Skip to content
3 reacties
1152 weergaves

Seks

Hey! Ik heb 2 dagen geleden voor het eerst seks gehad. Het deed eerst heel er veel pijn maar daarna voelde ik alleen nog een druk. Nu voel ik die druk of pijn niet echt meer maar ik heb totaal geen genot of de seks voelt niet lekker. Is dit normaal?

17 jaar
8 maanden geleden

3 Reacties

  • Eerste keer is vaak gewoon raar en wennen je bent nog niet ontspannen komt vast wel later

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Jammer dat je eerste keer seks niet zo fijn was. Ik denk dat dit de stress van de eerste keer zou kunnen zijn. Als je wat gespannen bent gaat het sowieso moeilijker en kan het pijn doen. Dus altijd zorgen dat je goed ontspannen bent. Dit wordt beter wanneer je het wat vaker doet. Let wel op voor de vicieuze cirkel: als je opnieuw pijn verwacht omdat het de eerste keer pijn deed, ga je je spieren daar beneden opspannen en dan zorg je er eigenlijk voor dat je pijn krijgt. Zorg er ook voor dat je flink nat bent vooraleer je hem erin doet (droog doet pijn!) dus zorg voor een lang voorspel, of gebruik wat glijmiddel. Hoe beter het glijft, hoe lekkerder het is, en dan hoef je eigenlijk geen enkele pijn te voelen. Vraag: Ben je wel al met je vinger of een tampon bij jezelf naar binnen gegaan zonder dat dit pijn deed? Of voelde dit toen ook ongemakkelijk?

    Wat het 'geen genot' betreft, als het puur penetratie is (zonder of met weinig voorspel, zonder dat ie je extra verwent aan je clitoris, dus eigenlijk alleen maar bedoeld voor het genot van de man helaas) dan is het idd maar saai en nooit zo lekker als wanneer je jezelf verwent. Dus het komt erop neer om mondig te zijn en aan te geven wat je lekker vindt. Desnoods zelf initiatief nemen, zijn hand naar de juiste plek bewegen, hem vragen jouw clit te verwennen, en misschien zelf bovenop zijn pik gaan zitten zodat jij de bewegingen bepaalt enz. Dan ben je zeker dat je aan je trekken komt en wordt het een heerlijke ervaring. Succes meisje17!

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Ja, dat is normaal. De eerste keer seks is vaak pijnlijk en oncomfortabel.

    Ervan uitgaande dat je seks met een jongen hebt gehad, hier wat tips voor de volgende keer:
    - zorg voor uitgebreid voorspel, evt. gecombineerd met vingeren, zodat je goed vochtig bent
    - zorg dat je goed ontspannen bent
    - gebruik (meer) glijmiddel

    Op sense.info vind je nog meer tips.

    22 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten