Skip to content
7 reacties
1901 weergaves

Stijve in de klas

Hoi, ik zat afgelopen week in de les nederlands en ik krijg nogal vaak een stijve op random momenten. Natuurlijk moest ik op het moment van die stijve vooraan in de klas gaan staan om een presentatie te doen. Ik probeerde voor ik naar het bord wandelde mijn stijve tussen de rand van mijn boxershort te steken, maar ik vond dat je toch nog een bobbel in mijn broek zag. Ik hoop dat de meiden het niet gezien hebben. Daarom wil ik aan jullie vragen of jullie het door hebben als een jongen een stijve heeft, of als hij deze probeert te verstoppen (in de klas, of in het openbaar). Hebben jullie al eens een jongen met een stijve gezien tijdens te les? En als jullie het door hebben, hoe reageren jullie hier dan op? Lachten jullie er tijdens de pauze mee met jullie vriendinnen "Wist je trouwens dat die jongen een stijve had tijdens de les?". Ik hoop dat ik maandag niet door de meiden bekeken ga worden als die jongen die een stijve had tijdens de presentatie van nederlands

16 jaar
6 maanden geleden

7 Reacties

  • @J15, ik zou het echt super knap van je vinden om geen mega harde erectie te hebben nadst jouw klasgenootje onder de tafel aan jouw pik voelt of hem vastpakt. De meeste jongens van jouw leeftijd zouden alleen al klaarkomen van de gedachte. Dus leg eens uit hoe dat kan...

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Hangt er wss af van hoe het gebeurd. Ik had eens een stijve in de klas en een van de meisjes van de klas zat naast me. We zaten helemaal vanachter en ik heb haar had gepakt en in mn broek gestoken. Mn piemel was wel niet helemaal stijf ze was aan het voelen met haar ene hand en aan het lachen in haar andere hand. Ze heeft na de les tegen iedereen gezegd dat ik een kleine piemel heb en alle meisjes kwamen me vragen of ze hem mochten zien en of het waar was dat ie zo klein is.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongens van 16 (of 15,17,18) accepteer nou toch eens dat je een jongen bent en 16.Genoeg tijd om echt volwassen te worden. Laat die hormonen razen. Iedereen weet dat dat de oorzaak is van jullie domme dingetjes en flatertjes. We houden van jullie zoals jullie zijn, neem jezelf ook zoals je bent. Jullie krijgen een paal als er een rokje op waait of een tepel te zien is, jullie plassen na meer dan drie biertjes weer in je broek, jullie komen al klaar als je je eigen broek uit doet voordat wij de onze uit hebben. En zo kan ik door gaan, is allemaal echt niet erg. Een volgende of daaropvolgende keer gaat het beter. Dit hoort er bij. Jullie hebben mijn leven toen ik 15-19 was zo leuk.
    gemaakt.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Tuurlijk let ik daar best wel op, mijn vriendinnen ook, en we zien het dus echt wel als jij een stijve krijgt. En ja, dat vinden we leuk, mooi en soms opwindend geil ook. Maar uitlachen, nee, juist niet. Wel toelachen, proberen het weer voor elkaar te krijgen dat jij een stijve krijgt. Dat kan best ongemakkelijk voelen voor jou, snappen we heus wel, maar dat maakt je aleen maar leuker.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • J16. Dat jij een stijve hebt, dat is heel normaal en daar hoef jij je niet voor te schamen. Dat is de natuur, zal ik maar zeggen. Ik vind dat juist leuk als een jongen dat af en toe heeft, want dat geeft aan dat het daar naar behoren werkt bij deze jongen. Ik zou daar ook niet om lachen of vervelend over doen. Ik heb het een keer meegemaakt dat ik samen met een leuke jongen stond te praten en dat ik kon zien dat hij toen ook een stijve in zijn spijkerbroek kreeg. Zijn lul en zijn zak tekenden zich toen wel af in zijn broek. Ik vond dit wel leuk en zag dit eerder als een compliment. Ook vond ik die jongen toen nog leuker dan daarvoor en kreeg ik zelfs ontzag voor hem. Wij hebben later iets verderop met z'n tweeën gezoend en dat was heerlijk. Ik heb dus waardering voor jongens, die dit hebben.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • De antwoorden zijn ja, ja en nog eens ja. Vervelend he?
    Ik hield dat vroeger goed in de gaten en eigenlijk doe ik dat nu nog. En dat is een goed onderwerp om leuk met elkaar over te praten. Maar je kunt gerust zijn, want morgen is er een volgende jongen die zo iets heeft. Bovendien er niets negatiefs aan een stijve lul als je er normaal mee doet. Alleen maar leuk en opwindend.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Wij weten echt wel dat je daar niks aan kan doen? Niks om je voor te schamen toch.

    21 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten