Skip to content
12 reacties
3007 weergaves

Wie vindt hoofd vasthouden lekker?

hi iedereen.

je hoort wel is van meisjes dat ze het niet fijn vinden als hun vriend tijdens het pijpne hun hoofd vasthoud. ik vind dat eigenlijk best lekker als ie dat doet. Bloos soort van leiding geven, dat vind ik best ok eigenlijk. ik doe het tenslotte voor hem toch.

hebben nog meer mensen dat?

16 jaar
7 maanden geleden

12 Reacties

  • Ik vind het heerlijk als mijn vriendje dit doet lekker onderdanig soms gaat hij wel diep of spuit hij keihard in mijn mond ik slik altijd door dat vind hij wel fijn

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • ik heb er geen probleem mee als een jongen me hoofd vasthoud als ik hem pijp. dan kan hij me begeleiden

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • m 22 is soms wel lekker on onderdanig te zijn of houd je daar niet zo van

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik snap de gedachte en dat dat opwindend kan voelen. En ja, geil om zijn pik zo diep mogelijk achterin mijn mond te voelen glijden. maar toch ook dat dat geregeld heel ongemakkelijk, zum kotsen, voelt, veel tranen en slijm geeft ook. En nee, dan is de dwang van vastgehouden worden echt niet fijn. Wil wel zélf de conytrole houden.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik vind het altijd erg lekker om een meisje haar keeltje diep te penetreren totdat ze stikt en kom eigenlijk altijd wel klaar in de mond of vagina anders

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Moet mijn vriend niet eens proberen.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Ben ik de enige die dat niet fijn vindt? Er moeten toch nog meiden zijn bij wie het wurgen en kotsen wordt wanneer je niet zelf kan bepalen hoe diep de pik in je mond en keel gaat. Als partner mijn hoofd vasthoudt heeft hij er geen idee van wanneer ik heel dicht bij overgeven kom. Is dat bij jullie ook niet zo?

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriendin vindt pijpen en sperma slikken heerlijk. Ze lust er letterlijk wel pap van en ik geniet er met volle teugen van als ik haar bef en we beiden spuitend klaar komen. Ik slik haar geil ook en vind het best lekker dus we komen allebei volledig aan ons gerief. Bovendien is het bij ons vaak een start om verder te gaan met allerlei standjes en spelletjes.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • M16, doet hij nog meer met je? Als je sub bent, wat wil hij dan nog meer met jou doen?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind het leuk dat een meisje mijn hoofd vasthoudt en in mijn haar krabbelt als ik bef.
    Ook leuk als ik een jongen pijp.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriend doet dat ook. Zo kan hij dieper. Heb niet echt een reflex daar dus hij neukt me vaak in m’n mond. Eerst wel even wennen. Hij is paar jaar ouder en meer ervaring. Maar hij vind het fijn om dominant te zijn en ik ben wel erg sub

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriend doet dat soms ook maar hij moet dan niet met mijn hoofd neukbewegingen maken want dan stoot hij te diep in mijn keel. Als hij mijn hoofd gewoon vasthoudt kan ik zelf regelen hoe hard en diep hij in mijn mond stoot en dat is wel zo fijn. Trouwens, laten jullie hem in je mond spuiten en vindt je zijn sperma lekker? Ik wel, heerlijk, ik smul ervan en wil het iedere dag proeven en slikken.

    20 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten