Skip to content
10 reacties
724 weergaves

Tv reclames

Misschien iets voor de oudere meiden/vrouwen. Op TV word je doodgegooid met reclames over inlegkruisjes en verbandjes om afscheiding, doorlekken en luchtjes te voorkomen en dingen tegen vaginale jeuk enz. Hoe vinden jullie het eigenlijk om afgeschilderd te worden als lekkende en stinkende wezens met schimmel? Ik zou verwachten dat vrouwen hiertegen al lang in opstand waren gekomen.

22 jaar
8 maanden geleden

10 Reacties

  • Ja tuurlijk wel, j16. Soms moet je ook wat overdrijven om je punt te maken. Maar over zes jaar ben jij ook 22 en dan heb je nog zes jaar elke dag opnieuw deze debiele bagger over je heen gekregen en zal je er net zo over denken als ik. Wedden?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • J22, je bent nogal een hater. Baby's, vrouwen, senioren. Is er ook iets wat je niet haat?

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Reclamespotjes kunnen zeker averechts werken. Zo ben ik baby's gaan haten door de pamperspotjes terwijl ik ze vroeger zo schattig vond. Honden en katten gruw ik van terwijl ik vroeger een dierenvriend was. En de haatlijst blijft maar aangroeien. Bejaarden met gehoorproblemen bijvoorbeeld en tandartsen die hun ideale tandenborstel mogen steken waar ik denk.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Vrouwen hebben nu eenmaal meer gaatjes onderaan waar allerlei vocht uit kan lekken, 7 in totaal als ik het goed heb? Waarvan de drie grote bekende, plus 2x 2 heel kleine openingen links en rechts tussen de schaamlippen waar klieren voor glijmiddel in uitkomen. Je moet het maar eens opzoeken.

    Na kinderen krijgen, zijn de spieren zo uitgerokken, of gescheurd of ingeknipt, dat ze veel minder aanspannen en je dus ook makkelijk gaat lekken. Het schijnt dat 1 op 3 er last van heeft bij inspanning zoals heffen, sport, springen, bukken, niezen,... Plus 1x per maand dagenlang menstruatie...

    Het is nu eenmaal zo, dat is de natuur. Vroeger naaiden ze extra lagen doek in hun onderbroek, of propten ze er vodden in. Nu zijn daar wegwerp inlegkruisjes voor.

    En ja natuurlijk probeert iedere fabrikant een zo groot mogelijk marktaandeel te verwerven, net als bij alle andere producten. Maar ik doe ook als hierboven: bij ergerlijke reclame kijk ik weg of doe ik even iets anders, en als dat niet lukt, koop ik dat product maandenlang zeker NIET; ze moeten maar leren om korte, grappige, waarheidsgetrouwe, en vooral niet-ergerlijke recame te maken.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik zie er niks vernederd aan en vind het juist goed dat er aandacht wordt besteed aan deze onderwerpen. Al deze dingen zijn de normaalste zaak van de wereld en dat er veel reclames over o.a. menstruatie, inlegkruisjes, doorlekken en vaginale jeuk zijn is toch alleen maar goed? Het hoort erbij
    en voor meiden die zich hier misschien onzeker over voelen is het denk ik juist fijn om dit soort reclames te zien zodat ze weten dat ze niet alleen zijn en dat ze zich echt niet hoeft te schamen.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Ach, mochten mannen ongesteld zijn dan zou de TV hen ook wel doodgooien met reclame voor man-struatieverbanden, stoere beschermingsbroekjes en allerhande dingen tegen de buikpijn. Ze adverteren nu ook al voor prostaatpillen. In de toekomst misschien zelfs voor zalf tegen een stinkende pik oid. De commercie probeert nu eenmaal overal schaamteloos hun voordeel uit te halen. Geen enkel geslacht ontsnapt eraan.

    Mijn tactiek is: als een reclamespot op de TV me irriteert, koop ik met opzet een ander merk. Het zal ze leren...

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Mannen zullen wel even voor ons bedenken wat we moeten vinden van doodgewone reclames.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • wat gek dat jij dit zo interpreteert. Zo heb ik nog nooit nagedacht over die reclames en ik denk de meeste vrouwen ook niet. Vrouwen menstrueren nu eenmaal en menstrueren brengt wel eens wat kwaaltjes met zich mee zoals krampen, elke vrouw gaat daar op een andere manier (en met een ander middeltje) mee om

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik hou heel erg van vrouwen. Het zijn verrukkelijke wezens en ik erger me kapot aan deze vernederende reclamespotjes. Al die kleine dingetjes maken vrouwen net zo heerlijk vrouwelijk. Het hoort bij hun vrouwzijn. Het is helemaal niet genant laat staan vies. Een totaal verkeerde voorstelling van vrouwelijke intimiteit. En waarom die demonstratie vloeistoffen altijd felblauw zijn dat is me ook een raadsel. Alsof de werkelijkheid te vies is om te tonen? Trek het jullie niet aan, lieve meiden.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Zal nog wel komen anno 2023

    18 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten