Skip to content
14 reacties
2458 weergaves

Jongens hebben mij gezien in een slipje en bh

Ik ging omkleden bij gym en toen stond blijkbaar de deur nog open ik stond daar bijna naakt in mijn slipje en bh en toen liepen een paar jongens langs en keken naar binnen en toen zagen ze mij.
Wat moet ik hier mee doen? En hebben jullie dit al is mee gemaakt zo ja wat gebeurde er toen

14 jaar
6 maanden geleden

14 Reacties

  • Het is simpelweg niet hun schuld dat de deur open stond. Dat ze dan even door de deuropening keken, is niet meer dan normaal menselijk gedrag. We zijn allemaal wel nieuwsgierig. Dat ze iets te zien kregen wat niet de bedoeling was, daar kunnen ze niet zoveel aan doen. Alleen als ze dan nog lang zijn blijven staren is het niet netjes, maar dat lees ik nergens. Gewoon pech gehad, en uiteindelijk moet je maar denken dat als ze jou in een bikini in het zwembad tegenkomen, ze net zoveel te zien krijgen.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ben het eens met M16 en ik vind het heel naar voor M14. Die jongens hebben jou misschien niet met de handen aangeraakt, maar wel met hun ogen. Ze hadden immers ook de andere kant op kunnen kijken. Ik vind dat die jongens het verdienen dat ze even in hun ballen worden geknepen. Ook niet meer dan dat, we hoeven ook niet te overdrijven. Dan is het weer enigszins in balans.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • M16, hoewel ik het eens ben dat het natuurlijk onbeleefd is om te kijken, ben ik het niet helemaal met je eens. Allereerst is er volgens mij überhaupt geen sprake van schending van (lichamelijke) integriteit, aangezien er geen sprake is van aanraking. Privacy kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar je kunt iemand niet verbieden een bepaalde kant op te kijken. Als ze nou ook echt de deur hadden open gemaakt is het natuurlijk een ander verhaal, maar daar is hier geen sprake van. Het is natuurlijk wel onbeleefd, maar straffen lijkt me niet redelijk.
    En inderdaad, wat velen ook al zeggen, in feite hebben ze niks bijzonders gezien. Ik kan me voorstellen dat je het een beetje vervelend vindt, TS, maar op het strand hadden ze evenveel gezien. Ik zou me er dus niet te druk over maken.
    Gr. J17

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Meisje14. Maar die jongens hebben jou wel gezien in jouw slipje en in je bh. Het verschil met in het zwembad is, dan weet je dat je zo gezien kan worden, want je bent waarschijnlijk niet de enige in dat zwembad. En in zo'n kleedhokje verwacht je dat niet. Ook al stond de deur op een kier, die jongens hebben wel gekeken. Is dat kijken van hen niet een vorm van de schending van jouw integriteit en jouw privacy? Immers, ze kijken zomaar jouw kant op. Ze hadden ook niet kunnen kijken of een andere kant op kunnen kijken. Het verschil met het zwembad is dat jij in deze setting geen toestemming hebt gegeven om naar jou te kijken. In het zwembad geef je dat weliswaar ook niet, maar in die setting kun je niet anders dan verwachten dat mensen jou zien. Watvoor straf zouden deze jongens moeten krijgen? Dat zou ik dan weer niet weten.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Eeeh volgens mij zijn er wel verschillen hoor. De vraag is alleen of dat wat uitmaakt

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ele jongen en elke meud hebben dezelfde onderdelen, nuetsvom je zorgen over te maken.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik zou er niet mee zitten, om dezelfde reden als hierboven gezegd wordt. Bij ons is vorig jaar ook eens een jongen 'per ongeluk' de verkeerde kleedkamer ingelopen. Ik had toen alleen een onderbroek aan en hij heeft mijn borsten ook gezien. Ik heb me er maar niet druk om gemaakt...

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Achja op strand of zwembad zien je de ook in je bikini of badpak en dan is het ineens niet erg? Maak je niet druk zou ik zeggen

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Naakt in een slip en bh?? Niks aan de hand joh, je was dus gewoon wat schaars gekleed, dat is alles.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoe ga je zwemmen dan? Je hebt ook een zwembroek en een bh aan!

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Is niks ergs aan lijkt mij en je hoeft er niks mee te doen. Je kan het idd vergelijken met als jongens je zien in het zwembad in je bikini zoals M15 zegt.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Je stond niet naakt maar in je ondergoed. Ja, best gênant, maar tegelijk hebben ze feitelijk niks gezien, toch. Of ja, toch wel, dat je gezien mag worden. Geen punt van maken zou ik zeggen, volgende keer de deur tevoren even checken.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Niks ergs aan.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Zwem je ook in bikini? Dat is toch bijna hetzelfde.

    15 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten