Skip to content
13 reacties
3263 weergaves

Buttplug in laten

Ik gebruik een buttplug tijdens de seks omdat het extra gevoel is enzz, maar veel meiden houden het dus in ook als ze gwn ergens heen gaan (bv kroeg festival en zelfs school)? Doen jullie t ook en whyy?

16 jaar
10 maanden geleden

13 Reacties

  • @M20, wees gerust, het kost een hoop moeite om mezelf in bedwang te houden wanneer ze dit draagt.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb een metalen buttplug met een blauw diamantje. Ik draag deze regelmatig in huis maar ook buitenshuis tijdens stappen, terrasje, bios, winkelen. Mijn beste vriendin heeft er ook een als wij dus samen afspreken komt het dus regelmatig voor dat we beide geplugged zijn,

    @M22 Zo’n vossenstaartje wat onder het rokje uitkomt lijkt me erg leuk om mijn vriendje mee op te geilen. Hij wordt nu al enorm geil als hij weet dat ik een plukje in heb.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Mijn vriendin en ik experimenteren ook al een poosje met butt plugs. Vooral voor de fun en natuurlijk ook voor de extra stimulatie. Vooral mijn vriendin vindt het wel spannend om deze ook buitenshuis te dragen. Zelf doe ik het ook wel, maar ik moet toegeven dat het me dan soms moeite kost om niet steeds een erectie te krijgen en dat vind ik dan weer niet prettig in het openbaar. Net als meisje 22 heeft mijn vriendin ook een plug met een vossenstaart, hoewel ze deze niet van mij heeft gekregen, maar eerder zelf heeft gekocht om mij te verrassen. De eerste keer dat ik ontdekte dat ze deze droeg was op school... Niet vol in het zicht hoor, dat hadden ze nooit geaccepteerd, ze droeg hem onder een rok die net wat langer was dan de staart. Niemand kon het zien, tenzij wanneer ze niet oplette hoe ze ging zitten of wanneer ze haar rok een beetje optilde om hem aan mij te laten zien... Things have happened sindsdien.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • @M22, dan haal je m er gwn even uit en dan doe je je behoefte. Maar je gaat toch sws niet kakken als je uitgaat?

    En miss moet je s proberen maar je vagina voelt strakker als je een plug in hebt dus is echt niet alleen voor jongens…

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Helemaal eens m22. Het mag dan misschien op dit forum een populair onderwerp zijn maar ik heb helemaal niets met anale seks of speeltjes. Ik ga veel liever op pad met mijn eitje in.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • En wat doe je dan als je dringend naar toilet moet? Hem achteraf uit de pot gaan vissen met je blote handen? Of hem er op voorhand eerst uit floepen, reeds bomvol kak? En dan in de lavabo gaan afspoelen? "Wat doe je daar?" "Oh, ik ben mijn buttplug aan het afwassen, zodat ik hem zo dadelijk terug kan insteken." Juist, ja...

    Lijkt mij ook een risico bij vallen: als van de trap schuift en op je achterste valt, kan je naar intensieve in het ziekenhuis met een darmperforatie.

    Ik weet trouwens niemand die een buttplug heeft. Buttplugs zijn misschien goed voor jongens om hun prostaat inwendig te stimuleren. Maar wij hebben geen prostaat. Bij ons zitten de plezier-orgaantjes meer vooraan, dus je zou eerder een soort clitplug moeten hebben, een clitstimulator, lijkt mij?

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Zoals M19 zei, lekker en spannende gedachte en gevoel. Met een goede plug geen probleem om die wat langer in te houden en je bent je idd ook niet de ganse tijd bewust van die plug in je. Met een smal akkervormig uitwendig voetje gaat dit best. Leuk om gewoon zo'n plugje in te hebben op café, tijdens bijv het winkelen of bij wat saaie klusjes.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb er ook en draag deze geregeld bij op stap gaan en feestjes ... thuis loop ik ook rond met een plug en heb er een gekregen van mijn vriendje met een vossenstaart ... dat vind hij geil als ik die in heb en door ons appartementje loop in een kort rokje .

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb een buttplug die doe ik alleen ik als ik ga vingeren dat geeft voor mij een extra fijn gevoel maar ermee lopen vind ik niet lekker

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik draag ook geregeld een buttplug, doe dit ook wel is als ik gewoon ergens heen ga. Vind het wel een lekker en spannend idee. Je voelt het wel, maar na verloop van tijd merk je niet meer echt dat je er een in hebt. Draag dit wel op meedere plekken, bios, etentje, drankje doen. Enkele keer op werk maar niet als ik heel de dag moet.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Veel is echt een overstatement

    Teveel van zulke anale rekking lijkt mij niet best

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • ik hou m alleen in als ik ergens een “wippie” verwacht of zo dus indd kroeg, club. Niet naar school

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Nope, nog nooit een buttplug gehad

    19 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten