Skip to content
5 reacties
1541 weergaves

Wel seks (nog) niet verliefd

Hey, ik ben al een tijdje crush op een vriendin. Zij ziet er gewoon heel erg mooi uit!!!!! Ik heb een paar keer iets met een jongen gehad maar voor nu zijn jongens en ik niet een goede combi. In juni was ik een weekend bij mn vriendin, toen was het bloedheet. Ze woont 10 minuten fietsen van het strand. Toen we elkaar insmeerde met zonnebrand ontdekten we dat we het allebei lekker vonden om elkaar aan te raken. We hadden elkaar wel eens een zoen gegeven maar zonder betekenis. Daar kreeg het betekenis... We gingen gelijk tongen en bij haar thuis gingen we het gewoon samen doe!!!! Ik voel me niet lesbisch maar ben het misschien wel. Herkennen meer meiden deze gevoelens? Het ontdekken dat seks met een meisje misschien wel meer bij je past dan seks met een jongen? Toen ik ontmaagd ben had ik weinig gevoel daarbij. Hij ging in me, maar speciaal??? Nee. Dat heb ik bij haar wel. Zoenen tussen ons geeft me dat gevoel al en als ze gaat vingeren en beffen dan heb ik dat gevoel helemaal....

15 jaar
6 maanden geleden

5 Reacties

  • Ik heb wel eens met een jongen gezoend. Het voelde gewoon, verder niets bijzonders. In de zomervakantie heb ik voor het eerst met een meisje gezoend. Dat voelde echt heel anders. Van het zoenen werd ik al een beetje nat en dat had ik bij die jongen niet. Als je het als meisje met een meisje doet weet je hoe het voelt en dat is heel anders dan met een jongen. Mijn moeder had al snel door dat er veel meer was tussen mijn vriendin en mij. Ik vond het ook super dat ik niet uit de kast hoefde te komen. En toen ik ik het op school ging vertellen reageerde ook iedereen positief. Ja, een paar jongens die begonnen te schelden maar daar trek ik me niets van aan. Wij zijn super verliefd op elkaar!!!!

    TS, zijn jullie niet verliefd op elkaar of durven jullie niet? Volgens mij zijn jullie ook gewoon lesbisch en dat mag en kun je toch gewoon zijn???

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ben zelf ook 19 maar helaas nog nooit sex gehad zou wel een meisje willen ontmoeten die ook een keer alleen sex wil en voor de rest niks

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • K weet sinds n maandje dat k meiden ook superleuk vind. Heb samen met buurmeisje gaan oppassen en hebben daar n sexfilm gezien , allebei mega opgewonden en stiekem voelen as de ander nie keek
    Tuurlijk mekaar gezien en hebben gekust en mekaar gevoeld.....
    Jammer da oom en tante thuiskwamen, was super spannend

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb een paar keer relaties gehad met jongens. Kennelijk trek ik de verkeerde aan. Het waren leuke jongens om te zien, maar wat ze deden was minder leuk zonder in details te hoeven treden, in de vorm van vreemdgaan en crimineel gedrag. Twee jaar geleden gingen we met een paar vriendinnen in de zomer zwemmen in een recreatieplas. Het was een spontaan idee. Ik ben de enige die in een ander dorp woont.... En had natuurlijk geen bikini mee. De vriendin waar we waren zei... Je kunt denk ik wel een bikini van mijn zusje aan. Zelfde lengte en bouw. Ze appte haar zusje of dat mocht en het was goed. We gingen samen even naar haar kamer om te kijken welke ik aan kon. Toen zag ze mij voor het eerste helemaal bloot. Ze keek naar me en begon te kleuren, ik werd ook een beetje rood.... Toen thuis langs bij de andere meiden en toen we alle 5 een bikini hadden gingen we zwemmen. Na een leuke middag gingen we naar huis. De vriendin waar ik was vroeg of ik wilde blijven slapen. Ik appte mijn moeder, het was goed, zij appte haar ouders dat was ook goed. In haar kamer deden we de bikini's uit en toen begon het spontaan. Zij had het vaker met een meisje gedaan, voor mij was het de eerste keer. Het is dikke verkering tussen ons, ben uit de kast waar de meesten vreemd van op keken. "Jij lesbisch???" Ja...... Ik denk niet eens meer aan jongens. We wonen sinds september samen in een studentenflatje wat gewoon heerlijk is. Het ene weekend zijn we bij haar ouders, het andere weekend bij mijn moeder. Volg je gevoel TS!!! XXX

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Lekker van genieten. Doen wat je zelf fijn vind. Of het nou met een man of met een vrouw is. Ik ben zelf wel lesbisch en geniet intens van de dingen die jij beschrijft.

    17 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten