Skip to content
7 reacties
533 weergaves

Vrouwelijk okselhaar

De laatste tijd, zie ik steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar te laten groeien, waaronder ik.

Mijn vraag is eigenlijk; wat vinden jullie daar van? Een vrouw met oksel haar? Ik schrik van geen een mening, maar ik ben gewoon benieuwd.

Het lijkt met de tijd steeds normaler te worden en zelfs als "sexy" gezien te worden.

16 jaar
7 maanden geleden

7 Reacties

  • Ik heb al ruim 4 jaar niets aan mn schaamhaar gedaan en heb ook nu al een jaar ook mn oksels niet meer geschoren. Heb het van de zomer wel iets korter geknipt maar nu al weer gegroeid. Ik vind het juist wel vrouwelijk en mooi. Grappig is dat bij mij niemand het verwacht. Mn vriend vind het gelukkig ook mooi en sexy.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb het een tijdje laten groeien.
    Wel redelijk kort gehouden, zodat het niet alle kanten uitstak. Tijdens de vakantie heb ik het, net zoals mijn shaamhaar weer geschoren.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Zelf durf ik het nog niet, okselhaar. Maar ik vind het mooi, stoer en ook opwindend als je het durft. Tegelijk, ik wil mijn kut glad houden, net zoals ik wil dat mijn vriend zijn ballen de basis van zijn pik gladgeschoren houdt. Ik vind haar boven zijn pik prima, mooi ook en lekker om door te kroelen en hij vindt het geil als ik een driehoekje en wat hem betreft liever een smal streepje schaamhaar laat staan. Zelf laat ik het liefst een vrij kortgeschoren driehoek staan, met haar van ongeveer een vinger dik. Zijn oksels hoef ik niet te likken, maar zijn zal en pik wel, dus daarom graag glad, helemaal kaal. En zelf wil ik worden gebeft, echt wel, en dus scheer ik mijn kutlippen glad, want gebeft worden is zó zalig.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind het alles behalve sexy, maar ja smaken verschillen natuurlijk!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind het wel wat hebben, en het getuigt van lef om het te laten staan. Al heb ik er niet specifiek een voorkeur voor, ik vind het ook prima als een meid haar oksels wel scheert. Maar als ze haar okselhaar laat staan is het ook leuk.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind het echt geen gezicht. Maar goed ik ben ook niet aangetrokken tot vrouwen.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • In onze klas zijn 16 meisjes, vier daarvan laten hun okselhaar groeien, de andere scheren. Vorig jaar was dit hetzelfde.
    Ik zie het wel graag als het op natuurlijke wijze niet langer is dan 2 of 3 centimeter. Een van die meisjes heeft okselhaar van 5 cm en dit vind ik niet leuk.

    16 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten