Skip to content
12 reacties
1432 weergaves

Speedo zwem-slips

Hoi hoi, ff vraagje en persoonlijke opmerking. Mijn vriend draagt het liefste slips en ook met zwemmen. Sind ik hem heb, vind ik het nu ook veel mooier dan boxers en zwem shorts. Eigenlijk vind ik het nu ook erg lelijk van die flubber lange broekjes. Gisteren was ik met mn vriend in een zwembad en wat ik niet snap...zijn die boxers die jongens onder zwemshorts doen. Hij was 1 van de weinige met een zwemslip. Wat vinden jullie daar van? En vinden jullie meiden slips eigenlijk ook wel mooier en sexy? Ik wel en ben blij dat mn vriend slips en Speedo draagt

22 jaar
9 maanden geleden

12 Reacties

  • Grappig, broertje van mijn vriend is ook mee gaan zwemmen afgelopen weekend. En hij had ook een zwemslip/Speedo gekocht en aangedaan. Hij durfde eerst totaal niet uit het omkleed hokje te komen. Maar omdat mn vriend ook Speedo en slips draagt wou hij dat ook proberen. Nu wil hij ook niet anders meer. Hij zei ook dat had ie eerder moeten doen. Maar als hij met zn vrienden gaat zwemmen weet ie nog niet of hij het dan durft om een Speedo slip te dragen. Maar wil het wel. Het stond hem ook goed en dat vind ik sowieso ook echt beter dan al die shorts of lange zwembroeken.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind het wel lekker om te kunnen zien wat een jongen in huis heeft. Een goed gevulde slip is stukken spannender dan die preutse board shorts.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • @J21 De eerste keer reageerden ze wel verrast en sommigen ook best flauw, maar ik heb me daar overheen gezet (vooral ook omdat mijn toenmalige vriendin vond dat ik me er niets van aan moest trekken). Na een poosje heeft iedereen die je regelmatig tegenkomt het wel zo'n beetje gezien en ebt de nieuwsgierigheid/verbazing/afschuw ook wel langzaam weg.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik snap het wel van die string. Maar persoonlijk vind ik een Speedo slip toch mooier en ook bij onderbroek een slip bij mn vriend(en liefst bij meerdere jongens graag). Zelf vind ik strings ook niet fijn zitten en mooi dus dat is ook meer persoonlijk.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat grappig J18, hoe reageren vrienden dan op je string?

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik wilde twee zomers geleden ook eens een Speedo proberen. Toen ik ging zoeken op het internet verdwaalde ik een beetje en kwam tussen de strings voor mannen uit. Dat idee vond ik steeds spannender worden en toen ik uiteindelijk op bestellen klikte had ik zowel een Speedo als een zwemstring in mijn winkelmandje staan. Mijn toenmalige vriendin maakte me meteen duidelijk dat die Speedo de verkeerde keuze was en ik dacht dat ze die string dan helemaal niets zou vinden, maar daar zat ik goed mis. Die relatie hield om heel andere redenen geen stand, maar mijn nieuwe vriendin vindt het ook helemaal ok. Moet ik er nog bij vertellen dat de Speedo nog steeds nagenoeg ongebruikt ergens achterin de la ligt en mijn billen sindsdien net zo bruin zijn als mijn rug?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Als ik ga dan trek in mijn boerkini aan. Ik hoef al die wanhopige simps niet om mij heen

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind een slip ook mooier en sexier. Al zou string nog beter zijn. Mijn vriend draagt wel is een string van mij(vind hij opwindend als ik hem eerst gedragen heeft) maar zn billen komen er nog beter in uit. Beter als zo lange zwembroek. Zelf draag ik ook string op strand en in zwembad. Zit lekkerder en je billen worden ook bruin.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Op vakantie in Spanje zie ik regelmatig zwemslips. Heb er zelf ook 1 gekocht en het zwemt echt lekker!

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Zwemslips draag ik ook best vaak en als ik een grotere zwembroek draag heb ik daar nooit een boxer onder. De jongens die dat wel doen snap ik ook niet volgens mij is dat alleen maar om een stijve te verbergen

    12 jaar
    9 maanden geleden
  • Met een slip zwemt het veel beter.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Die boxers eronder doen alleen mannen hier uit/opgegroeid in Nederland best apart fenomeen eigenlijk ben ook benieuwd waarom eigenlijk buiten kudde gedrag

    Vind korte niet te losse shorts mooiste

    19 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten