Skip to content
9 reacties
2464 weergaves

nog nooit een stijve gezien

hoi hoe kunnen jongens eigenlijk een zichtbare stijve hebben? ik heb nog nooit een jongen gezien met een stijve want hun onderbroek houdt dat dicht bij hem het kan helemaal niet zo zijn dat je een jongen ziet waarbij zijn lul gewoon uitsteekt dus wat praten al die mensen of genante stijve momenten?? ik heb wel een keer mijn broertje met een stijve gezien maar dat is omdat hij van die hele onstrakke dunne onderboeken draagt en ja dan kon je het naar voren zien wijzen maar dan had hij ook nog eens een dunne zijden trainingbroekje aan, want als hij een normale broek aanhad dan zie je het nooit want dan blijft het gewoon naar beneden gedrukt. dus ik begrijp niet waar al die jongens over praten??

16 jaar
8 maanden geleden

9 Reacties

  • @m18 die reactie is niet van mij? Vreemde types hier op het forum. Maar die gymleraar dacht dat wij zijn pik allemaal heel interessant vonden. En dan moest je springen en stond hij achter bij de mat om je te helpen met zijn grijphandjes.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • @m18 het was een vieze man die altijd naar onze puntjes keek.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • @m21 waarom was het een viezerick dan?

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • @m18 Niet echt. Het was een viezerikje.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • @m21. Wat zullen jullie een lol gehad hebben om die gymleraar.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • M16 je spreekt jezelf tegen. Nog nooit geien maar bij je broertje wel.. en zo lopen andere jongen er ook wel eens bij! Je zal het niet elke dag zien maar af en toe moet wel lukken denk ik... net zoals je ook soms borsten ziet bij meiden

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn gymleraar was er berucht om. Je kon hem heel goed zien onder zijn broekje. En bij jongens in speedo's zie je het goed en in strakke jeans zo'n bobbel naar opzij.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Bij sommige kledingstukken is het inderdaad amper te zien. In weinig broeken zal de piemel echt naar voren wijzen, maar het is goed mogelijk dat se contouren goed zichtbaar zijn. Normaal gesproken zie je best vaak een bobbel zitten in de broek van een jongen, ook als hij niet opgewonden is. Als hij opgewonden wordt, wordt zijn piemel dikker en langer en is het dus zichtbaarder. Soms moet je natuurlijk wel goed kijken, maar vaak is het wel zichtbaar dan. Vooral in zwembroeken (zonder onderbroek eronder), sportbroeken enzo is het wel zichtbaar.
    Je moet ook niet vergeten dat veel jongens expert zijn in het verbergen ervan. Net bepaalde posities kiezen, er stiekem iets voor houden of via je broekzak je piemel net wat anders leggen.
    Het is dus niet heel gek dat jij het nog nooit hebt gezien (is mij bij andere jongens ook nog nooit opgevallen), maar het is ook niet heel gek dat in bepaalde situaties andere mensen het weleens zien.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Je hebt helemaal gelijk ts. Er zijn maar weinig broeken waar je alles in kan zien. Hoogstens een vage bobbel. En heel soms zoals je zelfs zegt wat meer. Er wordt heel wat gefantaseerd op dit forum.

    22 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten