Skip to content
61 reacties
9413 weergaves

Wanneer gaat truth or dare te ver?

Wanneer gaat een dare volgens jullie te ver? Met mijn vriendengroep doen we wel eens truth or dare en de meeste vragen /opdrachten zijn gwn grappig.

ik vraag me af wanneer het te ver gaat, iemand moest zich aftrekken voor ons hele groepje, maar hij leek niet super erg te vinden. Ik moest naakt buiten staan (het was nacht dus niemand had me gezien), ik dacht niet echt na en deed het gewoon, achteraf voel ik me wel dom. Er zijn vaker zulke opdrachten maar bericht is een beetje te lang als ik ze moet noemen, niemand wordt echt gedwongen maar er is wel een beetje druk op

Maar vanaf wanneer gaat het eigelijk echt te ver?

15 jaar
10 maanden geleden

61 Reacties

  • ik ben eigk ook wel ver gegaan daar bij, dat ik sex-dingen bij jongens deed met truth or dare. Maar werd niet gedwongen ofzo.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • M14, dan moet ik natuurlijk nog even reageren. Als de relatie tussen jou en je broer niet verder gaat dan dat je elkaar weleens bloot ziet en jullie vinden het allebei niet erg als de ander erbij is hoef je je niet tegen te laten houden. Je moet er natuurlijk ook wel zelf zin in hebben maar volgens mij vind je het erg leuk en ben je er ook best zelfverzekerd in. Maak er een leuke avond van.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • @M21 Goede vragen, dank je! Ja mijn broer en ik hebben wel een goede band (soms wel ruzie maar wie niet) en hij kan ook best zorgzaam zijn voor me. Hij vind het altijd wel grappig als ik zijn vrienden uitdaag en hij doet daar ook wel graag aan mee zolang hij weet dat ik het niet erg vind. Dat vraagt hij ook soms en hij zegt ook dat ik geen dingen moet doen waar ik spijt van krijg. Ik zou trouwens niet het enige meisje zijn, er zouden er nog 1 of 2 komen (ook iets van 15 jaar, ik weet niet precies hoe oud)..

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • M14, een paar dingen en vragen. Gaan jij en je broer op een goede en normale manier met elkaar om? Neemt hij het voor je op als dat nodig is of gaat hij straks net zo hard met zijn vrienden meedoen om jou naakt te krijgen? Jij bent straks de jongste, gaan ze niet proberen dat te gebruiken om je verder te laten gaan dan jezelf wilt? Het is duidelijk dat jij ervan geniet dus als je het allemaal vertrouwt waarom zou je er dan niet van gaan genieten. Ik snap dat wel, heb dat zelf ook. Maar als je het enige meisje bent zou ik het niet doen. Dan word het te gemakkelijk voor ze om er misbruik van te maken.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • @ M16 Ja, ik snap natuurlijk wel waar het hen om gaat. Maar is dat een reden om het niet te doen? ik vind het ook leuk... En 14 is misschien jong, maar ze zijn ook maar 1 of 2 jaar ouder dus het verschil valt wel mee.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • M14
    Het gaat die jongens niet om het spelletje, maar om jou bloot te zien. Ze weten dat jij hier makkelijk in bent. Er wordt dus gewoon misbruik van jou gemaakt om een 14 jarig meisje uit de kleren te zien gaan.
    Niet doen, lijkt mij.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn broer heeft 2 vrienden die ik al best lang ken en die best wel cute zijn. Zij hadden gehoord dat ik met een groep een paar weken terug truth or dare hadden gespeeld en dat de meeste van ons ook uit de kleren durfden. Zij willen dat nu ook gaan spelen met een groepje en hebben gevraagd of ik dan mee wil doen. Alleen is mijn broer en dan ook bij. Mijn broer en ik zien elkaar thuis wel eens, maar is dat niet vreemd? Wat vinden jullie?

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • ik ben andere j19 (van spin the bottle) het is bij ons echt een nogo als je foto's maakt! natuurlijk hebben we gewoon onze mobiel bij ons maar nooit foto's. Wij hebben wel een hecjte groep, dat scheelt kennelijk. (Wij maken wel soms foto's van leuke momenten maar dus alleen als die op de foto het ook goed vindt!!

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @j19, dit is waar vrienden voor zijn, afspraken maken, elkaar opgeilen in de groep uit de kleren om vervolgens mooi foto’s van jou naakt te maken, ja hoor, ECHTE vrienden!!! Mooi niet dus??

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Dit spel gaat te ver als er iemand toch een foto neemt terwijl er was afgesproken geen telefoons.
    Heb ik meegemaakt we waren met een groep van 4 jongens en 5 meisjes. Hadden ook zelf de kaartjes gemaakt. Halverwege het spel had iedereen best al wat kleren uit moeten doen. 1meisje was al helemaal bloot en 2 jongens hadden enkel hun tshirt nog aan. Het spel ging verder en het meisje naast me had nog 2 kledingstukken aan ze trok een kaart waar opstond 3 stukken uit te doen. Volgende was een jongen recht over mij had enkel zn onderbroek aan en moest die sensueel uitdoen. Hij deed hem uit en liet zn grote piemel vol trots aan iedereen zien. De andere 2 jongens hadden hun piemel ook ff laten zien maar bedekte het onmiddellijk en zij hadden een normale lengte. Toen was het aan mij had enkel nog een tshirt en onderbroek aan en moest beide uitdoen ook op een sensuele manier en iedereen was het eens dat ik het op dezelfde manier als de vorige jongen moest doen en voelde dat ik niet anders kon. Ik deed mn tshirt uit daarna zachtjes mn onderbroek en hield dan mn onderbroek boven mn hoofd en maakte een rondje zodat iedereen mn piemel kon zien. Het werd heel stil ik keek zelf naar mn piemel en zag dat ie erg gekrompen was en heel klein leek. Plots begon iedereen te lachen en iemand heeft er een foto van genomen.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • J22, neem me niet kwalijk. Er zijn hier nu eenmaal mensen die zich anders voordoen dan ze zijn en met name de wat jongere gebruikers hebben dat niet altijd door. Maar het lijkt erop dat wij allebei herinneringen hebben aan zulke spelletjes. M14, jij klinkt alsof je het echt leuk vindt om te doen. Blijf wel alert dat mensen niet te ver gaan. Wij spelen allang geen truth or dare meer. Eigenlijk zijn we al gestopt toen er dares kwamen die veel te ver gingen en die niemand wilde doen. Maar ik kleed me nog steeds uit voor anderen al doe ik dat tegenwoordig op een andere manier.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • @M21 en J22: een eerdere reactie van mij is niet geplaatst, geen idee waarom. Maar ik had de vragen van J22 niet vervelend opgevat hoor. Ik ben vooral blij te horen dat er meer mensen zijn die het opwindend vinden zich te laten zien.

    Bij ons zag je trouwens ook een paar jongens die niet wisten waar ze moesten kijken, maar ook een paar die dat wel heel goed wisten en ook wel dingen riepen enzo.

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • @M21 nee, ik geilde er niet op, maar het riep gewoon herinneringen op van mij. In mijn vriendengroep hebben we ook wel eens zo'n spel gedaan en had ik de indruk dat de meiden het ook niet erg vonden om helemaal naakt te gaan. Sommige jongens wisten dan niet waar ze moesten kijken en liepen rood aan. Ik vond het altijd fantastisch om naar verschillende naakte lichamen te kijken, iedereen is gewoon mooi. Ik werd meestal hard, omdat ja, het zijn toch naakte meiden die dan voor je staan, maar ik geilde niet op het verhaal van M14.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • J22, ik dacht even dat je erop geilde. Als dat niet zo was mijn excuses. Mijn eigen vraag hield meer verband met mezelf. Ik vond en vind het altijd heel erg spannend maar ook erg fijn om voor anderen uit de kleren te gaan. Vind het dan leuk om anderen te lezen die daar ook iets mee hebben. Daarbij speelt leeftijd geen rol.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • @M21 wat een vreemde reactie. Bij ons in de groep wisten jongens niet waar ze moesten kijken van schaamte toen een vriendin naakt voor ons stond. Was benieuwd of andere jongens dat ook hebben. Is dat zo vreemd? Ik snap het niet hoor, want jij vraagt als 21 jarige ook hoe zij het vond om de hele avond bloot te zijn.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • M14, jij durft wel zeg! Al herken ik daar wel wat van mezelf in toen ik jonger was. Vraag me af hoe je je voelde, de halve avond zo bloot in het bijzijn van anderen. J22, jij hebt wel erg veel belangstelling voor een (bijna) bloot meisje van 14. Is dat wel helemaal gezond?

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • @M14 zo te horen heb je een leuke avond gehad ;-) hoe reageerden de jongens toen ze jou naakt zagen?

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • @J22: Jaaa, was leuk! En super spannend ook haha.Leuk dat je het vraagt.

    We waren met 5 jongens en 3 meiden, de meeste uit mijn klas. Vooraf hadden er 2 kaartjes gemaakt met truths en dares. Die gingen over gewone dingen maar ook sexy dingen, zoals trek 1 of 2 kledingstukken uit. De afspraak was weer dat je nee mocht zeggen als je iets echt niet wilde. En geen telefoons natuurlijk.

    Ik heb vooral dares gekozen, waardoor ik al halverwege de avond alleen nog maar mijn slipje aan had en aan het einde zelfs helemaal naakt ben geweest. Een jongen en een ander meisje zijn ook (bijna) naakt geweest. Zij heeft in haar slipje nog een rondje om het huis moeten rennen. Gelukkig voor haar was het donker en rustig op straat haha.

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • @M14 hoe is het afgelopen met truth or dare??

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • @M21 Fijn dat je zo meedenkt. Ik denk ook wel dat ze verder willen gaan. Als de sfeer weer goed is wil ik dat misschien ook wel zolang ik niet de enige ben. Ik vind het nu wel lastig om te zeggen wat mijn grens zaterdag gaat zijn.

    14 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten