Skip to content
24 reacties
5261 weergaves

Strand (naakt)

Nu het weer wat beter weer word willen we komend weekend naar het strand . Ik zou graag een keer naar een naaktstrand gaan als weet ik nog niet of ik naakt durf te gaan lopen maar op een handdoek liggen zonnen denk ik wel . nu leed je veel over dat er veel ouderen liggen en vroeg me af welk strandje meer jongeren liggen en het veilig is.

19 jaar
9 maanden geleden

24 Reacties

  • Wij gaan op vakantie vaak naar het naaktstrand en daar is dan een mix van jong en oud en een stuk rustiger.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Eerste dag zit erop... en ik moet bekennen het viel reuze ... het was niet te druk op het naaktstrand gedeelte en toch ook best wel jongeren. Morgen gaan we weer lekker zonnen

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Samen met een vriendin heb ik een weekje naar de zon geboekt .we waren een avondje samen aan de rose en toen vrtelde ze dat ze nog wel een weekje naar de zon wilde en vroeg ga je mee. Ja lijkt me leuk was mijn reactie . dus samen naar het reis buro .. en ja geboek naar gran canaria vlak bij de duinen . na het boeken zijn we een wijntje gaan drinken en na wat google werk zei mijn vriendin dat er een groot naakt deel is bij de duinen ... zullen we daar een dagje naakt gaan ...uuuhh ja heb ik nog niet gedaan maar lijkt me spannend ...later nog met wat gegiebel over kaal of een streepje maar ze was kaal en ik trouwens ook ... op naar gran canarie ... tot laters .

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @M17 de vriendinnen kennen mij en vertrouwen mij. Het was mij niet te doen om te gluren haha, maar ik moet toegeven, ze hebben mooie lichamen. Alle 3 heel verschillend, maar ieder is mooi. Zo konden ze ervaren hoe het is om helemaal naakt te zijn en mogelijk door anderen bekeken te worden. Na een half uurtje kwam een vriendin binnen om even met mij te kletsen en drinken te halen. Ze schaamde zich nergens meer voor en stond naakt voor me. Zo gaaf

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn ouders gaan vaak naar een naaktstrand. In Nederland vaak naar Groede, Domburg of de waddeneilanden. Ik en mijn zus van 20 gaan nog steeds vaak mee en omarmen het naturisme. Je ziet hier helaas niet veel jongeren i.t.t. bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje en Kroatie. Problemen met oudere mannen en vrouwen hebben we zelden en op naturistencampings al helemaal niet. Gewoon lekker genieten van het naakt (kunnen) zijn en dat mijn zus soms gniffelt omdat ze ziet dat ik een stijve krijg neem ik op de koop toe of liever, ook daar geniet ik van en zie haar ook van mij opgewonden worden wat mijn ego best streelt. We zeggen dat ook gewoon tegen elkaar en dat maakt het vaak wel erger maar wat maakt het uit?!

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen 22 lol dus jij hebt die meiden overtuigd naakt in jou tuin te gaan liggen om te kunnen wennen aan het naaktstrand. Heel creatief.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn vriendin en twee van haar vriendinnen wilden vorig jaar een naaktstrand proberen, maar wisten niet of ze dat zouden durven. Toen zei ik, dan ga je eerst een middag bij ons in de tuin liggen... naakt... maar ik ben wel thuis, dus je weet dat je niet alleen bent. Vind je het te spannend, doe je het niet... maakt het je niks uit dat ik of iemand anders je ziet, dan kun je het naaktstrand proberen. Dat hebben ze gedaan. Eerst wat onwennig en gegiegel, maar ze hebben lekker liggen zonnen en zijn een paar dagen naar het naaktstrand geweest. Gelukkig ging het daar ook goed en hadden ze geen last van opzichtige gluurders ofzo.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik mag nog niet met vrienden op vakantie dus met pap en mam na een naakt camping eerst wilde ik niet maar op een gegeven moment ook helemaal bloot in het begin had ik steeds een stijve later werd het wat minder maar toch momenten dat het gebeurde ik moest brood halen en daar stond een oudere vrouw achter de balie en zomaar uit het niets kreeg ik een stijve je voelt dat ze dan kijken dat zijn vervelende momenten

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik denk niet dat het is toegestaan om op een openbaar strand seks te hebben. Dus ook niet op een naaktstrand. Maar ach, als het niet druk is en het lijkt erop dat niemand het ziet wil je het toch een keer geprobeerd hebben.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • ja meisje 18, eigenlijk mag dat niet zomaar... was onlangs in de omgeving van de zavelputten in limburg (belgisch limburg), eens wat verderop komt eigenlijk niet zoveel volk, samen met vriendin gewoon naakt dan maar, kwamen er ook nog een paar andere +/- naakten tegen, en... helemaal achter hadden we lekker seks, diskreet wel ja...

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • mij lijkt het leuk om een keertje te gaan met een vriendin ofzo of met mijn vriend maar dan wil ik een strand waar ik ook gw kan seksen ofzo maar geen idee of dat ergens mag

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Bussloo is heel relaxed. Van alles wel wat eigenlijk.
    Maar denk dat 18-25 overal wat minder vertegenwoordigd is.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik hebben in juni een uitstapje gemaakt naar het naaktstrand in Groede. We dragen allebei graag strings op het strand en dachten dat het leuk zou zijn om de stap je maken naar helemaal naakt. Het naaktstrand viel een beetje tegen. Ja, het was leuk om helemaal naakt te zijn en te zwemmen, maar er waren inderdaad nauwelijks tot geen leeftijdsgenoten te vinden. Vooral oudere stellen, gezinnen met kleine kinderen en/of opa's en oma's met kleinkinderen. Verder totaal geen nare ervaringen, ook niet het gevoel dat er gluurders of zo rondliepen, het was gewoon een beetje, tja, niet zo spannend als we hadden gedacht. Uiteindelijk vinden we het leuker, misschien zelfs wel opwindender om in string en topless op het gewone strand te liggen.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Hier ts ... we zijn niet gegaan al had ik er wel veel zin in . En leuke reacties ..maar ben je op vakantie tie geweest ...plaats land en waar in Nederland nu een strandjes is waar iemand heen gaat onduidelijk... jammer ..dat de naakten strandhangers onder ons niet zeggen waar wat meer jeugd komt .. wie weet volgend weekend

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Helemaal naakt heb ik nog nooit gedaan al scheelt het soms niet veel. Lig vaak topless en in een string. En vaak is zo string meer alleen een touwtje tussen mn billen zoals een tanga string. Je merkt wel dat er zeker door ouderen mannen naar je reet gekeken wordt, maar ik heb daar geen last van. Gewoon lekker doen waar je je goed bij voelt toch.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ben zelf niet zo van naaktstranden maar wat ik ervan heb gezien is dat er inderdaad heel weinig jongeren komen. Ondanks het feit dat hier op het forum zoveel mensen beweren dat ze naakt zonnen of naturist zijn. Misschien wel grootspraak? Ik ben nu net terug van vakantie met mijn vriend en in die vakantie zijn we op diverse kleine en stille strandjes geweest waar ik het wel fijn vond om naakt te zijn.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Het naaktstrand waar ik weleens kom zie je regelmatig ook jongeren (18-40jr). Nog jonger zie je inderdaad minder. Daarvoor moet je echt naar een camping of een land waar het normaler wordt gevonden zoals Frankrijk. Ik zou sowieso een strand uitkiezen waar controle is waar mensen met verkeerde bedoelingen minder kans krijgen en je heerlijk in je blootje kunt genieten zonder dat je bang hoeft te zijn.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ga met mijn vriend wel regelmatig naar het naaktstrand. En ja, daar zijn toch vooral oudere mannen. Ik vind dat zelf niet zo erg, maar kan me voorstellen dat een naaktstrand met jongere mensen voor sommigen leuker is.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • mischien leuk idee m groep jongeren aftespreken dan ben je niet de enige jongeren

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • @TS ik heb precies hetzelfde probleem. Ik wil heel graag een keer naar het naaktstrand, maar binnen mijn vriendengroep ziet niemand dat zitten. Alleen vind ik best spannend omdat ik geen ervaring heb. Zou ook wel eens willen weten welk strand ik het beste kan beginnen. Ik denk zelf wellicht een strand waar naakt en gekleed gemixt is, zodat je niet per se meteen naakt hoeft.

    23 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten