Skip to content
21 reacties
3967 weergaves

Piemel gezien

Van de broer van een vriendin. Het was per ongeluk, we kwamen bij haar maar ze moest erg dus ging beneden en ik ging vast naar boven. Hij dacht dat zij het was en kwam uit de badkamer. Hij schrok wel maar deed zijn handen er niet voor, maar legde uit dat hij dacht dat zij het alleen was. Ik stond dus de hele tijd te kijken en zei dat het niet erg was. Dat deed me niet nix, niet alleen die piemel maar ook hoe hij was, zeg maar relax. Het was vrijdag maar ik denk er nog steeds aan. Hij is 18 en is single. Ik ken hem natuurlijk ook wel en ik vind hem altijd al een leuke jongen. Maar ik kan moeilijk me vergissen en de volgende keer daar naakt de trap op komen. Zou wel willen maar nee. Wat kan ik wel doen? Ik zoek dus een leuke opmerking dat ik dat wel zou doen voor hem en dat hem zo zien me opgewonden heeft, maar niet te ordinair dus.

17 jaar
8 maanden geleden

21 Reacties

  • Vreselijk dat je dit hebt moeten zien ts! Heb je er al aan gedacht om deze ervaring mischien te delen met een hulpverlener?

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • TS@J22.
    Bedankt, het is nu dus allemaal prima gelopen. Meer dan dat en dan schrijf je makkelijker iets. Stel je voor dat ik bij hem een blauwtje had gelopen, dan zat ik hier nu sacho te janken.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Natuurlijk jongen 22. Zou een beetje raar zijn als ik iets kwam vragen en nooit meer terug zou keren. Ik vind jullie reacties echt heel fijn. Het heeft mij echt geholpen om een weloverwogen keuze te maken. Ik had ook wat kunnen posten en weg kunnen gaan maar wat heb ik daar nou aan? Ik heb nu de antwoorden die ik zocht. Ik blijf natuurlijk niet voor altijd hier want er zitten hier hele pri de vieze honden op dit forum, maar ik dank jullie voor jullie berichtjes. Ik heb er echt heel veel aan. Ik vind het nogsteeds moeilijk om de eerste stap naar de jongen te zetten. Ik vind hem echt zoo leuk

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Altijd leuk, een TS die nog wat van zich laat horen. Al te vaak gooit iemand wat op het forum en hoor je nooit meer iets van hem/haar. En dat is jammer van de moeite die je deed om te reageren. Bedankt TS. Het ga jullie goed.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • TS@J19,22 en andere 22.
    Wat een vragen en iedereen positief.
    Ik heb niet veel piemels dichtbij in het echie gezien dus ja. Niet groot ook niet stijf maar lekker stevig. Het zag er gewoon heerlijk uit, maar het was vooral zijn houding. Ik schaamde me toen wel dat ik met mijn kleren aan zo verlekkerd had staan te kijken. Blij toen ik iets terug kon doen.
    Nee geen broer voor haar, ook hier thuis een enorm tekort aan piemels. Wel een reden voor ons om zo hard te gaan. Ik bedoel ons gedoe moet niet vervelend voor haar worden en ze moet geen broer en vriendin kwijtraken. Natuurlijk besteed ik nu veel tijd met hem , maar gelukkig verveelde ik me vaak en ik ben nu minder met mezelf bezig, dat doet hij nu met me haha.
    Nou jullie bedankt voor de tips. We zijn nu rustiger. Iedereen weet het nu, vriendin uiteraard eerste.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • @ts, gaaf hoe dit gegaan is, met de snelheid van het licht zijn jullie bij elkaar gekomen. Gefeliciteerd, maar denk ook aan je vriendin, heeft zij een vriendje? Zo niet, Misschien heb je wel een broer voor haar :)
    Veel plezier samen en geniet van elkaar!

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • TS, als jij nat door hem wordt zal hij ook wel opgewonden worden en je zei dat hij een beetje kleine pik had, maar ik neem aan dat je hem nu stijf hebt gezien en/of gevoeld. Hoe is het formaat dan? Gemiddeld schat ik? en dat is ook helemaal o.k. denk ik. Of niet soms?

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Een schattige topic, TS. Goed geschreven ook : je ziet het zo voor je ogen gebeuren. En idd alleen maar positieve reacties. Dat kom je hier niet vaak meer tegen de laatste tijd want er staat altijd wel iemand klaar om de pret te drukken :-(
    Eén ding heb je nu wel op je geweten haha : je hebt de guys hier aan het denken gezet over hoe ze 'per ongeluk' hun piemel kunnen tonen aan hun geheime crush. Want jouw topic bewijst dat het werkt.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • TS@M18 en J22. En hij lag eerlijk niet in de etalage, hij zei me dat als het een andere vriendin van zijn zus was geweest hij wel zijn twee handen er voor had gehouden en gauw zijn kamer in was gevlucht. De opschepper, een hand is genoeg.
    Ja eerlijk heel heftig. Hij is heel cool, maar we gingen heel hard. Zo hard hij ook een keer over zijn schaamte heen moest stappen. Dat heeft ook weer gezorgd voor een heel andere band. Ook dat we zo snel open kaart tegen zijn zus konden spelen.
    Die had allang gedacht dat we iets voor elkaar waren waren.
    Dat iedereen hier positief was steunde me ook, want de broer van een vriendin inpikken omdat je nat van zijn piemel wordt? Zo kun je er ook naar kijken. We gaan nu rustiger verder.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Mooi! Hier wordt een mens blij van. En het gezegde klopt dus : 'Kijken doet kopen'.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Heftig ts.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • TS@J19 en 22. Zo had ik het een beetje gepland. Gelukkig vond hij dat ik dan ook alles uit moest doe. Dat had ik niet alleen verwacht maar ook gehoopt. Sowieso gedaan.
    Maar hij wilde eerst bespreken hoe ver we wel en niet zouden gaan. OK maar dat kan toch ook naakt. Toen keek hij wat ongemakkelijk. Bang dat hij dan al een stijve kreeg. Ik zou het erg vinden als dat niet zou gebeuren.
    Hij keek zo verlegen dat ik niet anders kon dan hem omhelzen en zoenen. Zo lief en eerlijk is hij. Nou toen was het ijs gebroken.
    We hebben het nog niet gedaan. Voorlopig niet is afgesproken dat vond ik ook beter.
    Wel van alles. Als hij straks ook vrij is gaan we simpel wandelen ook mijn vriendin, zijn zus het samen eerlijk vertellen en wat ons te binnen schiet haha.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi TS, ik zou niet te direct zijn. Misschien moet je als volgt beginnen:
    ‘Sorry dat ik je afgelopen vrijdag in je blootje zag, ik vond het geen probleem, vond het wel cool dat je gewoon met me stond te praten zonder snel weg te hollen of je hand voor je piemel te houden. Mag van mij best nog een keer gebeuren want je ziet er goed uit’.

    Misschien kan je het lot tarten door een keer bij je vriendin te blijven slapen na een feestje of het uit gaan.
    Succes

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Oké TS, ziet er naar uit dat je de goeie te pakken hebt. Ik vond jouw topic best grappig omdat het bij ons net hetzelfde ging. Mijn vriendin zag me ook per ongeluk naakt en ze zegt nog steeds dat ze toen op slag verliefd was op mijn piemel en pas later op de rest van mij. Dat heb ik altijd al raar gevonden maar jouw topic bewijst dat het dus echt wel kan gebeuren.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • TS@M18. Hij wist niet dat ik het was en zijn piemel was helemaal niet stijf. Verkering wil ik ook niet. Wel een afspraak met hem en die heb ik nu Hij is gewoon een lekker ding. Ken hem al jaren omdat hij de broer van een vriendin is waar ik vaak kom. Nu komt hij een keer bij mij. Moet toch kunnen. Hij zal best begrijpen waar ik interesse in heb. Nog 2 uur. Frans en wiskunde.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Het is niet zo dat omdat hij z'n piemel laat zien dat hij ook verkering met je wil. Jongens worden er geil van als een meisje hun pik ziet, zeker als ie hard is.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • TS@J22. Ja heel zelfbewust maar juist niet macho. Zijn piemel is ook niet groot eerder klein maar ik heb er niet zo veel gezien.
    Ja porno maar dat is nep. Ik heb een afspraak morgen. Ga dromen.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat ik dus wil weten hoe ik verder met hem kom, zoals m20 al begreep. Maar ietsje minder direkt dan jij voorstelt.
    Ik kan daar natuurlijk niet zo veel doen. Alleen opmerkingen maken, maar gelijk zeggen dat ik veel zin in hem heb gaat ook weer te ver. Misschien appen en daar wat zeggen, maar dat gaat te langzaam. Ik wil zo graag dat zie je goed. Ik ga hem maar bellen dan staat er niets en durf ik meer.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Cool van hem dat hij niet gelijk verkrampt zijn jewels bedekte. Lijkt me een relaxed zelfbewuste guy. Van het soort wat je wil hebben. Maar vaak wat lastig om frontaal te benaderen want hoog macho gehalte. Beter een list en via zijn zus laten doorsijpelen dat je in bent voor meer van dit.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Nodig hem bij je uit en als hij komt kom jij naakt uit de douche. Hij heeft daar geen probleem mee en zo te lezen jij ook niet. Mooi toch. Zeg dat je wat recht wil zetten, dat is duidelijk dubbelzinnig en zal dan zeker gebeuren. Hup er op af, ik heb ook een keer een week zitten soppen voordat ik durfde.

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten