Skip to content
14 reacties
1793 weergaves

tanlines

Vinden jongens dat lelijk om te zien? Ik heb een crush op een jongen en hij wil mij nog een keer zien.

15 jaar
9 maanden geleden

14 Reacties

  • Mijn vriendin vindt die tanline van die zwemstrings ook heel mooi bij me. Ik vind streeploos eigenlijk wel mooier, al is die aftekening van haar bikinibroekje wel mooi. Staat best wel sexy.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn vriend wilt juist dat ik tanlines heb van een string. Draag ook nooit wat anders eigenlijk. In het begin vond ik het wel wennen om ook in een string in het openbaar te lopen en iedereen mijn billen kon zien. Maar zie zoveel strings om me heen dat het geen eens bijzonder meer is

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Zei ik het niet, J22. Niets om je druk over te maken. Mijn ervaring is dat de kritikasters er meestal tegen mij het zwijgen toe doen. Wat ze achter mijn rug roddelen zal me een worst wezen. De opmerkingen die ik krijg zijn voor 99 procent positief zowel van jongens als van meiden.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Daar is inderdaad niets mis mee. Ik ben intussen al 2 weken gaan sporten en ik heb geen opmerkingen gehad op die duidelijke aftekening van de zwemstring die ik op vakantie droeg. Een keer dat ik wel heel mooi gebruind ben.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Toch niks mis met tanlines? Of heeft Kim Kardashian of een andere hollywood plastic opmaak pop dat ook niet?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @j22 Ach, ik zou me niet teveel druk maken over de sportclub. De eerste keer dat ik daar binnenstapte met mijn string(tanline) had ik dat gevoel ook. En ja, natuurlijk zullen er wel van die pipo's zijn die het nodig vinden om er een opmerking over te maken, maar denk maar zo, jij bent (waarschijnlijk) de enige die het heeft gedurfd om in je blote billen op het strand te liggen samen met je vriendig, terwijl zij meer dan waarschijnlijk met een broek tot over hun knieën naar onbereikbaar geachte buitenlandse schonen hebben liggen gluren :) Dat laatste is flauwekul natuurlijk, maar maak je er vooral niet te druk over. Ze zullen er de eerste keer misschien wat van zeggen, maar voor je het weet hoor je er niemand meer over. Leuk trouwens dat je vriendin je heeft gevraagd om op vakantie een string te dragen. En nu je weer thuis bent dan?

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Een tanline van een bikini na vakantie vind ik bij mijn vriendin zeker mooi. Zonnen doet mijn vriendin vaak topless dus enkel haar bikinibroekje broekjes is heel duidelijk. Bij mezelf ook en hier had ik op vakantie niet aan gedacht. Ik heb de ganse vakantie op haar vraag een string gedragen en die is nu wel duidelijk zichtbaar afgetekend. Op vakantie maakte ik hier niet veel uit, maar nu ben ik toch wat onzeker voor in de kleedkamer en douche van de sportclub.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Niets om je druk over te maken

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik begrijp je vraag niet helemaal? Tanlines snap ik wel maar wat is er erg aan als je die hebt van je bikini broekje? Zelf draag ik juist een string om die tanlines ervan te krijgen. Mn vriend vind dat juist super sexy.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Wacht even, je hebt een crush op een knul en jullie willen elkaar nog een keer zien en het struikelblok is de aftekening van je badkleding? Wil je hem de tweede keer meteen naakt ontvangen? Draag je badkleding uit de jaren twintig van de vorige eeuw? Zijn je uitgaansjurkjes kleiner dan je tanline? Wat probeer je ons nu eigenlijk precies te vragen? Zelf vind ik tanlines best grappig, maar ik moet wel toegeven dat ze spannender worden naarmate ze laten zien dat je niet bang bent om een sexy bikini te dragen. Mijn vriendin (en ik trouwens ook) dragen sinds vorige zomer eigenlijk alleen nog strings en ik vind het wel heel sexy wanneer dat witte driehoekje boven een van haar laaghangende broeken uit piept. Sexier eigenlijk dan wanneer het haar string zou zijn die er bovenuit steekt. Maar goed, da's mijn voorkeur, wat probeer jij nu eigenlijk precies te vragen?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Tienerjongens zien die niet eens als er wat bloot te gluren is joh

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind tanlines wel sexy om te zien! Zeker als je een string bikini gedragen hebt.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Bij jongens staan tanlines stoer maar meisjes vind ik mooier uitzien helemaal bruin of helemaal wit. Maar jouw crush kan daar natuurlijk anders over denken.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind dit niet lelijk.

    16 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten