Skip to content
36 reacties
8345 weergaves

Verslaafd aan bloot laten zien

Ik merk dat ik er opgewonden van raak als jongens of mannen mijn zien (ondergoed/topless/naakt). Ik zorg daarom best vaak dat ik in situaties kom waarin dat gebeurt en merk dat ik er ook steeds wat verder in ga. soms voelt het bijna als een soort verslaving. Zijn er meisjes die dit herkennen, is dit erg? Natuurlijk pas ik wel op dat het veilig is en ik niet herkenbaar overal op internet beland...

14 jaar
6 maanden geleden

36 Reacties

  • TS, ik heb precies hetzelfde als jou. Verslaafd aan bloot laten zien en ik raak er heel erg opgewonden van. Maar op de een of andere manier is dat bij jongens veel minder oké als je jezelf in ondergoed of bloot laat zien. Dan ben je meteen een viezerik of iets anders wat daar op lijkt. Ik zit daar best mee omdat ik het vaak niet kwijt kan. Ik weet dat ik het heel spannend/,geil vind om mezelf bloot of gedeeltelijk bloot aan een mooi meisje te laten zien. Bij mij hoort daar ook nog bij dat ik zorg dat ik op spannende plekken terecht kom om met mezelf te spelen en klaar te komen. Heb jij dat ook?

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • @ j19 Wij zijn in de herfstvakantie in zo'n bungalowpark met zwemparadijs geweest. Wel leuk om daar in mijn zwemstring rond te lopen ook :)

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik deed dat ook op omegle blootlatenzien. Nu deze weg.

    Maar nu is er een nieuwe sinds gisteren 8 januari.

    Omegle.cafe. . Is nog niemand erop. Hopelijk binnenkort wel meer jongens en meisjes

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat meer van jezelf laten zien blijft toch altijd leuk en spannend. Verslaafd klinkt dan meteen zo zwaar, maar het geeft wel een soort van kick die je vaker wil, dus ja. Zelf vind ik het ook zeker spannend om soms wat meer van mezelf te laten zien, maar als jongen is dat toch weer anders dan als meisje. Hoe stom het ook is, wanneer mijn zusje of mijn vriendin bloot uit de badkamer komen wanneer er vrienden in huis zijn, dan wordt dat wel opwindend gevonden, als ik dat zou doe bij hun vriendinnen ben ik meestal een viespeuk.

    In het openbaar is dat natuurlijk net zo. Ik draag al sinds mijn vijftiende een string als zwembroek. Eerst als grapje, beetje uitgedaagd door mijn toenmalige vriendin die het eigenlijk zelf wel leuk leek om een stringbikini te dragen, maar het eigenlijk niet goed durfde. Op een gegeven moment riep ze 'jij doet het toch ook niet', wat voor mij de aanleiding was om het gewoon wel te doen. Natuurlijk was dat superspannend, want geen enkele jongen van mijn leeftijd droeg ze, maar ik vond het eigenlijk een super gevoel om zo vrij te zijn. Zij kon toen natuurlijk ook niet achterblijven, maar eigenlijk vond ze het heel raar dat ik het niet bij die ene keer heb gelaten. Die verkering heeft niet zolang meer geduurd (dat heeft hier overigens niets mee te maken), maar ook toen ik single was en nu met mijn huidige vriendin ben ik altijd strings blijven dragen.

    Soms vind ik het ook wel jammer dat jongens/mannenkleding helemaal niet gericht is op een beetje bloter. Als ik zie wat mijn vriendin allemaal aan kan trekken of uit kan laten zonder dat daar echt schande van gesproken wordt, dan ben ik soms wel eens een beetje jaloers. Zit je daar aan de kerstdis in een nette broek en overhemd, terwijl je vriendin en je zusje respectievelijk in een doorkijkjurk en een megadiep decollete aan tafel zitten. Ook leuk om naar te kijken natuurlijk, maar meedoen is altijd leuker.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • @ts jah in de zomer is het echt makkelijker. wij doen in de winter met een vriendegroep wel vaak spin the bottle maar dat is toch anders. Binnenkort gaan we weekendje center parcs doen, hoop dat de gemengde kleedkamers nog in het zwembad zijn :p

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik weet niet of ik er verslaafd aan ben maar ik kan er wel van genieten. Samen met wat andere meisjes doe ik een striptease service als bijbaan dus sta ik elke week wel een paar keer bloot voor mensen. Dat zou ik natuurlijk niet doen als ik het zelf niet ook een beetje leuk en lekker zou vinden. Eigenlijk wil ik het ook gewoon blijven doen zolang ik nog studeer.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik bedoelde natuurlijk @J16

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • M16, zeker al is het in de zomer makkelijker. Ik heb vorige week in de vakantie weer truth or dare gespeeld (had ik al even genoemd in eeen ander topic hierover). Weer iets verder gegaan maar was wel erg leuk en opwindend haha.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik doe het waar het kan en mag

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • M14, doe je dit nog?

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • M14, ik was inderdaad wel wat ouder toen ik dat deed. 18, om precies te zijn. Het was een uitdaging van mijn vriendengroep, dus die waren ook komen kijken. Bang voor foto 's of films was ik niet, tenslotte had ik nog iets aan. Ze zijn ook wel wat gewend want sinds ik zo oud ben als jij nu zon en zwem ik al topless en dat hebben ze dus ook weleens gezien. Een tegenprestatie heb ik pas later gevraagd. Toen moest hij in bikini op het strand zitten en hij was wel zo sportief om dat te doen ook. Daarna ben ik weer uitgedaagd om topless te tennissen maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb weliswaar niet heel grote borsten maar het is toch niet erg aangenaam als je veel plotselinge bewegingen maakt zoals bij tennis.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb een keer een weddenschap gehad met de meiden uit mijn klas.
    Als ik naakt de gymzaal rond zou rennen kreeg ik van alle meiden 10 euro dat was 80 euro in totaal dus ja.
    Ik moest wachten tot de hele klas in de gymzaal was en dan rennen.
    Ik vond het wel gaaf iedereen ging juichen en gillen.
    De gymleraar stond met grote ogen te kijken.
    Ik ben expres 2 rondjes gaan rennen en heb nog een buiging gemaakt voordat ik weer de kleedkamer in ging.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • @ M21 Wow, dat klinkt echt heel spannend!! Ik tennis ook en zou zoiets ook graag doen en fantaseer daar wel eens over. Ik denk alleen dat mijn omgeving me voor zoiets te jong zou vinden. Hou oud was jij toen je dit deed? Keken er veel mensen? Was je niet bang dat je gefilmd zou worden? En had je afspraken gemaakt over wat hij moest doen als jij zou winnen?

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • J19 en m14, het is iets wat in je zit, daar moet je af en toe iets mee, en ik denk dat leeftijd er niet veel mee te maken heeft. Zelf heb ik ook zoiets en dat had ik al heel jong. Toen liet ik graag aan iedereen mijn onderbroek zien. Ik heb het nog steeds, alleen heb ik tegenwoordig wel een zetje nodig zoals een uitdaging van mijn vrienden of een leuke reden. Natuurlijk heb ik wel meer gedaan maar wel een leuke om te vertellen. Ik was uitgedaagd om tegen een jongen een tenniswedstrijd te spelen in mijn ondergoed. Als ik zou verliezen (wat iedereen verwachtte) zou ik bovendien dat ook nog uit moeten trekken op de baan en zo terug moeten lopen naar de kleedkamer. Maar als ik een wedstrijd speel word ik altijd fanatiek en zo vergat ik bijna dat ik in mijn ondergoed was, terwijl die jongen nogal onder de indruk was dat ik in beha en string tegenover hem stond. Hij heeft alle hoeken van de baan gezien en ik kon mijn ondergoed aan houden. Tot groot verdriet van al die andere vrienden die waren komen kijken.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • @J19 Ja ik ben nog jong maar over een paar maanden wel 15. Ik ga wel verder denk ik dan veel meisjes van mijn leeftijd maar ik ik let wel op dat er niks gebeurt wat ik niet wil. Ik vind het gewoon leuk en jongens inderdaad ook volgens mij haha. Op het naaktstrand ben ik ook wel eens geweest ja, waren toen vooral oude mannen.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts herkenbaar. Dat soort dingen doe ik ook. is voor meiden wel makkelijker, ik bedoel geen jongen zal er problemen mee hebben als hij jou naakt ziet, maar als een vrouw of meisje mij naakt ziet kan het wel een probleem geven. Ga je ook wel eens naar een naaktsrtand? Je bent nog wel erg jong....

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @J20 ik had je reactie even gemist. Wat andere voorbeelden:

    Ik heb een tijd terug twee keer in mijn onderbroek gegymt. Op het forum van de kindertelefoon is daar een topic over.

    Met mn neef heb ik een paar keer doktertje gespeeld, dan moest hij me in mijn onderbroek onderzoeken en er ook even in kijken. We sturen soms nog nudes naar elkaar.

    Na tennis douche ik soms op de club. Een enkele keer laat ik dan per ongeluk de kleedkamerdeur een stukje open staan. Dan sta ik te douchen terwijl de jongens staan te gluren .
    En als ik beter na denk zijn er wel meer voorbeelden vrees ik haha..

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • @M14 Nee, ik heb daar geen problemen mee, ze is dan in haar eigen huis en moet het zelf weten. Toen we een keer samen waren, hebben we het er wel over gehad. Dus dat ik vind dat ze het zelf mag weten, maar niet te ver moet gaan. We zijn heel open naar elkaar, we kennen elkaar lichaam goed en schamen ons niet. Maar bij mijn vrienden is dst natuurlijk niet zo. Ik heb al mijn vrienden heel duidelijk gemaakt dat ze mijn zusje met rust moeten laten en dat doen ze ook. Maar ze kijken natuurlijk wel... en dat neem ik ze niet kwalijk.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ja vosjes zijn inderdaad mooie dieren,     Ik zou het zeker niet erg vinden om een meisje (gedeeltelijk) naakt te zien. Zorg wel dat je niet te ver gaat dus niet in openbaar of op plekke waar mensen eventueel foto's kunnen maken of waar er een kans is dat een volwassenen je kan verkrachten ofzo,

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • @ts jah die dingen doe ik dus ook. zogenaamd per ongeluk haha. ben steeds op zoek naar nieuwe dingen, maar wel oppassen dat je er geen problemen mee krijgt he :p

    19 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten