Skip to content
24 reacties
3707 weergaves

Pegging

Ik ben al geruime tijd samen met mn vriend en hebben al een ruime seks ervaring. Hij heeft mij al vaak anaal genomen en hier genieten we allebei erg van. Nu zagen we laatst iets over pegging( met een voorbind je vriend anaal nemen) en vonden we het eigenlijk allebei wel een spannend idee. Dan weet hij ook hoe het voelt om in je kont geneukt te worden en voor mij is het ook een nieuwe ervaring wat me wel spannend lijkt om nu juist de geen te zijn die neukt in plaats van geneukt te worden. Zijn er hier mensen die hier ervaring mee hebben en zo ja hoe was dit? Zie ook zowel voorbind dildos met harnas als strapless die dus ook bij mij in mn kutje gaat. Ook hierin weet ik niet wat beter is?

19 jaar
9 maanden geleden

24 Reacties

  • Klinkt redelijk herkenbaar M19. Ook die evolutie van een plugje, eerst voor mijn vriendin dan ook voor mij, daarna een dildo, opnieuw eerst voor haar en later ook voor mij. En dan het initiatief om een voorbinddildo te gebruiken. Beide liefhebber van anaal dus toch ook die stap genomen. Ik ervaar geen gevoel van " macht" als ik mijn vriendin neem, maar had vooral in het begin wel een bepaald gevoel van overgave aan haar als ze me met die strapon nam. Ik voelde me in het begin ook enigszins kwetsbaar. Ik vermoed dat sommige dit ook als onderdanig zullen ervaren en mogelijk hun vriendin als een lichte vorm van macht, zoals jij ook schreef. En al is het voor ons geen rollenspel, de rollen worden toch wel omgekeerd. Ik vind het nog elke keer bijzonder om samen met mijn vriendin te doen. Wij genieten hier beide van en houden ook vooral van de intiemere posities en minder van het stereotiepe, op z'n ... inderdaad.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn vriend en ik zijn inmiddels al vier jaar samen. Hij is twee jaar ouder dan ik ben. Hij had al seksuele ervaring en voor mij was hij de eerste(en tot nu toe dus enige) bedpartner voor mij. In het begin was het vaak de "standaard" seks, wat voor mij al heel bijzonder was. Na verloop van tijd ben ik leuke lingerie setjes gaan dragen, toen kwamen er speeltjes en had hij ineens een butplug gekocht. Ik was nog nooit anaal genomen ofzo dus zei als jij het ook doet mag je hem er in stoppen bij me. Dat gebeurde dus maar allebei vonden we het erg lekker en geil iets in ons kontje te hebben. Dat hebben we uitgebouwd dus naar seks met een voorbind dildo. We hebben een strapless en een die in een string harnas bevestigd wordt. Dit heeft ons seksleven nog intenser gemaakt. De macht die je hebt als je de leiding hebt in plaats van dat je alleen geneukt wordt heeft iets spannends. Glijdmiddel is wat de meeste al zeggen het belangrijkste. Maar dat is het als je zelf anaal genomen wordt ook uiteraard, al wordt ik soms zo nat dat hij me met kut vocht hem ook zo naar binnen laat glijden. Gewoon lekker doen en experimenteren!

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Inderdaad J22, zulke/ haar reacties zijn totaal geen weerwaarde voor een forum. Zonder enige ervaring wat gal spuwen brengt totaal niets bij. On topic dan. Pegging is iets tussen twee en misschien komt dit dan niet zo vaak voor, het is echt wel bijzonder. Voor ons werkt dit echt en maakte onze relatie enkel intiemer en hechter. Al heeft dit voor ons niets met rollenspel te maken, toch moest ik me enigszins kwetsbaar opstellen om samen deze stap te zetten. Als jullie dit graag willen zou ik echt niet twijfelen. Wat andere hier eventueel zouden over denken is totaal niet belangrijk. Kies wel voor een goede en kwalitatieve voorbinddildo.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @J18,

    Hoe kan je haar reacties sterk vinden terwijl ze alleen maar beledigingen rond smijt? Zonder die beledigingen was het geen enkel probleem geweest maar dat meisje kan het blijkbaar niet normaal verwoorden.
    Gaat dus om haar manier van praten, niet vanwege haar mening..
    Als zoiets niet aangepakt word is het fatsoen ook ver te zoeken.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn vriend en ik hebben hier ook ervaring mee. We genieten hier beiden erg van. Een man heeft zn gspot daar juist zitten en als de vrouwen hier onder ons weten hoe lekker dat bij je zelf is, kan je er dus vanuit gaan dat je hun ook een plezier doet. Als alles schoon is is het toch goed. Uit mn kutje komt toch ook afscheiding en je plast er mee. Dus die moet ook schoon zijn tijdens de seks. Waarom zou je dan je gaatje er onder ongebruikt laten als je er allebei geil van wordt toch.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind het niet echt schoon om te doen. Ik zie mijn huisdier dat wel eens doen. Maar vind het best wel vies

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Jammer dat er zo'n aanval is tegen een beetje tegen geluid. Ik vond haar reacties altijd wel heel sterk.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • @M 19, lijkt me beter als jij stopt met schrijven. Het word er niet netter op, eigenlijk apart dat dit erdoor komt..
    Ieder mag zn eigen mening hebben maar houd het toch fatsoenlijk.

    Misschien kunnnen de mods die laatste opmerking van M19 verwijderen? mensen zijn geen honden, volgens mij moet zij gewoon wegblijven uit dit topic met haar aparte meningen..   Moderator Mee eens, heb ik nu gedaan. Ik had erover heen gelezen. Sorry.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • @M 19 je klinkt een beetje als iemand die in een sekte zit ofzo, bi seksuelen oversekst? Beetje apart kijk overal op.. En als je rimt en diegene wast zich is er niks aan de hand hoor, klinkt alsof jij problemen heb met een hoop dingen. Zal wss aan jezelf liggen.

    Als je wilt rimmen of pegging wil doen dan moet je dat gewoon doen.
    Zou zeggen tegen ts, probeer wat uit dan kom je er het beste achter ;)
    Wat voor de 1 werkt, werkt voor de ander niet.
    succes en veel plezier

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • M19, ik zie het probleem van rimmen niet? Neem aan dat je vriend jou toch ook beft? Als alles gewoon schoon is waar je vanuit gaat als je seks gaat hebben maakt het niets uit of je nou het bovenste of onderste gaatje likt. Ik rim mijn vriend ook en hij wordt ontzettend opgewonden en geil van. Zelf vind ik het ook heerlijk als hij het bij mij doet. Denk dat jij gewoon een keer een slechte ervaring hebt gehad.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • M18 je rimt hem. Klinkt niet heel schoon. Ik hoop dat hij zich goed wast

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Gisteren voor het eerst anaal genomen door m'n vriendin. En wat was dat lekker zeg! D3 rollen zijn omgedraaid, waardoor ik me onderdanig voelde. Verschillende standjes geprobeerd, maar toem m'n vriendin me in doggy nam... Wat een sensatie!

    Je komt er zo hard door klaar, dat ik het elke hetro jongen sowieso aanraad!!

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Ben nu ongeveer twee jaar samen met mn vriend en we experimenteren erg veel. Hebben het hier wel is over gehad. Hij neemt mij wel anaal en ik rim hem wel en tease ook wel is met een vinger. Dit is wel een stap verder al lijkt het mij ook wel is erg leuk om is te ervaren hoe het is om de rollen om te draaien

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb hier twee jaar geleden voor het eerst ervaring mee opgedaan. Er heerst wel een soort taboe op alsof je gelijk homo of bi bent als je je als man anaal laat nemen. Maar het is echt wel een bijzondere en lekkere ervaring. Mijn vriendin wordt er ook wrg opgewonden van. Zij doet dit met een straples voorbind dildo. Alleen soms als ze erg nat is blijft die niet helemaal goed zitten. Zelf geeft ze aan dat ze het wel lekkerder vind om dan ook wat in zich te hebben voor extra stimulatie. En wat heel belangrijk is is glijmiddel.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • J18 natuurlijk is ze je ex. Het ligt niet aan jou, maar ga nooit een relatie aan met iemand die zichzelf bi noemt. Dat is vragen om problemen. Die mensen zijn zo oversexed dat ze seks willen hebben met alles dat los en vast zit

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik doen dit ook af en toe. Het is echt super fijn en voelt goed. Begin lekker rustig en kijk waar het heen gaat. Het orgasme voor de man is trouwens echt fantastisch. Ik kom echt mega hard klaar als mijn vriendin mij penetreerd met een voorbind dildo

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn (nu ex-) vriendin en ik gebruikten ook samen een strapon. Dit was inderdaad echt wel een bijzondere ervaring voor beide. Voor ons had dit niets met rollenspel te maken, maar gewoon samen genieten van anaal. De keuze van het broekje / harnas is wel belangrijk. Als die voorbinddildo niet goed vast zit is gaat het neuken niet zo makkelijk. Mijn vriendin vond een of twee inwendige dildo's wel fijn, maar zo'n strapless strapon werkte voor ons niet. Ik kan jullie deze stap echt wel aanraden hoor. Echt heel bijzonder en zeer intiem als koppel.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn ex vriendin(ze is bi) had hier ervaring mee, maar dan wel vrouw vrouw zeg maar. Zelf heb ik er(nog) geen behoefte aan, maar wie weet ooit.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • M19 heeft wel een punt. Er zit een rare bijsmaak aan dit topic

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Rustig aan beginnen. Voor mijn vriend en mij ging er een hele nieuwe wereld open. Vond het heerlijk om juist is de dominante gever te zijn als dat je ontvangt. Glijmiddel is belangrijk maar als je zelf ook ervaring hebt met anaal zal je dat wel begrijpen. Mijn vriend kwam er echt heel heftig door klaar. Je zou ook kunnen beginnen met rimmen of een of twee vingers voor je een strapon gaat gebruiken. Veel plezier
    .

    21 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten