Skip to content
7 reacties
2086 weergaves

Dronken buurjongen op camping

Hoi


Ik sta op de camping en daar zag ik gisteren mijn buurjongen van de caravan naast ons helemaal dronken en hij stond in de bosjes te plassen en volgens mij had hij een stijve. Ik moest ons hondje nog laat uitlaten. Ik heb lang staan kijken en volgens mij plaste hij niet alleen. Ik vond het wel leuk om te kijken. Hij stond een beetje onduidelijk wat te praten enzo. Is dat normaal dat ik ben blijven kijken ? Ik had nog nooit een piemel gezien alleen die van me vader wel eens. Ik schaam me een beetje.

16 jaar
10 maanden geleden

7 Reacties

  • Hij stond zich waarschijnlijk af te trekken.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoe stijf ook, ik kan er prima gewoon mee plassen. Alleen, meestal heb ik geen stijve als ik gewoon sta te plassen, wel 's ochtends als ik een ODOL heb (ontzettend dikke ochtend lul, haha). Maar je zei het al, hij deed meer dan alleen plassen. Wellicht wist hij dat hij bekeken werd, door jou, en vond hij dat spannend, en kreeg hij dús een stijve. En zoals hierboven al gezegd, dat hij zich toen ook heeft staan aftrekken. Dat je kijkt is heel normaal, ik zou het eerder raar vinden als je dat niet deed, juist ook omdat hij een stijve had. leuk toch. Heb je hem ook zien klaarkomen trouwens? Veel jongens vinden het gewoon heel opwindend, weten dat ze betrapt kunnen worden bij het plassen.
    Hoe dat bij jou is, of je het idee dat je betrapt kunt worden als je gehurkt zit te plassen weet ik niet, maar weet dat als een jongen je zo ziet dat hij graag kijkt, liefst zo lang mogelijk.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • M16 op jouw leeftijd is dat heel normaal! Je hoeft je nergens voor te schamen! Hij zal eerst hebben moeten plassen en zich daarna afgetrokken hebben. Als je een hele sterke erectie hebt, kun je vaak niet plassen. Maar welke leeftijd heeft hij en heeft hij jou duidelijk gezien? Dan kan hij je nog aanspreken over wat er gebeurde. Wees erop voorbereid!

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Je schrijft dat je lang hebt staan kijken. Wat deed hij dan nog meer dan plassen? Je maakt me nieuwsgierig.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • nee hoor, op die leeftijd is het zeker normaal dat nieuwsgierig bent naar zulke dingen.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoezo “netjes”, is toch vrij gebruikelijk?

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Nou op zich niet zo gek dat je op je 16e wel soort interesse in een piemel hebt toch? Vind het al netjes dat je er zelf nog geen ervaring mee hebt. Ik was achteraf te jong toen ik me voor het eerst liet neuken. Bewaar dit gewoon voor bij wie je je goed voelt en wanneer je er echt toe aan bent.

    21 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten