Skip to content
26 reacties
4858 weergaves

Stijve tepels

Hoe kun je stijve tepels krijgen?

Ik wil namelijk heel graag stijve tepels, omdat dit er geiler/sexier uit ziet en omdat het dan nog lekkerder voelt als je tepels aangeraakt worden.

Mijn tepels zijn zelf altijd... tja hoe moet ik het zeggen... Slap en futlooos... wat kan ik hier tegen doen?

14 jaar
9 maanden geleden

26 Reacties

  • Ik ben ook een jongen van 23 en heb super gevoelige tepels. Als mijn vriendin aan mijn tepels zit dan gebeurt er van alles. Ik draag ook hele strakke T shirts en dan zie je mijn tepels lekker zitten. Mijn vriendin zit heel vaak aan mijn tepels en dat voelt super oké.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • grappig dat bijna alleen jongens reageren

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb ook grote tepels en als ik aan mijn tepels zit krijg ik spontaan een stijve. Een vriend van mij pakte mijn tepels vast en ging op en neer. Een super gaaf gevoel en ik werd ook super geil.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb ook grote en best gevoelige tepels. Ik vind het heerlijk als ze hard zijn en als er iemand mee speelt. Dan krijg ik meteen een stijve. Ik heb daarom ook al jaren geleden er 2 piercings in laten zetten. Eerst staafjes en daarna ringetjes. Nu zijn mijn tepels nog harder en groter geworden en ik kan zelfs klaarkomen door met mijn tepelpiercings te spelen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Destijds hierover een grapje gehoord van de Belgische cabaretier Urbanus van Anus. Die vroeg in een conference ooit, hoe je te weten kan komen of een meisje stijve tepels heeft doordat ze geil is of omdat ze het koud heeft? Antwoord: er aan draaien. Als je een klap voor je kop krijgt had ze het koud! hahaha

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Trek een nat shirt aan en ga voelen dat werkt geheid

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik wist niet dat er mensen zijn die geen stijve tepels kunnen krijgen.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb super grote tepels en als mijn tepels beet pak dan krijg ik direct een stijve. En ik dan direct zin om klaar te komen. Maar aan de andere kant wil ik zo lang mogelijk met mijn tepels spelen. Het is echt een waanzinnig gevoel.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb superkleine tepels dus ik kan er amper in knijpen en dan krijg ik geen harde tepels. Ik zit al wel in de puberteit trouwens. Ik krijg dan wel een stijf lul.

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik kan het niet laten om met mijn tepels te spelen. Als ik mijn tepels beet pakt dan word ik bloed geil. Mijn tepels zijn super gevoelig en mijn vriendinnen vinden mijn tepels aantrekkelijk!

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Zijn er nog meer jongens die super geile tepels hebben? Als s'ochtens op heb ik altijd stijve tepels. Als ik een strak Tshirt aan doe dan zie je men tepels zitten. Ik ben altijd bloed geil als aan mijn tepels zit en helemaal als een vriend of vriendin er aan zitten.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb heel vaak stijve tepels, als ik zelf maar even aan mijn tepels zit dan worden ze super gevoelig en ook stijf. Laatst zat zelf even met men tepels te spelen en een vriend ging spontaan aan èèn likken en pakte de andere tepel stevig vast. Het was een waanzinnig gevoel en ik kreeg een waanzinnig stijve. Het is een gevoel wat heel lang mag duren.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Stijve tepels kan je krijgen door als het erg koud is.
    Maar komt vaker voor als je erg geil bent en er met je borsten of vagina gespeeld word. En als je dan erg geil bent en rijden dat jij gelikt word en er met je borsten gespeeld word. Dan kan je zachtjes in je tepels knijpen en worden ze heel hard.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Hier ben ik nog een keer, de laatste dagen veel gespeeld met mij tepels en het lijkt wel dat mijn erectie veel steviger is en veel langer duurt, hebben jullie ook die ervaring?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik word ook super geil als ik zelf aan mijn tepels zit. Ik heb ook een vriend die het lekker vindt om aan mijn tepels te zitten. Het is zo'n super gaaf gevoel.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind het heerlijk om met mijn tepels te spelen, krijg na een tijdje een heerlijk gevoel in mijn buik en ik krijg dan ook veel voorvocht. Lekker gevoel. Als mijn vriendje aan mijn tepels sabbelt wordt ik super geil. Hij ook als ik het bij hem doe. Tepels zijn een van de erogene zones vandaar dat het zo lekker voelt.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik best wel grote uitstekende tepels. Ik vind het lekker om zo af en toe met mijn tepels te spelen. Als ik er maar even aan zit worden ze direct stijf en super gevoelig. Ik dat ook als iemand of ik zelf aan mijn oorbellen zit. Er gebeurt dan van alles -:)

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • sinds ik piercings in me tepels heb zijn ze bijna altijd stijf

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • als ik, in bed lig, dan voel ik wel, eens aan me borsten, en spel met mij tepels, ze worden dan later, hard... en krijg een fijn gevoel in me buik, en dan word, het ook vochtig beneden.....

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • @M18
    Mijn piemel wordt soms uit het niets stijf. En dit is weleens lastig.

    16 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten