Skip to content
20 reacties
2855 weergaves

Het schaamrood op de kaken

Ik ben wel benieuwd. Wanneer kregen jullie het schaamrood op de kaken? En dan eens voor wat anders dan toen je in je broek geplast had want daar is hier al zoveel over geschreven.
Mijzelf gebeurde het deze week. Ik was alleen thuis, ouders en vriend aan het werk, zusje wat met school en rondhangen met vriendinnen. Het studiejaar is nog niet begonnen maar ik kon in alle rust al wat aan mijn project werken. Het was mooi weer dus alles op de tuintafel en vanwege de warmte had ik behalve mijn slipje alles uit gedaan. Als ik dan bezig ben zit ik er ook helemaal in. Toen ging de bel. Ik stuiter naar de deur. De pakjesbezorger en zijn ogen werden zo groot als schoteltjes. Pas toen bedacht ik me dat ik daar stond met alleen mijn slipje aan. Je snapt de kleur die ik toen kreeg. Maar wanneer hadden jullie dat? Jongens mogen natuurlijk ook reageren.

21 jaar
9 maanden geleden

20 Reacties

  • Dat is verleden jaar najaar geweest. Een meisje die in de buurt woont en bij mij in de klas zit kwam over school iets vragen. Niets geks natuurlijk. Omdat ik dat weekend huisarrest had liep ik echter in pyjama rond en moest ik zo naar de deur om haar te helpen. Toen werd ik wel wat rood dat moet ze gemerkt hebben.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Thuis ben ik graag bloot, zeker in de zomer tijd, in winter ben ik in mijn panty zonder een onderbroek, daarbij draag ik een wollen trui, iedereen die bij me aanbelt, zie me zo of of! Ik schaam me er niet voor,
    Eens moest een keer mijn ketel service krijgen en ik lip zo gewoon in mijn blootje door mijn huis heen waar de monteur bezig was.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • M20 nou reken er maar op dat dit voor altijd besproken zou worden in de pizzaria

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Was thuis alleen, ouders waren wekend weg, ik verwachte mijn vriend. Zonder dat ik het wist, heeft hij voor een bepaalde tijd een pizza besteld voor ons, maar mijn vriend zat vast in het verkeer, ik in mijn topje na de douchen en maar enkel holdups aan, de bel gaat over, pizza bezorger, die heeft me kale plekken gezien en mijn doorzichtige topje . Hij stond naar me te kijken en ik had zo iets van ga nu weg! Ik nam pizza aan en deed even expres mijn benen meer uit elkaar, ik moest er hard om lachen maar tegelijkertijd was me dood aan het schamen.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Mooi dat je het eraf hebt gekregen m21. Het zou wat zijn als het niet meer weg ging

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Achteraf is het ook best een spannend verhaal, toch?

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Ja hoor m19. In de loop van de tijd slijt dat vanzelf weer. Nu moet je wel weten dat een dergelijke outfit bij ons in de tuin niet heel bijzonder is. Daardoor, en omdat ik midden in mijn werkstuk zat, stond ik niet stil bij hoe ik er bij liep. En dan sta je te kijk terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. Nu word ik er af en toe eens fijntjes aan herinnerd door familie en vrienden.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Heb je het er al af gekregen ts?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ter verduidelijking: ik was alleen thuis want mijn moeder was even boodschappen doen toen het gebeurde.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Vorig jaar op school ging er een leuk meisje op mijn schoot zitten in de kantine. Ik kreeg gelijk stijve en kreeg een enorm rode kop. Zij voelde hem ook.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • J21 helemaal mee eens. Ik denk dat de beste man de verkeerde leeftijd had ingevoerd

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • M19, ik stormde de trap niet af, ze greep me niet vast, maar als een vrouw ergens opgewonden van wordt en even langs je piemel gaat ben je als man aan het dromen. Vrouwen kunnen die seksuele gevoelens niet hebben en worden nooit opgewonden. Dat was ik even vergeten. Het was overigens de huishoudelijke hulp om compleet te zijn.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ach, hoe groot is de kans dat een hulp op de stoep staat als je zo jong bent….dom verhaal!

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • J22 ik vind jouw verhaal een beetje apart. Samenvatting van je verhaal: De thuiszorg kwam bij je aanbellen terwijl jij naakt de trap afstormt. Je zegt: wacht, ik moet mijn broekje nog aan doen. (waarom broekje en niet gewoon broek?) Ze kwam toch binnnen en greep je vast en ging met haar hand over je pik waardoor het helemaal paars werd en bijna klaarkwam. Weet je zeker dat je dit niet hebt gedroomd?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik krijg niet snel een rood hoofd, maar een paar weken geleden stond de hulp voor de deur, ik deed de deur een klein beetje open omdat ik net in mijn blootje beneden kwam en zei momentje, ik moet nog even een broekje aantrekken. Ze kwam toch gewoon binnen en toen ze me bloot zag pakte ze mij stevig vast. Ik had een 'odol' en moet dat goed gevoeld hebben. Toen ze me los liet ging ze met haar ene hand precies over mijn pik die nog harder werd en ik op punt van spuiten stond. Ik weet zeker dat het niet per ongeluk was, maar ik stond zeker weten wel met een rode kop en een dikke paarse!

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • In de sauna van de sportschool. Met nog 2 mannen erbij. Ben hetero maar een goeie pik kan ik wel opwindend vinden. Ik kreeg geen volle erectie, beetje halfstijf, maar lekte flink voorvocht. Gelukkig kon ik het onopvallend (hoop ik) wegvegen. Geen schaamrood op de kaken maar wel ongemakkelijk.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat vervelend dat je de krentenbaard op de kaken had

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Nee zo’n vuurrode kop als ik had bij die natte broek heb ik nooit gehad bij iets anders. Wel verdien ik af en toe wat bij als bezorger. Dit helaas nooit meegemaakt, want ik was wel heel graag die dag bij jou de bezorger geweest. Waarschijnlijk was die rode kop me niet eens opgevallen dus maak je geen zorgen.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Ja ik heb toch nog iets voor je. We waren langs het strand gaan wandelen en het klaarde op. daar hadden we niet op gerekend dus geen zwembroek bij ons. Toen in onze onderbroek gaan zwemmen. Komen we uit het water, scheen de mijne helemaal door. Je zag alles. Hard naar mij kleren gelopen en mijn hand er voor gehouden. 1 was genoeg, ik was 13 en kwam uit het koude water. Zal wel eventjes een kleurtje gehad hebben.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Grappig M21. Mijn recente ervaring is bijna dezelfde. Ik verwachtte afgelopen week een pakketje. Ik lag samen met mijn vriendin in de tuin wat te zonnen en verder was er niemand thuis. Ik dacht dat ik een auto hoorde en toen ik naar binnen liep, zag ik dat de bezorgbus onze doodlopende straat alweer uit reed. Ik ging er vanuit dat het pakketje in de brievenbus naast de oprit zou zitten, dus ik wilde eigenlijk even iets aantrekken over mijn zwemstring, maar ik zag dat mijn vriendinnetje me aan het nastaren was en vond het op de een of andere manier wel een spannend idee om zo de oprit op te lopen. Er staan maar een paar huizen in onze straat en er komt eigenlijk nooit iemand en de buren zijn overdag allemaal gaan werken. Dus ik mijn stoute schoenen aangetrokken (eigenlijk gewoon op mijn blote voeten) en de 20 meter naar de straatkant afgelegd. Ik had het pakketje nog niet goed en wel uit de brievenbus gehaald en me weer omgedraaid om naar de voordeur te lopen of ik hoorde een auto de straat indraaien. Nowhere to hide zeg maar. Snel naar de deur lopen was ook niet echt een optie, want grind en blote voeten is geen fijne combinatie. Kijk ik om, is het dezelfde bestelbus die ik net weg zag rijden. Stopt natuurlijk bij ons voor de oprit, stapt er een jonge vrouw uit met haar scanner, of ze nog even het pakketje mag inscannen, want er was iets niet goed gegaan met het afmelden. Of ik een boei kreeg? Wat denk je zelf? En ondertussen stond mijn vriendin me in het deurgat stilletjes uit te lachen...

    18 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten