Skip to content
24 reacties
7983 weergaves

Naakt laten zien

Hoi.
Ben ik raar als ik me graag naakt laat zien aan vreemde?
Heb het een paar keer gedaan op omgle en een keer op een naaktstrand.
Ben ik de enigste ?

16 jaar
8 maanden geleden

24 Reacties

  • Nog nooit een bloot meisje gezien op Omegle, en slechts heel weinig met kleren aan.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ben heel graag blood. Als ik naar mijn vriend ga doe ik daar meestal direct alles uit. Soms draag ik hele dag niks als ik bij hem thuis ben. Niet alleen tijdens sex maar ook tussen door. Begin als spelletje maar nu doe ik het standaard. Hij vind het niet nodig dat ik kleren draag.
    Af en toe komt een vriend langs en dan ziet hij mij ook. Eerst heel spannend. Maar nu wel normaal. Hij komt verder niet aan mij gelukkig

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Meid16 , het is jouw keuze om bloot te zijn op Omegle, ik zou je graag bloot willen zien op omegle meid,ik hoop dat ik je eens bloot kan zien

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • @J21 Ik heb er niet veel over gezegd, wel dat ik waarschijnlijk ook een erectie had gekregen als een ander mij zou helpen douchen en afdrogen. Ik heb hem gevraagd of ik moest stoppen, maar hij wilde gewoon dat ik zijn penis en ballen zou afgedrogen. Dat heb ik dus gedaan... dat was voor mij de eerste keer dat ik een stijve penis van een ander in mijn handen had haha.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • @J22, wat dacht je toen en heb je toen gezegd?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Grappig J16, ik had dat een keer andersom. Mijn neefje is een paar jaar jonger en had zijn armen gebroken. Normaal hielp zijn moeder met een douche of in bad, maar die was weg voor werk. Hij vroeg of ik wilde helpen en dat heb ik gedaan. Eerst met douchegel ingezeept en daarna afgespoeld. Het was best gek, om een penis en balzak van iemand anders in te zepen. Met afdrogen was het helemaal gek, want toen ik zijn zaakje afdroogde, kreeg hij een mega erectie. Ook al kon hij daar niks aan doen, kreeg hij wel een rood hoofd haha.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik had een ongeluk gehad een verbrijzeld been en mn rechter arm gebroken ben ruim 6 weken gewassen door mn moeder of mn oma zelfs bij mn oma kreeg ik een stijve snap gewoon niet hoe dat kan
    Maar vond het verschrikkelijk wat een schaamte er is dan geen controle over je wil dat hij zakt maar het lukt gewoon niet

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • een beetje exhibitionist zijn we allemaal de een meer dan de ander Het kan opwindend zijn maar om zomaar in het openbaar je te laten zien schijnt strafbaar .Ik vind het wel leuk n de sauna waar je naakt mag om langzaam het bubbelbad in te gaan en me te laten bekijken . Afgelopen zomer op een naaktstrandje in spanje kwamen ook een paar jongens voorbij gelopen en staartde ook naar mij en ik had toen ik ze zag aankomen nog een stukje van mij vandaag mijn beentjes een beetje gespreid . ik vond het wel opwindend .

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Kan inderdaad wel leuk gevoel zijn. Spanje is nogal tolerant op dit vlak. Op vakantie enkele keren naakt van het strand naar het vakantiehuis gewandeld en dit was echt wel een bijzonder gevoel. Een keer ook van het huis naar het strand en gewoon ook geen kleren mee, dus geen keuze om terug te wandelen. Best spannende ervaring was dit.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Hey ts, ik heb precies hetzelfde. Ik laat mij ook naakt zien aan vreemden (meiden) ik raak daar zo ontzettend opgewonden van als ik naakt voor een vreemde sta. Doe dit regelmatig op omegle maar ben nog nooit op een naaktstrand geweest. Dat lijkt me wel heel erg spannend. Ik fantaseer ook over plekken waar ik naakt zou willen zijn. Heb jij dat ook ? Ik zou het ook heel spannend vinden als een vreemd meisje mij naakt zou betrappen ergens buiten ofzo

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Geweldig, allemaal gaan doen, maar achteraf niet gaan zeuren als je over het hele World Web gaat, wees dan ook zo sportief!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb een naaktfoto van mezelf als startscherm op mijn telefoon. Behoorlijk narcistisch ino maar op drukke plekken heb je altijd van die onbeleefde meekijkers en dan geniet ik ontzettend van hun verbouwereerde oh-maar-dat-ben-jij blik.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Toen ik nog geen vriendin had, was ik vaak gekleed en lette ik er goed op of mensen mij naakt zagen. Mijn vriendin en haar zusje zijn vooral in de zomer topless en soms naakt wanneer ze in de tuin liggen zonnen. Daar is verder veel privacy, dus niemand die ze ziet, behalve ik. Eerst vond het zusje (16) het een beetje spannend als ik haar zag, maar nu denkt ze er niets meer van en is ze eraan gewend. In het openbaar houdt mijn vriendin haar borsten voor zichzelf.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi ts, ik herken het ook hoor. Ik heb al op verschillende manieren wat van me laten zien omdat ik merk dat ik dat gewoon superspannend vind..Een paar weken terug bijvoorbeeld had mn broer twee vrienden op bezoek. Ik heb toen nadat ik gedoucht had en alleen een slipje aan had mn kamerdeur iets open gelaten... Terwijl ze stonden te gluren deed ik alsof ik ze niet zag en heb ook mn slipje uitgetrokken en me goed laten bekijken...

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind het ook erg leuk als mannen naar mij kijken op het naaktstrand en in de sauna

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi ts hier
    Ik vond het naaktstrand zelf het meest opwindend. Schok zelf een beetje van me zelf want toen een man weer langs liep liet ik me even goed bekijken.
    Wist niet dat ik dat zou durven.
    Heeft iemand dat ooit ook eens gedaan ?

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Als ik ga douche of naar bed ga kleed ik mij op mijn kamer uit met de gordijnen open.
    Dan ga ik naakt dansen op mijn kamer en zie ik vaak aan de overkant de buurman gluren dat wind mij ontzettend op.
    Dan ga ik op bed mij vingeren.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • @ts, ik had dat ook hoor, en eigenlijk heb ik het nog steeds wel. Alleen zal ik me nooit naakt op internet laten zien. Wel in het "echt" dus. Zelfs in mijn bijbaantje want ik strip, dus ben ik regelmatig naakt te zien. Nu ik dat een tijdje doe is het wel allemaal veel minder spannend en opwindend geworden. Die spanning is er nog wel als er een kans is dat ik per ongeluk naakt te zien ben. Zoals pas geleden toen ik met mijn vriend in het bos wandelde. Ik had behalve mijn schoenen helemaal niets aan. (De reden daarvan is een heel ander verhaal). Het was ook een tijdstip dat je eigenlijk niemand meer verwachtte. Tot we dus een ander pad kruisten en bijna oog in oog stonden met een paar andere wandelaars. Gelukkig reageerden ze heel sportief.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Hai. Helemaal naakt heb ik eigenlijk alleen nog maar op het naaktstrand gedaan. Qua publiekelijk dan. Mijn vriendin en ik wilden het eens proberen, omdat het ons wel fijn leek om gewoon niets te hoeven dragen. Dat was ook zeker wel zo en erg bevrijdend ook, maar het was zo saai omdat er buiten ons eigenlijk niemand van onze eigen leeftijd was. Ik (we) dragen de laatste jaren eigenlijk niets meer dan een zwemstring wanneer we naar het strand gaan en (als de badmeesters er niet flauw over doen) ook in/op/naar het zwembad. Dat is ook al best weinig verhullend vind ik zelf en, ik ga het niet ontkennen, vaak ook best een beetje spannend. Mijn vriendin is wat dat betreft ook wel wat stoerder dan ik, die durft ook al wel eens kleren te dragen waar je behoorlijk door kunt kijken. Soms met een stringetje er onder, maar soms ook helemaal niets. Meisjeskleren lenen zich daar ook wat meer voor maak ik mezelf dan maar wijs :)

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Daar is een moeilijk woord voor geloof ik. Ik ben ook vaak naakt op m’n kamer maar als ik dan iemand van de overkant zie duik ik wel meteen weg. Het is wel opwindend om te denken dat ik begluurd word.

    16 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten