Skip to content
30 reacties
2895 weergaves

Verliefd op een jonger meisje

Beste meiden, ik heb advies nodig. Ik ben 17 en heb sinds 2,5 maand verkering met super leuk en knap meisje van 13. We zijn smoorverliefd op elkaar en hebben het super leuk samen. Ik weet dat er leeftijdsverschil is maar daar merken wij niets van. Zij heeft mij afgelopen weekend gepijpt. Was haar eerste keer. Nu wil ze heel graag en ik ook dat ik haar ga beffen en vingeren. Moet ik nog ergens rekening mee houden als ik haar ga verwennen? Ik wil het wel goed doen. De kans is groot dat we ook snel gaan neuken. Mijn piemel is best groot. Hoe doe ik haar geen pijn?

17 jaar
7 maanden geleden

30 Reacties

  • Hey TS mooi dat je je verhaal durft te doen en natuurlijk ook heel erg tof dat je vriendin met jouw uiteindelijk durfde. Heb ook hetzelfde een vriendin die wat jonger is dan mij. Wij hebben heel ook regelmatig over seks ze zal ook graag door mij ontmaagd willen worden. Hoef dat een van ons eens een middag alleen thuis is.

    Is heb bij jullie al tot een tweede keer gekomen of ondertussen al vaker gebeurd

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • TS M15, jij bedankt voor je eerlijke reactie. Mijn vriendin is zoooo mooi en lief en heb echt het beste met haar voor. Het was waanzinnig om haar te mogen ontmaagden.Ik heb condoom gebruikt als je dat bedoelt? We hebben het er iedere dag op snap over wanneer we weer kunnen neuken. Zij heeft de smaak te pakken. Ik hoop dit weekend als mijn ouders een middag weg zijn.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Bedankt voor jouw eerlijk antwoord! Ik hoop dat je het meent met haar! Door jouw haar maagdelijkheid te schenken. Je hebt toch iets gebruikt? Dat is misschien voorlopig het verstandigst. Wanneer komt de 2 de ?

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • TS, M15 ik heb het initiatief genomen. Haar ouders waren een dagje weg en ik was bij haar thuis om met z'n tweeën te kunnen zijn. Ze liet me haar kamer zien en daar heb ik haar uitgekleed en zij mij. We hebben elkaar eerst oraal bevredigd en ik haar nog gevingerd toen was haar kutje goed nat. Ik heb wel even tijd nodig gehad om mijn lul in haar nauwe kutje erin te krijgen maar toen hij er eenmaal helemaal in zat kon ik haar fijn en rustig neuken en heeft ze er van genoten net zoals ik. Ze wil nu vaker :) Wij hebben het nog niet tegen onze ouders verteld. We zijn beetje bang voor de reactie van haar ouders dat ze al sex heeft /ontmaagd is. We houden het nog even geheim tot het juiste moment.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Woow Hoe is het gegaan? Wie nam initiatief? Zijn jullie ouders nu op de hoogte van jullie samenzijn? Succes

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • TS J17, ik ben blij om te lezen dat er ook nog positief gereageerd wordt dat wij verliefd op elkaar zijn en dat het niet uitmaakt dat ik 17 ben en zij 13 jaar. Ik heb haar inmiddels ontmaagd en ik weet nu precies hoe ik met mijn grote lul en haar nauwe kutje om moet gaan. Thx voor de reacties.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Neuken zou ik echt voorlopig niet doen. Als het misschien mis zou gaan is ze pas 13 en is zo dr leven verpest. Ik zou echt nog wel een aantal jaar wachten. Ik zelf ben 14 en heb vorige week pas voor het eerst gezoend, moet er niet aan denken dat meiden van mij leeftijd al neuken

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik lees heel goed J22. "Kijk maar naar Thijs Römer" is toch duidelijk een verwijzing naar wat hij deed. In dit topic gaat het over een verliefd stelletje, hij 17, zij 13. Vier jaar verschil. Het gaat niet over een BN-er die via social media contact legt met puberale fans. Een jongen van 17 is niet idool voor een meisje van 13. Het is dus ook geen coach, god of wat dan ook. Het is gewoon een stelletje, niet meer dan dat!

    Dat jij meiden van 13 kinderen noemt ligt aan je eigen beperkte brein. Pak de dikke van Dale er eens bij. Zoek op wat een kind is! Zoek op wat een puber is. Dat is de norm en niet jouw mening! Amen! Einde discussie!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • J17, die valt op jongens van 16 - 18. Dat is nogal een verschil met 13!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Vind het wel grappig om te zien hoe deze TS wordt aangevallen en soms zelfs als pedo wordt uitgemaakt (ongeacht wat je er van mag vinden), maar toen er op dit forum werd gepost werd van een meid (van 23) die op jongere boys viel, was daar niks mis mee en was dat vooral heel geil was. Die post kreeg veel reacties van andere meiden die geilen/vallen op jongere boys met uitspraken als 'die kan je zo lekker domineren' en 'die beginnen niet zo over metoo'. Keur het allebei goed of allebei af, dat moet iedereen zelf weten. Maar waarom zo'n omslag als de geslachten verwisseld worden? Waarom weer zo'n dubbele standaard?

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • @J21, jammer dat je moeite hebt met lezen. Ik vergeleek helemaal niemand met Thijs Römer. Wat ik zei was: kinderen zien hun crush snel als een soort god, zoals bij Thijs Römer. Volgende keer lezen voordat je reageert.

    En met je andere punt: sorry, maar het is echt een belabberd argument om te zeggen dat 13-jarigen geen kinderen zijn puur omdat ze het zelf niet zo zien. Als jij denkt dat er geen verschil is tussen een kind begin puberteit en eind puberteit denk ik dat je een gevaar voor de samenleving bent.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Dat is jouw eigen mening J22. En wat het voorbeeld van Thijs Römer betreft, is niet te vergelijken met dit topic. Hij is 45 en deze jongen is 17. Maar goed dat jij geen rechter bent, dan was er een hoop liefdesverdriet geweest. Ik heb zelf een zusje van 13 en wij hebben vaak vriendinnen van haar thuis. Jullie doen net alsof meiden van 13/14 haar kinderen zijn. Laat mijn zusje en vriendinnen dat niet horen. Die laten zien hoe "kinderlijk" ze vooral NIET zijn!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • @M15, omdat de kans op schade aan het meisje gewoon groot is. Kinderen zien het verschil niet tussen tegen iemand opkijken en liefde. Hun crush is hun godheid. Kijk maar bij bijv. Thijs Römer. Daarom, als kinderen van 13 al seksueel actief zijn, is het van belang dat het met een gelijkwaardige is. Een jongen van 17 heeft voor een 13-jarig meisje echt een voorbeeldfunctie waar ze tegen op kijkt. Als ze met een andere 13-jarige ging was die kans kleiner.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • @J21 waarom neem je het zo woedend op voor iemand die 13-jarigen wil neuken? Niemand heeft het over de wet; 4 jaar is gewoon een gigantisch verschil op die leeftijd. Griezel.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind dat er hier nogal overtrokken gereageerd wordt. Ja het leeftijdgenoten is groot ( voor mij ook te groot) maar het is niet zo dat j17 ineens een pedo is. Ik heb vriendinnen die op hun 13de al seksueel actief waren en vriendinnen die het op hun 16de nog niet zijn. Zolang j17 zich realiseerd dat zijn briefing echt nog heel jong is een dus heel voorzichtig met haar grenzen om gaat is het echt geen misdaad.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik denk dat jij naar een opticien moet M21 van ik ben een jongen van 21. Ik denk dat jij nog maar eens alle opmerkingen moet gaat lezen.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • M21, doe eens rustig. Niemand heeft er de wet bij gehaald? Heb je de andere antwoorden wel gelezen?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Er is HELEMAAL NIETS FOUT aan deze relatie MITS er sprake is van dwang, misbruik, porno. Dat is altijd fout! De jongen en het meisje zijn allebei MINDERJARIG. Seks onder de 16 is NIET VERBODEN! De wet die er steeds wordt bij gehaald in dit soort topics is bedoeld om jongeren te beschermen tegen (meerderjarige) mensen die fout willen. De wet is niet bedoeld om verliefde puberstelletjes te verbieden. Er zal geen rechter zijn in Nederland die hier iets aan gaat doen, mits er aangifte wordt gedaan van een zedendelict. Het is ook niet zo dat de ouders van het meisje aangifte doen tegen hun schoonzoon in spe dat de jongen gepakt wordt. Dan is er altijd nog de verklaring van het meisje nodig omdat ze ouder is dan 12. Beneden de 12 is het een heel ander verhaal. Velen hier hebben de klok horen luiden maar zien de klepel niet hangen. Er wordt een hoop onnodige paniek gezaaid. STOP DAARMEE!!!!! Laat hen gewoon verliefd op elkaar zijn zonder dom gelul over dat de jongen fout is. Wie bepaalt dat? Jij? Als zij zelf gelukkig zijn, dat de ouders het goed vinden, wie ben jij dan om te zeggen dat het niet mag? Jouw mening is niet de wet!

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • @J22 nee, het gaat niet om of ze gelukkig zijn. Dat kind is facking 13 man doe normaal, zij kan toch zulke beslissingen niet maken?? Jezus wtf is er op dit forum. Ik hoop dat iemand snel de politie belt.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • je bent amper 17 en geeft al aan dat je op 'jongere meiden' valt. bah bah ze is nog maar net in de pubertijd gekomen, haar lichaam is praktisch nog dat van een kind, zeker haar mentaal vermogen. Arme meid ik hoop dat ze de moed vind om in te zien dat dit niet kan. Want topicstarter is blijkbaar al vastbesloten

    21 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten