Skip to content
11 reacties
795 weergaves

maandverband / tampons

hoi meiden, hoe veel, maandverband / tampons nemen jullie mee naar school, hebben jullie op school in de klusje nog maandverband / tampons liggen. ligt er bij jullie op de wc maandverband / tampons mochten jullie niks bij jullie hebben... vraag je wel eens, maandverband / tampon. aan een vriendin / klas genootje.

13 jaar
8 maanden geleden

11 Reacties

  • Hoii, ik neem zelf 3/4 maandverbandjes en 6/7 tampons mee naar school. Ik vul dit dan ook elke dag (als ik ongesteld ben) bij. Als ik het een keer ben vergeten bij te vullen en het dan toch op is vraag ik het meestal aan een vriendin, want er is altijd wel iemand die iets extra’s heeft!

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • hoi meiden. ik heb, in me tas ook maandverband en tampons..
    op school hangt op de wc een kastje waar, maandverband en tampons, in zitten, heb zelf in me kluisje ook tampons en maandverband liggen, en een schone slip en legging.

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Sinds kort kun je op mijn school maandverband vragen. Zelf zorg ik dat ik in mijn kluisje altijd ongeveer 3 tampons en 3 verschillende maten maandverband meeheb, just in case.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Aantal vriendinnen gebruiken, met zwemmen of sauna bezoek de cup/disk of softcup sponsjes.En verschonen na een uurtje of 9 a 10 uur pas.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • hoi meiden: ik gebruik de, menstruatie cup. voor dat ik naar school ga, doe ik hem in, en als ik thuis ben haal ik hem er uit , maak hem schoon, en plaats de cup weer terug. op school is geen wasbakje in de wc hokje om hem, schoon te maken. ik gebruik ook wel ook wel tampons..

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Je vraag nee is een handigheid.Doordat je deze omspoelt is de disk nat en schuif deze er zo in.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Aan eerste M16

    Is dit dan geen verschrikkelijke knoeiboel als je die disk uit je vagina haalt ?

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • ik heb altijd 2 of 3 tampons mee en mijn vriend heeft er ook altijd mee dus als er iets is kan ik het ook aan hem vragen hij is gewoon perfect

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Gebruik een menstruatie disk.Vindt het veel makkelijker dan tampons en verband. Sinds 3 maand gebruik ik menstruatie ondergoed voor er bij, mocht ik gaan lekken wat in 1,5 jaar niet gebeurd is.Verder hangt het af ,hoe erg je het bent.In het begin van mijn menstruatie nam ik 5 ob's normaal mee.En in de laatste 3 dragen ob mini met inleg kruisje.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik brugklas had ik maandverband in mijn tas en locker in een tasje samen met schoon ondergoed. Nu ik ouder ben heb ik tampons en nog steeds een schone slip in een tasje. Mijn vriendinnen hebben dat ook dus lenen is geen probleem. En de jongens op school weten er niks van of ze doen of ze er niks van weten.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • hoi meiden, hoe veel, maandverband / tampons nemen jullie mee naar school, 5 maandverbandjes en 5 tampons. normaal 2 mini tampons hebben jullie op school in de klusje nog maandverband / tampons liggen. ja. ligt er bij jullie op de wc maandverband / tampons mochten jullie niks bij jullie hebben. ja op school in de wc hangt een kastje waar tampons en maandverband in ligt. vraag je wel eens, maandverband / tampon. aan een vriendin / klas genootje. ja een vriendin van me, was ongesteld geworden voor de gym..

    14 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten