Skip to content
16 reacties
1342 weergaves

pubersnor bij jongens?

Hoi,

ik ben benieuwd wat jullie vinden van een pubersnor bij jongens?

13 jaar
7 maanden geleden

16 Reacties

  • Jongen21. Ik had vanaf mijn 12-de al donshaartjes als snor, maar nu meer een echte snor. Op mijn kin iets later, maar ook steeds meer beharing en op mijn wangen beginnen nu donshaartjes te komen. Ik hoop dat ik straks echt een volle baard krijg. Dat vind ik stoer en mannelijk!

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • @j15 heb jij dan al een snor en baard dan? Of meer dons haartjes?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn vriendin (17) wil perse dat ik een snor en baard draag. Zij zegt zelfs dat jongens en mannen zonder snor en baard zijn hun kloten niet waard. Nu ben ik dat laatste niet met haar eens, maar wel wil ik zelf ook een snor en baard dragen, omdat ik dit stoer en mannelijk vind.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb ook zo’n pubersnor maar bij mij is wat dikker en ik scheer het beetje in een dunner lijntje dan ziet het er beter uit baardgroei scheer ik wel weg. Veel vrienden van mij hebben ook een snor en veel meisjes vinden het mooi staan

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Op TikTok en insta zie je de trends. Inderdaad veel snorretjes. Ik heb er sinds kort ook eentje. Maar de scheer ik tot een dunner lijntje.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Iedere jonge jongen heeft tegenwoordig een snor. Ik help bij onder 16 voetbalteams. Daar loopt iedereen ermee. Niet alleen uit luiheid om niet te willen scheren. Maar ook snorren in een dunne lijn geschoren.
    Bijzonder hoe dit dan ontwikkelt. In de tijd toen ik donshaar snor kreeg maakte iedereen grappen en opmerkingen. Dus schoor iedereen zich glad.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts wat is de reden van je vraag? Ben jij van plan om zelf je snor te laten staan? Het voordeel van haar is dat je het kan laten groeien, eraf kan scheren en het groeit zelf weer terug. Ik experimenteer best vaak. Countouren, alleen een snor of vol

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Over kloten gesproken: ik had daar op die leeftijd ook een pubersnor en vond en vind het prachtig. Ik mag het van mijn zus niet scheren want ze vindt het zo veel mannelijker. Watvinden jullie van 2 puber 'snorren'?

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongens met snor en/of baard zijn mijn favoriete jongens, echte jongens, echte helden. Ik geniet ervan om hiernaar te kijken. Mijn allerbeste vriendin vindt dat ook. Mijn vriendin zegt zelfs: Jongens en mannen zonder snor en baard zijn hun kloten niet waard.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb ook het advies gekregen om mijn snor te scheren, ik was er eerst sceptisch over maar dacht dat het wel een goed idee was voor het kerstgala... Wat blijkt, ik heb van vrienden en meiden gehoord dat het er een stuk beter uitzag. Ik wil niet zeggen dat je moet scheren, je mag het zelf weten, maar nadat ik het een keer deed vond ik mezelf ook een stuk knapper. En proberen kan altijd, hij komt toch weer terug

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Sws laten staan. Ik zou alleen je kapper vragen dit bij te werken als je er toch bent. Vaak maken ze met de tondeuse je snorretje wat korter met meteen een strakke contour erin. Als je snor en baard verder groeien zal ik als ik jou was zelf een goede tondeuse en scheermes te kopen.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • J13. Ik ben een ander meisje van 14, maar ik vind jou ook heel leuk, zeker met pubersnor. Niet scheren, alsjeblieft. Dit is zoveel mooier! Dat jij verlegen wordt van aandacht van meisjes, vind ik ook wel heel mooi aan jou. Volgens mij ben jij echt een hele leuke jongen.

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Hihi ik wordt helemaal verlegen super leuk dat jullie mij interessant vinden ;)

    Nou goed dat ik het weet er zijn voorkeuren maar ik hoor wel dat er zijn die het heel leuk vinden!
    Heb er wel reacties over gehad maar dan alleen van jongens.
    Dat ik het moest scheren enzo.
    Maar boeie laat ik het lekker zo!!
    Dankjewel voor jullie reacties!

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb liever zonder

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongen13. Ik ben het helemaal eens met meisje14. Jij bent met jouw pubersnor zeer aantrekkelijk, zeker voor mij. Ik val op jongens, die wat jonger zijn dan ik, maar wel het liefst met een pubersnor. Echt een fantastische ervaring voor een meid om met zo'n jongen te zoenen. Ik denk dat jij veel aandacht van meisjes hebt. Ik heb zelfs een keertje gezien dat 2 meisjes met elkaar vochten omdat ze beide dezelfde jongen, die net als jij een pubersnor had, wilden hebben. Hoe vind jij dat om te weten dat veel meisjes jou interessant vinden?

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • J13. Jongens met een pubersnor vind ik leuk en aantrekkelijk. Ik houd van jongens die dat hebben. Deze jongens ogen al wat volwassener en mannelijker dan jongens, die dat niet hebben. Bovendien voelt het ook lekker als je zo'n jongen zoent, wat trouwens sws al heerlijk is, maar dan zeker.

    14 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten