Skip to content
11 reacties
1303 weergaves

Wat vinden meiden van een voorhuid

Ik ben benieuwd wat jullie van een voorhuid vinden? Ik vind het zelf mooi om te zien als ik hem terug trek dat de huid langzaam oprekt en de eikel tevoorschijn komt. Jullie??

14 jaar
8 maanden geleden

11 Reacties

  • Mijn ex was anti-voorhuid. Volgens haar kon zij alleen een relatie hebben met een besneden man (zijn allebij gewoon nederlands en zij was zelfs katholiek, dus aan geloofsovertuiging kan het niet liggen). Toen ik zei dat ik mij niet ging laten besnijden alleen omdat zij een voorhuid vies vond ofzo (een echte rede heeft ze nooit genoemd) heeft ze het heft in eigen handen genomen en gingen we als "verrassing" een dagje uit... naar de besnijdeniskliniek. Zoals je wellicht snapt ben ik na aankomst op de parkeerplaats naar de dichtstbijzijnde bushalte gelopen, heb de eerste bus naar huis genomen en hebben we elkaar nooit meer gezien of gesproken

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • J16 mannen doen dat normaal gesproken niet, dat kreunen

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • @M18
    Hij kreunt van opwinding en plezier.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • @j21 Helemaal eens! Er is altijd veel te doen over vrouwenbesnijdenis. Maar bij jongens is het net zo erg. En belachelijk om een kind te verminken. Stel je voor dat een religie gaat voorschrijven dat je bij kinderen een stuk van het oor moet afsnijden. Dat zou toch ook niet gepikt worden?

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Vriendje heeft met maar ex wel besneden beide prima

    Zonder pijpt makkelijker, met trekt beter af

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @j15 Leuk dat je door een lichaamsmodificatie waar je zelf waarschijnlijk geen invloed op had, nu een onzeker gevoel hebt. Het zou verboden moeten worden! Alleen nog besnijden met toestemming van degene die het ondergaat op een wilsbekwame leeftijd of wegens dringende medische redenen zou de norm moeten zijn.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • M22 waarom zou hij kreunen? Beetje apart in dit geval.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Bedankt voor jullie reacties. Ik mis mijn voorhuid. :(

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • @jongen 15 jaar: start ff een nieuw topic. De vragensteller van dit draadje vroeg naar hoe meiden het vinden als je wél een voorhuid hebt. Jij voegt daar doodleuk de vraag aan toe hoe meiden een besneden pik vinden.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • ik ben vooral benieuwt wat meiden vinden van GEEN voorhuid, omdat ik besneden ben namelijk :). ben daar wel een beetje onzeker over, vinden meiden dat eigenlijk minder leuk, gek, of juist eigenlijk beter of net zo? Het valt natuurlijk wel altijd goed op, precies daarom ben ik altijd wat onzeker... .

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Mooi, zien hoe een jongen zijn voorhuid echt vér naar omlaag kan stropen, zien hoe zijn eikel helemaal zichtbaar wordt, nat is. Mooi ook om met de top van m'n wijsvinger onder de voorhuid door te glijden, zien hoe de voorhuid dan opbolt, en horen hoe hij intussen kreunt van opwinding.

    22 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten