Skip to content
35 reacties
5563 weergaves

Ogod, dildo gevonden

Hoi iedereen,

Ik was daarnet in mn moeders klerenkast aan het rondsnuffelen om te kijken of ze nog awt leuke shirtjes of jurkjes voor me had.
En ik pak zo een stoel en ga erop staan zoadt ik op de bovenste la kon komen, ik trek er een beetje kleren uit etc en opeens zie ik iets knal oranjes en ik dacht eerst dat het een lampje was (dom ja) en toen pakte ik het.. en toen zag ik dat het een dildo was. Ik heb echt 10 min lang met open mond op die stoel gestaan (die dildo had ik wel weer terug gelegd hoor ;)) maar ik zit nu echt in shock!! Ik had het nooooooooooit van mn moeder verwacht dat zij een dildo zou hebben.. hebben jullie ooit de dildo van jullie moeder gevonden ofzo?

14 jaar
7 maanden geleden

35 Reacties

  • Ik kwam vorig jaar zomer achter dingen bij mn moeder wat ik best heftig vond omdat mn moeder een stil verlegen moeder is en altijd netjes praat echt een voorbeeld moeder voor velen omdat ze zich netjes kleed etc maarrrrr ik zag stoute lingerie in een kist vibo's dildo's buttpluggs glijmiddel ik dacht wtf mijn moeder ?
    Ja andere kant mn moeder is 42 waarom niet als ze geil is heeft ze ook haar behoeftes natuurlijk dat gaat niet over als je kinderen hebt maar had dit alsnog niet verwacht

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik wou een string van haar lenen en in de lingerie la liggen allemaal buttplugs. In haar nachtkastje ook al een vibrator gevonden.

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Tja, moeders hebben ook sex, anders was jij er niet geweest. :-)

    En net zoals jij soms misschien rare fantasieen hebt en van alles wil uitproberen, doen zij dat ook. Na 1000x traditionele sex, willen ze ook eens iets anders om het boeiend te houden.

    Ik weet het, het idee dat je ouders - of oudere mensen in het algemeen - sex hebben, lijkt altijd een beetje vies. Je wilt je dat niet voorstellen. En het idee dat jongeren, dus jonger dan jijzelf, sex hebben, lijkt ook niet te passen: die lijken te jong. Dat geldt altijd, ongeacht je eigen leeftijd. Eigenlijk zou niemand sex moeten hebben, behalve jijzelf, zo voelt het soms. Maar zo werkt het niet. :-)

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Mn moeder heeft fk 5 speeltjes die vond ik gisteren in haar kast maar was toeval omdat ik echt nooit wat ik dit kast te zoeken had maar mama had een shirt geleend en ineens zag ik een mandje met speeltjes beetje achterin ik dacht OMG en nog een nieuwe in verpakking. Hebt niet gezegd dat ik gezien heb maar had het niet van mn moeder verwacht ze is echt zo keurige mama ....dacht ik

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Mijn moeder heeft een dildo en een satisfyer dat zag ik vorige week in haar nachtkastje toen ik batterijen nodig had en ook in haar kastje ging kijken.
    Ik schrok niet maar had ook niet verwacht dat mn moeder ze had namelijk
    Ze is 47 dan verwacht je dat niet meer maar ze is vrijgezel dus dan ergens snap ik het wel weer

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn moeder heeft fk veel speeltjes kwan ik vorig jaar achter toen ik iets ging zoeken onder bed waar van die plastic kisten stonden onder bed en in 1 van die kosten volop speeltjes

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • J21 ging iets mis met het plaatsen van mijn reactie vandaar dezelfde vraag

    M16 weet ik eigenlijk nog niet zo goed maar ik heb wel een vriendin weet alleen nog niet of wij daar echt al klaar voor zijn.vind het daarintegen wel leuk er iets meer over te weten te komen

    M15 hoe oud is jouw zusje?

    12 jaar
    6 maanden geleden
  • Buiten al die speeltjes kun je natuurlijk ook je eigen vingers gebruiken en ddat is vaak wel zo lekker. Als je met 2 bent kan je elkaar verwennen met niet alleen je handen, maar ook bv. je mond. Ik weet dat een jongen gepijipt worden veel lekkerder vindt dan met een masturbator. Mijn broer zit hier naast me en beaamt dat en zegt dat hij het ook heerlijk en geil vindt om een meisje te beffen en ik vind dat ook veel geiler dan een dildo e.d. en kom dan ook veel sneller klaar. Mijn broer trouwens ook want die komt nu al bij de gedachte, hihihi, wat mooi!!!

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • @M12 Er bestaan speeltjes die je alleen kan gebruiken, en er bestaan speeltjes die je alleen met 2 kan gebruiken, zie antwoord hierboven

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • M16 O oke dat had ik niet verwacht

    J21 z'n speeltje is dat om in je eentje te gebruiken of met z'n twëën?

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Elektrische tandenborstel is geen officieel speeltje maar werkt wel. Ik heb nu een vriend dus heb het niet echt nodig maar mijn zusje gebruikt het.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @meisje 12,
    Je kan speeltjes alleen gebruiken, bv een vibrator of dildo of butplug, deze speeltjes kan je ook bij een partner gebruiken, of als hetero koppel of als niet hetero koppel (lesbiennes zullen wellicht vaak speeltjes gebruiken bij elkaar).
    Sommige speeltjes zijn gemaakt om met 2 personen te gebruiken: bv een strapon dildo (voorbinddildo), of een double-ended dildo (soepele dildo met 2 keer een einde in de vorm van een eikel)

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • M12
    Meisjes kunnen ook sex met elkaar hebben. Ze kunnen elkaar vingeren, beffen (likken van elkaars vagina) of speeltjes bijelkaar gebruiken.
    Wat ook kan is met hun vagina's tegen elkaar wrijven oftewel scharen.
    Ben jij nieuwsgierig naar dit of wil je het gewoon weten?

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • O oke ik dacht dat eigenlijk iedereen dit via zijn of haar ouders te weten kreeg

    Maar ik vraag me dus eigenlijk al een hele tijd af of twee meisjes ook seks met elkaar kunnen hebben beetje ongemakkelijk om er over te beginnen maar ik kan er niks over vinden hier dus ik dacht het zal wel moeten...

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • J21

    Zijn speeltjes om in je eentje te gebruiken of met z'n twëën?

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • M12
    Wanneer iemand daarmee begint is heel verschillend. En de meeste ontdekken het zelf of via een vriend of vriendin. Ook vaak via het internet.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Oke bedankt,
    Maar wat is eigenlijk een normale leeftijd om dit soort dingen te weten want mijn ouders zijn hier niet zo open in dus ik heb dit eigenlijk allemaal zelf ontdekt of van mijn vriendin geleerd

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Dildo: seksspeeltje in de vorm van een staaf of penis
    Geil zijn: sexueel opgewonden zijn, of zin in seks hebben
    Masturberen: zelfbevrediging: grofweg gezegd: bij meisjes zichzelf vingeren, of oppervlakkig , of inwendig, of zich met een voorwerp of seksspeeltje bevredigen, of met de vagina ergens tegenwrijven. Bij jongens is het aan de eigen penis trekken of ergens tegenwrijven, meestal tot er een zaadlozing is
    Butplug: seksspeeltje om in de anus in te brengen
    speeltjes : seksspeeltjes zoals dildo, vibrator, butplug, of andere, kan ook een soort kunstvagina zijn

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongens ik ben nieuw hier en ik snap onder andere deze woorden niet kan iemand me even helpen?


    Dildo
    Geil
    Masturbeer
    Buttplugs
    En wat word er bedoeld met speeltjes?

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Bij mijn ouders lagen in de bovenla van de nachtkastjes ook vibrators/dildo's enz. en bij pa butplugs en 2 masturbators waarvan er kennelijk eentje net was gebruikt. Ik rook het sperma en werd er zelf geil van en vertelde het aan mijn broer van 22 die het meteen uit wilde gaan proberen want onze ouders waren een weekeinde weg. Spannend weekeinde was dat!

    20 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten