Skip to content
9 reacties
1941 weergaves

Mijn vriend wil me graag in sexy lingerie

Ik ben al tijdje( bijna 2 jaar) samen met mijn vriend. Ik draag altijd eigenlijk al boxers. Heb wel is een string geprobeerd maar vind dat echt heel irritant zitten. Ik voel gewoon heel de tijd dat stukje stof tussen mn billen en het schuurt. Mn vriend zou me het liefst elke dag in een string zien maar kan daar echt niet langer als alleen voor een uurtje plezier thuis in lopen. Nu zou hij het ook leuk vinden als ik iets meer van lingerie aan zou trekken. Kousen met jarretels lijkt hem geweldig. Ik vind het zelf beetje "hoerig" staan. ( sorry voor de meiden die het wel dragen. Een body van kant wil ik ook wel dragen. Of een mooie kanten slip met beha is ook sexy. Iemand tips om zonder string te dragen toch mn vriend sexy te kunnen verrassen?

19 jaar
8 maanden geleden

9 Reacties

  • Ik snap je wel met wat je zegt. Als je iets niet lekker vind zitten draag je het niet graag. Anders zeg je tegen je vriend, probeer zelf is heel de dag in een string te lopen. ( met de kans dat hij het juist wel lekker vind) zelf draag ik niet anders en moet ik er niet aan denken om stof om mn billen te hebben. Gaat telkens niet zitten zoals ik wil. Dan liever klein stukje stof er tussen wat nagenoeg altijd goed zit. En een brazilian ofzo dan? Ook sexy en niet volledig string. Ik draag zelf vaak ook graag tanga string met echt alleen een heel klein touwtje tussen je billen. Dat is zo weinig, dat voel je gewoon niet. Misschien ook nog proberen waard?

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik denk dat je moet doen en dragen waar jij jezelf ook goed bij voelt. Als jij jouw vriend hierin tegemoet in wil komen is dit heel mooi uiteraard, maar dan nog op een manier waar jij je ook kan in vinden. Ik ben op verzoek van een vriendin strings beginnen dragen. Zij vond mijn boxers wat saai en ze zag graag meer van mijn billen(?) Na enkele strings als ondergoed vroeg ze me voor we samen op vakantie vertrokken om zwemstrings te dragen op het strand. Ik wou dit toen wel voor haar doen, al was dit aanvankelijk toch wel wat wennen.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Wel lief TS dat je zoveel rekening met jouw vriend wil houden, dat doen volgens mij niet alle meiden. Maar ik denk dat je lekker moet dragen wat je fijn vindt zitten. Mijn vriendin weet wat ik mooi vind, maar ze weet ook dat ik het liefst heb dat zich zich er prettig in voelt. Als je iemand steeds ziet krabben of jeuken of trekken aan een string, is dat ook vervelend. Wat je kan doen, is een ander kleurtje lingerie... donker blauw, paars of juist heel licht groen. Of het dan helemaal kant is of niet, maakt niet uit, de kleur pakt dan alle aandacht. Succes ;-)

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik moest in het begin ook heel erg wennen aan een string. De eerste periode liep ik hem telkens tussen mn billen vandaan te trekken( waar die eigenlijk hoort haha) na verloop van tijd begon het wel te wennen. Al slaap ik wel gewoon lekker in een boxer. Jarretels draag ik echt maar af en toe. Hold ups of plakkousen blijven meestal toch niet helemaal super zitten dus voor een spannend avondje trek ik wel jarretels aan. Vind het wel mooi staan en voel me er sexy in. Misschien is het een kwestie van wennen. Maar een mooie kante slip is toch ook mooi anders? Of een leuke body of catsuit met open kruis. Is niet altijd een string voor nodig om een man wild te krijgen als je die niet wilt dragen toch.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik weet dat veel jongens kicken op "toevallige inkijk". Bijvoorbeeld als je te nonchalant zit met een sportbroekje, en er is inkijk langs de pijpjes. Of als je rok of kleedje omhoog gekropen is, of als het na toiletbezoek achteraan in je onderbroek steekt. Of een nat plekje in je onderbroek nadat je geplast hebt. Of een truitje dat te los hangt als je voorover bukt. Of een dunne lichtgekleurde legging waar je lipjes doorheen schijnen. Al dat soort dingen. Veel jongens vinden dat veel opwindender dan er hoerig bij lopen. Hoe meer het "toevallig" en nonchalant lijkt, hoe meer ze opgewonden raken. Misschien kan je dat allemaal eens uitproberen? Dan kan je daaronder gewoon comfortabel ondergoed dragen. Maar ik ken de smaak van jouw vriend natuurlijk niet.

    Maar ikzelf vind jarretels, strings, en zogezegd opwindend ondergoed meestal maar niets. Het gaat snel irriteren en jeuken. Ik vind gewoon simpel effen ondergoed, of met een mooie tekening, het meest opwindend bij andere meisjes (ik ben lesbisch). En "toevallige inkijk" natuurlijk. Gelukkig zijn de meeste meisjes veel losser en nonchalanter tegenover andere meisjes. Wanneer er jongens bij zijn, dan letten ze meer op dat ze niet teveel tonen. Goed voor mij. :-)

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Geen ondergoed onder een rokje met kante panty s zeker succes

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Mooi jurkje aan, kousen eronder en geen slip.
    Af en toe iets laten zien, en dat een tijdje volhouden.
    Succes gegarandeerd.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Je noemt zelf al een kanten body of een mooie slip met beha.

    Er is zoveel meer aan sexy lingerie dan alleen strings en jarretels. Maar als het iets is dat je vriendje echt graag wil, dan zou je kunnen overwegen dat speciaal voor de seks aan te trekken. Waarschijnlijk is het toch gauw weer uit...

    Maar doe dat alleen als je je daar goed bij voelt. Persoonlijk zie ik mijn vriendin liever zelfverzekerd in door haarzelf uitgekozen lingerie, dan dat ze iets doet waar ze zelf niet helemaal achter staat. Ook zij moet niks hebben van jarretels en strings staan haar niet echt, dus ze kiest dan meestal ook voor een mooie slip en beha.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Wat je schrijft genoeg leuks van kant te koop hoor ik draag ook geen strings

    19 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten