Skip to content
11 reacties
1958 weergaves

over je familie fantaseren?

is het normaal van mij om over mijn neefje te fantaseren? hij woont een uur van mij vandaan en we zien elkaar eigenlijk elke maand wel omdat hij richting ons moet fietsen om naar school te gaan (ik ga wel naar een andere middelbare school dan hem ik doe vwo hij havo). Maar vaak komt hij dan even langs bij ons en sinds hij 15 is geworden (ik ben ongeveer 1,5 jaar ouder) en vanaf dat hij 14 was is hij steeds cuter geworden, puberty hit him like a truck, en als hij in zijn korte broek bij ons thuis is dan zie ik zijn stijve aftekenen en probeer ik dat dan voor hem te verergeren door een kort rokje aan te doen en een kort topje. Als ik expres buk dan betrap ik hem soms wel op naar mijn billen kijken. Ik help hem ook weleens met huiswerk maar voor de rest is er niks aan de hand want we bewaren afstand van elkaar. Iik fantaseer soms over hem in mijn slaap dat ik hem aftrek en daardoor voel ik me slecht over me zelf. Hoe stop ik dit? Fantaseren over je familie is niet okay toch, hebben jullie dat ooit gehad?

16 jaar
8 maanden geleden

11 Reacties

  • Ik ben een jongen van 16 en wat de ts hier zegt komt me heel bekend voor want ik heb nu al 3 jaar een stiefzus die nu 22 is. Ik was op die leeftijd toen ik 14 was altijd zo geil als een konijn en er hoefde maar iets kleins nodig te zijn om mij op te winden. Ik merkte ook dat zij er lol in had om mij te betrappen als ik naar haar slipje of borsten keek wanneer zij overdreven bukte of als ze haar voeten expres op mijn schoot deed wanneer we op de bank zaten. Maar het ging van kwaad tot erger want zij heeft ook een stiefbroertje en nog een stiefzusje (beiden nu rond de 10) waardoor ik toen ik 14-15 was met haar een kamer moest delen en soms in 1 bed slapen. Soms kroop ze dan heel dicht tegen me aan en zij sliep dan in haar ondergoed en ik in mijn onderbroek en dan streek ze haar handen door mijn haar en fluisterde in mijn oor. Dat alleen al gaf me echt kippenvel en een enorme stijve, die nog stijver werd doordat haar benen soms tegen mijn boxer aanwreef en ik dus klaarkwam. Inmiddels woont ze ergens anders voor haar werk maar toen ik 15 was (en zij was toen 19) heeft ze een keer in de nacht haar hand in mijn boxer (we sliepen tegen elkaar aan en zij lag op haar zij naar mij toe met haar hand op mijn buik) het ging heel langzaam maar steeds daalde ze een centimeter omlaag tot ze mijn stijve vast had en hem begon te masseren tot ik klaarkwam. Ze wist dat ik wakker was want ze fluisterde ook in mijn oor of ik het lekker vond en ze maakte van die kreungeluiden in mijn oor waarbij ze mijn oor ook likte. Ik heb er toen niks van gezegd want ik vond haar bloedmooi. 4 maanden later moest ze van onze stiefouders bij haar tante gaan wonen en nu heeft ze ook een vriendje en woont ze bij hem. Ik zie haar nu heel weinig en als ze mij ziet dan is het heel awkward. Dus ts bij mij ging het om mijn stiefzus en bij jouw om je neefje maar ik zou ermee stoppen als ik jou was. Voor de jongen is het waarschijnlijk heel leuk als een stiefzus of nicht hem opwind en laat klaarkomen maar reken maar dat over een paar jaar zij er spijt van zullen hebben. Dat zie ik heel duidelijk terug bij mijn stiefzus, ik denk dat ze het bij teasen had moeten laten en niet had moeten experimenteren met mij, ookal vond ik het zelf wel heel spannend en leuk, later gaat het slecht uitpakken.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Nee, op schoot zitten doe je bij je oom of zo, als je tien bent. Misschien gewoon het volgende vehaaltje bedenken, fantast.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Beste ts, je brengt jezelf in een lastig parket op deze manier. Aan de ene kant wil je niet verder vanwege de familieband (die overigens niet verboden is, maar die als de relatie stand zou houden wel zekere risico's kan hebben), maar aan de andere kant ga je maar door. Zo kom je op het punt dat een van jullie zich niet meer kan beheersen met alle gevolgen van dien. Beter dus om nu te stoppen en hem uitleggen dat het een leuk geintje was maar ook niet meer. Laat je hoofd het even winnen van je geilheid.

    21 jaar
    8 maanden geleden

  • TS hier. Van de week was hij er weer en deze keer had hij een dun sportbroekje aan. Ik kon het niet laten en toen ben ik met mijn billen tegen zijn kruis zitten schampen toen ik langs hem liep in de keuken. Even later was zijn hele kruis een tent geworden. En ik had mijn topje expres heel laag aan dus toen we op de bank tv zaten te kijken bukte ik voor hem om zijn drinken neer te zetten en ik voelde zijn priemende ogen naar mijn borsten staren. Ik had verder ook een minislip met daarop een minirok aan en ik was zo nat geworden dat het langs mijn benen omlaag sijpelde. Ik denk dat hij het nu door heeft dat ik hem probeer op te winden en ik iets te achteloos ben geweest. Ik weet dat ik niet verder kan gaan en er geen volgende stap is, maar aan de andere kant ben ik wel heel geil en zou ik het liefst hem op bed willen duwen. Ik denk niet dat er veel zijn die ooit een seksuele/erotische ervaring hebben gehad met hun neefje toch? Ik denk dat ik de grens voor mezelf bijna heb bereikt. Wat ik naast teasen wel veel doe is hem huggen of een zoen op de wang geven en dan voel ik zijn stijve tegen mijn schaamheuvel aan wrijven. Het enige wat ik nog een keer zou willen doen is op zijn schoot zitten, ik hoor dat dat best veel gebeurt bij familie, maar dat snapik niet want hoe ga je zomaar op zijn schoot zitten welke excuus moet ik daarvoor verzinnen?

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik wou dat ik zo’n nichtje had, heb alleen maar monsters.

    Leuke zin
    Puberty hit him with a truck

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • In mijn familie is er -zelfs in de verste verte- niemand maar dan ook werkelijk niemand over wie ik geile fantasieën zou kunnen hebben. Profiteer ervan zou ik zeggen.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Goh, eigenlijk vind ik daar niet veel verkeerd aan. Het zou heel anders zijn mocht hij bijvoorbeeld je broer zijn, maar hij is je neef. Wettelijk is er ook niks op tegen mochten jullie bijvoorbeeld willen trouwen, om maar eens aan te stippen hoe het legaal zit. In bijna heel de wereld maken ze daar geen probleem van, er is maar een handvol landen dat zo'n huwelijk verbiedt. Als dat zelfs al mag, dan kan het niet zo erg zijn. Er zijn wel pogingen geweest om dat te verbieden, maar dat was vooral om het aantal importbruiden tegen te gaan. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Neef-nichthuwelijk.

    En jullie hebben dan nog niet eens een relatie, het blijft bij gedachten. Gedachten zijn voor iedereen vrij. Gewoon fantaseren over je neef is dan ook onschuldig, en is dan ook weinig anders dan fantaseren over een andere knappe jongen. Gewoon een manier om met je hormonen om te gaan. Je hoeft je dus echt niet slecht te voelen over jezelf als het jou een lekker gevoel geeft aan hem te denken. De kans dat je iets krijgt met hem is vermoedelijk klein, want je houdt de nodige afstand. Straks kom je misschien een andere cutie tegen. Wees dus niet te hard voor jezelf. Dat is mijn idee, maar andere mensen zullen ongetwijfeld een stuk strenger zijn dan ik...

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Vlgs mij mag je over iedereen fantaseren dus waarom niet over familie. Ik weet ook dat er nichten/neven of broers/zusters zijn die zelfs verder gaan dan fantaseren. Geen sex maar t/m ongeveer de puberleeftijd wel aanraken, laten zien e.d.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • @ts, best wel gemeen van je maar leuk dat je een leuk neefje hebt. Jullie kennen elkaar al je hele leven en misschien vroeger wel met elkaar in bad gezeten of zo. Daarom best wel gek om hem nu op te zien groeien tot een leuke jongen. Het prikkelt je fantasie maar ik denk dat je, net als de andere reageerders, moet proberen de fantasie los te laten en hem niet meer moet uitdagen, hoe leuk het ook is. Kan tot problemen leiden dus hou het contact gezellig hoe cute hij ook is.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Fantaseren doen we allemaal over dingen die je nooit echt zou willen meemaken. Dat is helemaal niet gek. Maar plaag het arme jochie niet zo. Hij zit zich ook af te vragen of het wel normaal is om naar zijn nicht te gluren.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Fantaseren kun je niet altijd stoppen... zo werkt dat niet. Zolang je niets met je familie 'doet', is er niets aan de hand toch? Misschien wel goed om niet meer met opzet van die uitdagende kleding aan te doen om een erectie uit te lokken, dat is ook niet fair ten opzichte van hem. Act normal ;-)

    22 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten