Skip to content
6 reacties
973 weergaves

Mn vriendje wil na 3 jaar dat ik weer ga scheren, maar ik wil dat Echt niet.

hey, mn vriendje wilde heel graag dat ik stopte met scheren, was altijd kaal. Het beviel me dus zo goed dat ik maar helemaal gestopt ben, nu heb ik na meer dan 3 jaar een flink behaarde kut en dat bevalt me dus prima. Hij is dus helemaal kaal, overal, dat is dus echt niet mijn ding, maar ik accepteer dat bij hem toch ook? Waarom hij mij niet dan? Ik weet het even niet meer, maar ik denk dat ik ook aan mezelf moet denken, als hij kaal wil zijn en denk ik ook blijft, dan heb ik toch alle recht om alles zo behaard als ik wil te laten? Wat vinden jullie van deze situatie? Want weer dat scheren....pfff... Ik denk het niet...

19 jaar
7 maanden geleden

6 Reacties

  • Ik ben al meer dan 4 jaar behaard en niet meer geschoren. Dat was ik al voordat ik mn huidige vriend had. Ik ga voor niemand meer scheren. Gelukkig vind hij het mooi en juist ook geil. Maar mocht hij ineens zeggen zou je het weer kaal willen scheren, dan ga ik dat zeker niet doen. Ik vind het wel best zo en juist fijn om een behaarde poes te hebben.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Als jij het nog niet helemaal kaal zijn daaronder, kan je toch alleen je schaamlippen scheren. En op daarboven wat korthouden, als je dat nog niet deed. Ik denk dat je vriend het dan ook mooi vindt en hij het ook fijner vindt met beffen.
    Maar dit is mijn mening, ik ben helemaal kaal, en jij moet doen wat jij wilt.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Meid19 als jij een behaard kutje wil , dan doe je cat, kan je vriend dat niet accepteren is hij niet de juiste vriend voor jou, meid19 doe wat jezelf wilt, het is jouw lichaam, jouw keuzes.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Beste ts,

    Ik denk dat aan de ene kant je vriendje het mooi vind als jij je haren laat staan, aan de andere kant krijg ik het idee dat jou vriendje niet zo houd van haren in z'n mond. Wat natuurlijk begrijpelijk is, beft hij jou wel eens? Mocht het daar aan liggen dan is het niet teveel gevraagd toch om het netjes bij te scheren?
    Hij houd zichzelf netjes bij dus, is wel een klein beetje tegenstrijdig met wat hij een paar jaar geleden zei maar smaken veranderen nou eenmaal.

    Persoonlijk vind ik zelf dat jongens en meiden zich gewoon moeten scheren, blijft het netste(geen haren in je mond ook).
    Natuurlijk is het ieder zn eigen keuze maar als jij alles harig wilt houden kun je van hem niet verwachten dat hij je beft bv..
    Ja er zit wat werk aan om het netjes bij te houden maar voor elkaar heb je dat over toch?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Groot gelijk heb je. Dat is een onredelijke eis van hem. En wat bedoel je met "Hij is helemaal kaal en zal dat ook zo blijven"? Skinhead? Neonazi? Reden te meer om hem zijn zin niet te geven.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Van niet scheren naar kaal wens is wel wel plots en helemaal tegenovergestelde hoe is dat zo bij hem gekomen na drie jaar is wel bijzonder.

    19 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten