Skip to content
8 reacties
1896 weergaves

Volledig gekleed zwemmen (wetlook fetisj)

Hii!
Ik ben beniewd of er nog meer meiden zijn met de volgende fetisj. Wetlook fetisj betekent dat je erg opgewonden raakt van natte kleding, bijvoorbeeld douchen, in bad gaan of zwemmen met kleren aan.

Ikzelf ging eerder wel eens onder de douche met bijvoorbeeld een t shirt of broek, en sinds een jaar of 3/4 ga ik vooral in de zomer volledig gekleed zwemmen. Ik zoek dan een rustig plekje op ergens aan het water, trek mn kleren aan die ik speciaal heb gekocht om mee te zwemmen en kan me uren vermaken. Nu heb ik als zwemkleding bijvoorbeeld een leren joggingsbroek van bershka, dr martens boots, een witte blouse van h&m en soms ook een grijze jas van the north face. Echt volledig gekleed dus ;)

Ben benieuwd of iemand ook deze passie/hobby deelt.

23 jaar
8 maanden geleden

8 Reacties

  • Ik vind dit zelf ook enorm opwindend. Mijn vriendin vind het ook wel spannend en leuk en dus gaan we af en toe samen met kleren in bad of onder de douche. Ik vind het vooral leuk als ze een sportlegging of strakke skinny jeans draagt.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • ben eigenlijk ook wel benieuwd of jullie weleens mensen tegenkomen en gezien worden als jullie dit doen en hoe jullie daarmee omgaan? ben altijd bang raar aangekeken te worden haha

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik doe dit ook vaak. Zoek dan een rustig plekje op en ga daar lekker gekleed zwemmen. Draag meestal jeans, een trui en een levis spijker jack. Heerlijk om daarna in je druipende kleding en soppende schoenen te lopen.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • ik doe dit ook vaak. zoek dan een rustig plekje op en ga daar lekker gekleed zwemmen. ik draag dan vaak jeans, een hoodie, een spijkerjack en sneakers. heerlijk om daarna met je druipende kleding en soppende schoenen te lopen

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Wat doen jullie het liefste aan? Ik laat het ook wel eens drogen op mijn lijf.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb een zusje van 18. Wij gaan altijd samen in kleding zwemmen, onze ouders gaan dan mee. Die vinden het wel leuk, we mogen ook survival in kleding doen van hun. Dat is ook een aanrader voor jou? We trekken altijd aan wat we lekker vinden en het is echt een mooie ervaring!

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Vorig jaar een lessenreeks reddend zwemmen gevolgd. Daar waren ook oefeningen bij waarbij je gekleed en met schoenen aan iemand moest gaan redden.
    Heel speciaal gevoel.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Het is erg lekker ja. Gewoon met je kleren aan nat gaan. Ik doe het ook!

    23 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten