Skip to content
52 reacties
6875 weergaves

Stringbikini

Hoi girls
Ik sta op het punt een stringbikini te gaan kopen , lijkt me handig mooiere bruine billen .Maar toen ik op strand was in juni toen het zo heet was zag ik wel een paar meiden ermee en stond echt mooi maar kon hun leeftijd niet inschatten.
Maar kan het op mijn leeftijd van 14 al of ouder ?.
Ik ga naar Croatie op vakantie over een week en daar hoor ik lopen meer meiden met stringbikinis omdat iemand die ik ken al geweest is maar ze kon leeftijd niet echt inschatten ook .

14 jaar
9 maanden geleden

52 Reacties

  • Omg ik heb van de week alvast gekocht ze hangen er weer volop de bikini s .
    Ik heb 3 stringbikini's gekocht en afgelopen zomer had ik voor het eerst 1 aan en het beviel me prima

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Inderdaad, ik ben het intussen al gewoon dat ik altijd de enige ben die een zwemstring draagt. Strings zijn niet populair voor mannen, toch krijg ik vaak een complimentjes. Op strand nog nooit echt negatieve commentaar gekregen, enkel van een vriendin die strings niets voor jongens vond.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @j22, ik hoop het eigenlijk wel, al zal het daar niet van afhangen of ik de mijne blijf dragen of niet :)

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Een stringbikini zag je vorige zomer zowel op vakantie als hier in Nederland inderdaad wel wat vaker op het strand. Voor jongens blijft een string toch nog wel de uitzondering, maar mijn vriendin vindt dit wel mooi staan. Ik verwacht echter niet dat een string voor mannen populair zal worden.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb ze afgelopen zomer voor het eerst gekocht en vind het echt mooi staan, had ik misschien wel eerder moeten doen haha. Merk dat het steeds normaler gaat worden en dat leeftijd geen rol speelt. Wat mij opviel was dat ze in Griekenland de broekjes kleiner waren dan waarmee ze in Nerherland op het stand mee lopen.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb vorige zomer voor eerst stringbikini gekocht en in NL aan gehad en in Spanje .
    In NL zag ik wel soms mensen van mn leeftijd en bij de ouderen wat vaker maar ik Spanje is het gewoon normaal sws onder de Spaanse meiden rond mijn leeftijd en bij 20 en ouder fk veel dat merkte ik een jaar eerder in Italië en Griekenland ook al

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik draag al twee jaar string in zwembad of op strand. Mn zusje van 14 inmiddels ook. Krijg je tenminste bruine billen en zit gewoon veel beter

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoi ik heb afgelopen zomer voor eerst stringbikini aangedaan en dacht eerst kut ik ga veel bekeken worden en ik was op Nederlandse strand zullen vast mensen gekeken hebben maar ik buitenland echt super veel meiden mijn leeftijd ik stringbikini . Hier lopen ze ik NL nog achter

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Wij vinden dat best jongen van 20, maar we weten niet hoe je eruit ziet en naar welk naaktstrand je gaat. Beetje lastig dus.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik draag echt altijd en overal string. In zwembad gewoon normaal string model, op strand tanga string. Hoe minder hoe beter. Een broekje zit toch ook voor geen meter. Kruipt ook tussen je billen. String staat ook mooier.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • jongen 22 helemaal mee eens draag ook een string als naakt niet kan zou het wel leuk vinden om volgend jaar met jullie samen naar het strand te gaan zouden jullie dat willen?

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Het is inderdaad heerlijk om met de billen bloot rond te lopen. Vorige week nog gedaan in een zwembad in duitsland. Waren nog meiden in string. Als jongen was ik de enigste.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoi meisje van 15, wordt er naar jou dan niet gekeken omdat je 'gewone' broekjes aan hebt. Jammer, maar ik zou dan zeker in een stringetje gaan en dan kijken of jongens er op geilen. Ik draag zelf ook strings als er geen naaktstrand is, lekker streeploos bruin worden. Wij (mijn vriendin en ik), vinden het heerlijk en zouden ons schamen om met een broek of badpak rond te moeten lopen. Zo heeft ieder zijn ding en het is heerlijk bevrijdend om in je blote reet zoals jij het noemt rond te dartelen i.p.v. als preutse tante op het strand te zitten.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn moeder loopt ook altijd in een string op het strand of in het zwembad. Vroeger wist ik niet beter, maar nu schaam ik me kapot. Waarom moet je zo nodig in je blote reet gaan lopen? Zodat iedereen het kan zien ofzo? Ik draag gewoon broekjes. Stuk beter. Vind alleen wat stof tussen je billen er ook niet uitzien, daarbij zit het voor geen meter. En iedereen loopt er naar te kijken.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Als jongen had ik ook wel bekijks in men zwemstring. Maar na een tijdje went het wel. Heerlijk bruin worden. Dat het maar terug snel zomer wordt.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Nooit meisje in stringbikini gezien. Jammer.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Als jongen had ik ook wel bekijks in men zwemstring. Maar na een tijdje went het wel. Heerlijk bruin worden. Dat het maar terug snel zomer wordt.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik draag ook string op het strand wil wel met 1 van jkue in contact komen als dat ook wilt registreer je dan even op het string forum zeg dat je vsn hier ben stuur ik je daarna een bericht

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik draag ze ook. Vind het lekker zitten en ja je wordt wel eens bekeken, maar dat is niet erg.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • @M14 Ik begrijp de reserves van je moeder. Een stringbikini is wat bloter en wordt ook wel als sexy ervaren. Je moeder is wellicht wat bezorgd dat jongens/mannen je gaan bekijken / begluren en je als een soort lustobject bekijken. Dit hoeft uiteraard niet. Maar als jij jezelf klaar en goed voelt in een stringbikini is het belangrijkste. Het gaat tenslotte maar over blote billen en je draagt nog keurig een bovenstukje. Ik vind gebruinde billen ook mooier hoor.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten