Skip to content
17 reacties
2512 weergaves

Gaat weddenschap te ver?

Ik heb een weddenschap gewonnen van een jongen uit mijn klas. We hadden afgesproken dat de verliezer naakt aan een hondenriem wordt uitgelaten in de tuin van de winnaar en dat de verliezer 1 uur aan de riem blijft. Ik weet dat het extreem is, maar hij kwam zelf met het idee. Het probleem is alleen dat hij echt 100% zeker van zijn zaak was en een verlies totaal niet zag aankomen. Hij zit er ook best wel doorheen lijkt t. Ik weet nu niet wat ik moet doen. Het voordeel is dat niemand er vanaf weet en ook niemand het hoeft te weten. Gewoon tussen hem en mij dus. De kans dat iemand ons ziet is ook heel klein omdat de tuin aan alle kanten beschut is. Dit weekend is het ideale moment om m uit te laten met het mooie weer als het echt zover komt. Wat zouden jullie doen als je mij was?

17 jaar
8 maanden geleden

17 Reacties

  • Mooi dat het goed is gegaan, ben je van plan om nog een keer met hem aftespreken of hou je het hierbij?

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Wat leuk om te horen ts. Hebben jullie ook nog meer gedaan?
    En loopt het misschien uit op nog een afspraakje?

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi allemaal. TS hier. Het is gelukt en het was geweldig! Terwijl ik op de bank zat heb ik hem kledingstuk voor kledingstuk laten uitkleden. Prachtig moment toen hij uit zijn boxer stapte en er een stijve piemel uit floepte. Voor mij natuurlijk het teken dat het goed zat. Vervolgens jullie advies gevolgd en hem de ober laten spelen. Hij heeft onder andere de pizza’s in de oven gegooid de tafel gedekt enzovoort. Uiteindelijk zijn we samen met zn tweetjes op de bank beland en hebben we er een leuke filmavond van gemaakt. Hij was zo braaf echt heerlijk. Hij legde de popcorn gewoon in mijn mond als ik dat wou. Ik denk dat hij zijn lesje heeft geleerd, maar tegelijk ook heeft genoten. Hij werd regelmatig stijf en daar genoot ik van. Leuke gedachte dat niemand op school weet wat wij hebben gedaan. Ons geheimpje en een geweldige ervaring.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • en dit moet ik geloven………?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat lijkt me ook meer iets jongen 22. Een wapperende piemel is ook meer iets grappigs en toch ook weer opwindend. En eens komt natuurlijk het moment dat hij tegen een erectie zit te vechten. Dat is zo mooi en spannend om te zien. Lukt uiteindelijk bijna nooit en mocht het toch dreigen te lukken dan weet ts neem ik aan wat ze moet doen.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • De suggestie van M16 over die naakte butler is echt geweldig. Dat zou ik met veel plezier best zelf willen doen. Je kan het combineren met vanuit je luie stoel een bal weg te gooien die hij dan moet apporteren. Zit er toch nog wat honds in. Ook leuk : hem een demo laten geven van zijn voetbalkunstjes. Ik weet namelijk van het naaktstrand dat jullie meiden dol zijn op sportieve actie en de bijhorende wapperende piemels.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Je laten hem dus wel zweten dat het hele verhaal door gaat en je zegt dat hij er nu al doorheen zit. Hard hoor. Moeilijke dagen voor hem.
    Ik zou hem nu zeggen dat het uitgangspunt is dat je geen seksuele dingen moet doen die je niet wilt en dat je dat eerst met hem wilt bespreken. Ook dat het uiteindelijk leuk voor allebei moet zijn. Bedenk ook dat als hij lang naakt bij je is, hij ook nog een stijve zal krijgen. Wsl ook als jij niet naakt gaat.
    Hij moet wel naakt tenzij hij daar echte problemen mee heeft, maar zorg dat op het eind niemand beschadigd is en jullie allebei iets spannends en geks meegemaakt hebben wat je nooit vergeet en gelijk weer ziet als je elkaar tegenkomt.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • maar @TS, wat had jij gedaan als je het verloren... want ja die kans had er ook in gezeten, en jij was ook akkoord gegaan met de voorwaarden, had jij dan een uurtje door zijn tuin gelopen? of had je gehoopt op iets anders..

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • TS hier. Dankjewel voor de reacties. Het zet me wel aan het denken. Ik zou graag willen weten wat hij zou doen als hij had gewonnen. Dan is de beslissing een stuk makkelijker. Ik wil zijn ego wel afstraffen en hem op zijn plek zetten. Dus ik wil hem in ieder geval naakt hebben. Dat uitlaten gaat inderdaad wel ver. Zeker als het een uur lang is. Jullie noemen ook leuke ideeën zoals hem naakt op de bank houden of drankjes laten halen ofzo. Een naakte jongen die een middagje naar me luistert zou ik ook zeker niet weigeren. Aan de andere kant zijn mn ouders dit weekend sowieso weg. Dus er zal niemand binnenkomen. Om in de tuin te kijken moet je trouwens echt de schutting op klimmen. Het is niet onmogelijk, maar de kans is echt klein. Ik hoor graag jullie ideeën en dan vertel ik jullie na t weekend hoe het is gegaan. Ik heb mn klasgenoot al uitgenodigd voor dit weekend. Hij heeft de uitnodiging al geaccepteerd. Hij denkt natuurlijk dat ik hem ga uitlaten. Zal ik dat zo houden tot hij er is wanneer ik eventueel het plan verander?

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • 1 uur is wel heel lang in de tuin lijkt me dat het snel saai wordt.
    En als hij aan de lijn moet rond kruipen als een hond zie jij nog niet zo veel.
    En jij zegt wel dat niemand het kan zien maar kunnen de buren niet uit een slaapkamer raam kijken ofzo? Of dat er ineens iemand thuis komt. Daar zal hij niet op zitten te wachten.

    Ga samen met hem wat leukers verzinnen.
    Dat hij jouw een uur lang naakt moet bedienen met drankjes enzo zoiets lijkt mij leuker

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Niet doen. Oké hij had een grote bek maar dat hebben alle jongens. Maar dit is buiten proportie. Het is te vernederend en jullie zullen er beiden een vieze smaak aan overhouden. Ga lekker samen leuke dingen doen tijdens dit laatste zomerse weekend van het jaar. Verzin iets waar hij toch nog uit de kleren moet of beter nog jullie samen. Maar dit is goor.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Experimenteren is leuk, weddenschappen die over grenzen heen gaan niet . Laat hem een tegen voorstel doen

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind dit nogal ver gaan, maar omdat hij het zelf bedacht heeft mag hij er natuurlijk ook niet zomaar vanaf komen. Wat je wel kunt doen is het korter maken, een rondje door de tuin en maximaal een kwartiertje. Hoe zou je jezelf voelen als je verloren had en hij zou het van je eisen?

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Mensen moeten niet gedwongen worden om seksuele dingen te doen die ze niet willen. Dus nee, ik zou het niet doen.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Laat zitten joh, nodig hem uit bij je thuis om lekker een drankje te doen ofzo.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Best wel kinky, zou iets anders verzinnen maar misschien wel leuk als hij zich bloot moet geven, alleen al om zijn zelfverzekerdheid (zeker winnen van de weddenschap) te compenseren. Je moet het zelf natuurlijk ook wel willen.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Tja, niet doen zou je zeggen. Maar dit levert jullie een herinnering op die je samen deelt en jullie altijd bijblijft. Zo leuk. Ook een kleine kans dat jullie gezien worden is erg vervelend dus zorg dat dat echt niet kan.
    Ik zou hem de kans geven om het niet te doen, maar ook om het te verzachten. Bijvoorbeeld een uur bij jou naakt op te bank. Of alleen buiten zijn plasje doen en dan gauw naar binnen. En aanbieden om zelf ook naakt hem uit te laten. Dan is hij niet als enige naakt en dat maakt zijn herinnering ook leuker.
    Maar goed hij moet er wel tegen kunnen. Veel plezier, maak er iets leuks van.

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten