Skip to content
13 reacties
1976 weergaves

Help, jongen in badjas.

Het wat ingewikkeld. Ik woon met 3 vriendinnen studenten huis. Die zijn allemaal dit weekend naar huis. Ik blijf hier, maar nu komt er van eentje een broer hier logeren omdat hij zaterdag in de buurt een feest heeft. Hij is single en ik ook en heb niets te doen dus hij heeft me meegevraagd. Eigenlijk is die vriendin een beetje aan het koppelen. Ik ken hem wel en heb gevraagd of hij vast vrijdag met het eten komt. Dat doet hij dus leuk. Maar nu heeft zijn zus gezegd dat hij een nette badjas mee moet terwijl we hier altijd naakt de badkamer in en uithobbelen.
Ik heb er niet eens een. Ik heb geen plannen om hem mijn bed in te krijgen, maar de enige jongen die ik dit jaar dichtbij naakt heb gezien is mijn broer thuis. Dus ik stelde me wel iets voor. Hoe verhinder ik die badjas. Gewoon zelf niets aan doen en hopen dat hij hem netjes uit doet?
Of nu al zeggen dat dat hier de gewoonte niet is. Of zelf ook maar beginnen met grote badhanddoek om. Waar bemoeit ze zich mee.

21 jaar
6 maanden geleden

13 Reacties

  • Bedankt voor jullie positieve reacties. Voor j22 nog even de anticlimax. Hij had geen badjas.
    Het was maar 5 minuten een beetje stroef toen hij aankwam en toen zei hij dat hij een zus had die te veel voor hem en anderen wilde regelen. Toen zei ik dat ik een vriendin heb die zo is.
    Lachen gelijk en gezegd dat we volwassen zijn en samen kunnen afspreken hoe we er een leuk weekend van maken.
    Dat hebben we gedaan en toen is hij zijn tas uit de kamer van mijn vriendin gaan halen en logeert nu bij mij. Kan nu ook tot maandagmorgen blijven. Ze zal wel raar staan te kijken morgen als ze terug is. Ik geniet, hij ook. Meer dan een jaar niet gehad en hoe.
    Jullie hebben gelijk, je hebt recht op duidelijkheid. E

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Helemaal eens met J19. Wij hebben behoefte aan heldere en ondubbelzinnige signalen. Dus graag geen 'ja' en 'nee' of 'misschien dan toch' tegelijk. Dat kunnen onze hersenen (en hormonen) niet bolwerken. Anders veroorzaken jullie kortsluiting bij ons.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • m21 je hebt gelijk hoor het is geen uitnodiging... maar voor ons jongens is het boek "wat denkt een vrouw" in onbegrijpelijke taal geschreven. Dus soms (lees bijna altijd) pakken wij de signalen verkeerd op... en dan gaat het mis :p

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • En dus J22 is poedelnaakt over de gang lopen, of waar dan ook, géén "uitnodiging". Heel vervelend allemaal dat je niet zomaar blote meisjes mag pakken maar helaas.
    En oh ja, dat jullie ergens zijn wil niet zeggen dat wij ons dan maar moeten aankleden. We leven hier niet in Iran snap je. Dat bepalen jullie niet voor ons.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Het is voor een jongen ook wel leuk wanneer het meisje een beetje hard-to-get speelt... Doe inderdaad een handdoek om die je tieten net bedekt en kijk waar zijn ogen blijven. Als hij dan wel of niet iets aan/om heeft, kan dat gemakkelijk uit en kunnen jullie elkaar plagen en all the way gaan. Lingerie is er ook niet voor niets!

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat een topic en wat een reacties, even van genoten. Bedankt allemaal

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Je hebt geen plannen om hem in je bed te krijgen schrijf je. Nou, dan vind ik dat je je moet gedragen. Uitlokken door bloot over de gang te lopen moet je gewoon niet doen. Wij jongens zijn niet van beton en hebben ook gevoel. Poedelnaakt over de gang lopen is gewoon een uitnodiging. De uitnodiging accepteren is aanranding of verkrachting want je geeft aan niet met hem het bed in te willen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • OK ik wil wel iets met hem dit weekend. We weten van elkaar dat we voorlopig single willen blijven, maar hij is een knappe jongen.en hij is er maar 2 dagen.
    Ik heb hem gewoon als grap erover gebeld en gevraagd dat als hij die badjas aan had hij hem wat open wilde laten hangen.
    Duidelijk. Nee, maar ik mag hem zo ver open doen als ik wil.
    Bingo dus. Jongen 22 begreep hem dus het best. Ik ben er nu wel gerust op, dat ik hem zover krijg. Bespottelijk toch een badjas voor een man. Boxer begrijp ik.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik zou zeggen; wees blij met die badjas!
    Ik denk dat er heel weinig jongens naakt bij een meisje de badkamer zouden binnenlopen en als hij dat wil zal hij dat wel doen, zelfs met badjas in zijn koffer.
    Maar zoals ik al zei, er zijn weinig jongens die dat zouden doen. De meesten zouden op zijn minst hun boxer aanhouden. Maar een badjas is wel gemakkelijker uit dan een boxer! ??

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Is die jongen daar bij jou wel veilig? Een badjas is overdreven maar om hem nu gelijk voluit zicht op je gleuf te geven maakt het voor hem ongemakkelijk. Normaal zal hij in zijn boxer naar de badkamer gaan. Als jij dat in je slipje doet zal hij al moeite zat hebben om zijn piemel rustig te houden. Hoor ik nog of je je aan mijn wijze raad hebt gehouden en hoe het verder ging?

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik zal een handdoek omdoen als ik jou was en die dan "per ongeluk " laten afvallen
    Succes en geniet

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Een badjas die af toe wat open valt is heel seksie.
    Of een handdoek boven je borsten die beneden net nog niets laat zien of toch net wat. En dan hem betrappen op kijken met een lachje en ja knikken. Daarmee geef je toe dat je aan het verleiden bent. Doe het subtieler dan zie je zelfs in een badjas zijn knots groeien.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Onwaarschijnlijk dat hij die badjas ook echt zal dragen. Hij wil gewoon van het gezeur van zijn zus vanaf. Draagt hij hem toch dan kan je rustig even een tipje oplichten en checken wat hij in de aanbieding heeft. Jongens die niets te verbergen hebben, vinden dat absoluut geen punt. Hou er wel rekening mee dat wij - wanneer we belangstelling merken voor ons gereedschap - wij er zonder meer van uit gaan dat we het ook mogen gebruiken. Met alleen maar kijken en verder niets zal je hier niet zo makkelijk mee wegkomen.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten