Skip to content
14 reacties
4639 weergaves

Samen in bad met bestie?

Heyy, ik en mijn beste vriendin gaan wel eens samen in bad, echt al vanaf onze 11de ofz. We hebben geen seks, echt alleen in bad. Hier praat je ofc met niemand over en we doen t als er niemand thuis is. We weten dat het raar is, maar komt dit vaker voor? Doen mensen hier het ook wel eens?

16 jaar
10 maanden geleden

14 Reacties

  • @j 13 Lijkt me leuk om te doen

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik zou dat best eens willen samenwonen de douche of bad ofzo. Maar als jongens krijg je dan denk ik wel heel snel een stijve. Bij mij gaat m’n voorhuid dan heel langzaam helemaal terug, toch raar als iemand anders dat ziet gebeuren toch? En bij en andere gaat het misschien weer heel anders, lijkt me zo apart om dat te zien. Vergelijken en misschien eens voelen zou ik de eerste keer wel spannend vinden. Ik durf denk ik ook nog echt niet zoiets met een meisje..

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ga ook altijd met een vriend douchen. Is ooit begonnen als een grap, maar we dien het nu vaker. Ook gewoon vanaf de eerste keer altijd onder onze velletjes gewassen.
    Een keer tijdens een slaapfeestje met 4 anderen onder de douche gestaan. We stonden allemaal strak tegen elkaar aan, maar was best grappig om te doen

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn ouders willen dat niet komt door ons geloof ik mag niks hep nog nooit een meissie bloot gezien
    Word over dat soort onderwerpen nooit over gesproken thuis

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Na het sporten sta je toch ook naakt met elkaar onder de douche? Ik wel met mijn voetbalteam. Al vanaf dat wij 8 waren.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Doet niet iedereen, maar is wel erg leuk hoor. Heb ik ook gedaan met een vriendje vanaf dat we allebei 13 waren. Zo ontdek je samen heel veel leuke dingen. Mijn vriendje had nog nooit een besneden jongen gezien, ik nog nooit een jongen met een voorhuid. En dan samen vergeleken, stijf worden, velletje terugschuiven en zelfs weleens klaargekomen. Erg leuke tijd hoor :) en leerzaam. Iedereen is anders en zo leer je meer over hoe andere jongens of meiden eruit zien enzo. Dus niet raar!

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • helemaal niks mis mee, juist goed dat jullie zo comfortabel met elkaar zijn!! ik en mijn beste vriendin doen alles met elkaar (erbij); naar de wc, omkleden, douchen, noem maar op

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • Ja doe dat ook als ik bij haar slaap want we hebben thuis geen bad.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • daar is tocht niks mis mee.... respekt hoort erbij ja, dan no problem !

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik en mijn beste vriendin ook wel bloot samen als er niemand thuis is. Ook geen seks maar wel spannend soms licht opgewonden. Maar als het fijn voelt niks mis mee

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Tuurlijk, is toch lachen met een vriend of vriendin in bad of onder de douche. Ik doe dat ook wel eens met een vriend, wanneer we zijn wezen sporten ofzo. Gewoon om door te kunnen kletsen en tegelijk klaar te zijn. Eerder hebben we wel eens elkaar penis ingezeept, om te kijken hoe de ander zou reageren, maar daarna nooit meer weer. Hebben ook beide een vriendin, dus puur vriendschappelijk zonder bijbedoelingen. Zijn penis is wel groter, daar ben ik nog wel eens jaloers op haha

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Niks raars aan
    Ik en mijn bff doen het al vanaf de kleuterschool.
    We slapen geregeld bijelkaar en gaan nog steeds met zijn 2en in bad.

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • Niks raars aan. Ik doe dat ook wel eens.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Wij hebben geen bad thuis maar mijn beste vriendin gaat wel vaak mee kamperen en dan douchen we samen. Is begonnen toen we een douche hadden met muntjes. We gingen samen omdat we dan langer konden maar nu doen we het nog steeds. Gewoon gezellig.

    14 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten