Skip to content
12 reacties
1494 weergaves

elke maand een nieuwe jongen?

Elke maand met een nieuwe jongen seks hebben? Ik ben dol op onenighstands en hook ups en het liefst heb ik elke week seks met een nieuwe jongen. Is dat een beetje normaal en mogelijk? Ik heb nu elke maand seks met weer een andere maar ik wil het naar elke week brengen.

21 jaar
7 maanden geleden

12 Reacties

  • Toch even vooraf jouw jongens waarschuwen dat het maar tijdelijk is. Het kan niet de bedoeling zijn dat je een spoor van gebroken harten achter je laat toch? Dat zou wreed zijn.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi TS, ik ben de eerste jongen 22. Nr. 22a zeg maar. Nou van mij mag je hoor. Ik ben niet zo moralistisch ingesteld als mijn collega. Laat je lekker verwennen aan de lopende band wat mij betreft.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Dat zou voor mij dus een absolute no-go zijn als ik wist dat een meisje iedere maand met een ander op, onder of tussen de lakens lag. Helemaal als dat het doel is... Voor nu lijkt het leuk en spannend, maar wanneer je straks wel een vaste relatie wil, moeten de "overgebleven mannen" het ook nog willen.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • @TS, dat laatste. Of de twee als je heel erg lucky bent.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • TS hier. J22 wat bedoel je met ''uitzonderlijk mannetjesexemplaar''? Bedoel je een lekker ding of iemand die heel goed is in bed?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Opwindend idee maar op termijn zie ik toch een probleem. Vroeg of laat zal je een gast tegenkomen die echt abnormaal goed is. Een uitzonderlijk mannetjesexemplaar. Zeldzaam maar ze bestaan. Wat ga je dan doen? Toch bij afdankertjes zetten want gebruikt = dumpen? Of behouden, wetend dat je nooit nog een betere zal vinden? Een hartverscheurend dilemma lijkt me.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Veel meiden (en jongens) hebben wel zo’n kink, dus gek is het niet. Pas alleen wel op voor zowel soa’s als mogelijke psychische schade.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • @M21, is dat niet makkelijk te regelen als meisje?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb sinds ik ben ga studeren en op kamers ben gegaan ook veel seks met verschillende jongens. Vaak lukt het me om elke week wel met een andere jongen seks te hebben wat ik erg lekker vind. Het is elke keer weer spannend hoe je seks gaat hebben en elke jongen neukt anders.
    Je moet dus lekker doen wat je leuk vindt. Ik vind het geweldig. Ik kom de jongens waar ik seks mee heb overal tegen: in kroegen, feestjes en online.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Jouw keuze, jouw leven, maar je zou bestempeld kunnen worden al h…

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • M21, hoe regel je onenightstands elke maand als ik mag vragen?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Jouw keuze natuurlijk. Maar je vraag was of dat normaal is, en dat is het niet nee. Ik zocht de cijfers op en in NL heeft maar 20% van de vrouwen een ONS gehad, en da’s dan niet eens maandelijks/wekelijks maar gwn een keer.
    Maar jaa sommige mensen houden gwn meer van seks en hebben ook een kink/fetisj om het met vreemden te doen, dus gwn zelf weten. Maar ja, of de keuze verstandig iss…. idk.

    20 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten