Skip to content
10 reacties
1444 weergaves

Soms zou ik wel een luk willen hebben

Hebben jullie dat ook wel eens? Ik zou willen weten hoe het voelt om zelf een lul te hebben.

18 jaar
10 maanden geleden

10 Reacties

  • Een clitoris is véél groter dan alleen het cltknopje. Zoek maar eens naar afbeeldingen. Twee keer twee zwellichamen liggen ook nog eens langs je vagina, máken je vulva tot wat het is, mooie volle lippen. Maar, inderdaad, lijkt me mooi om eens te voelen hoe het is om een pik te hebben, vooral als die groot en zwaar en stijf wordt. En oh, de combinatie met twee ballen die lag in de zak hangen. Heerlijk idee. Maar goed, jongens zullen vast ook wel willen weten hoe het voelt als je kut gevuld wordt, hoe borsten voelen. Het heeft allebei veel moois. Geniet ervan.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Voelt lekker hoor als je naakt bent en hij slingert zo heen en weer. Hoe groter de piemel hoe lekkerder denk ik.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ja lijkt me soms echt heel leuk. Kan je tenminste overal gewoon lekker makkelijk plassen wanneer je dat wilt. Daarbij lijkt het me ook wel is bijzonder hoe het voelt als je in een kutje gaat, in plaats van dat je hem bij je naar binnen voelt komen. Het gevoel van neuken ipv geneukt worden heb ik inmiddels wel ervaren. Meerdere keren al ervaring met een strapless strapon waar ik mijn vriend wel is mee verwen. Maar die beweging om te neuken is nog best pittig. Op je rug liggen en genomen worden is dan stuk makkelijker!

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • @M20
    Maar dat is andersom natuurlijk ook zo. Voor jongens is het niet voor te stellen hoe het zou voelen als een piemel de vagina binnen gaat.
    En slingeren doet hij alleen als je naakt loopt. Anders blijft hij wel mooi op zijn plek zitten.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik wil wel eens voelen hoe dat is als je loopt met zo'n slingerend ding tussen je benen en hoe dat voelt als hij stijf wordt.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Ja ten opzichte van ons kleine clitje is een lul natuurlijk heel groot. Lijkt me bijzonder om zo'n groot gevoelig ding te hebben.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Zou je dan een kleine piemel willen hebben of meteen een grote?

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Een lul hebben is de ultieme gelukzaligheid. Zelfs al doe je er ff niks mee- gewoon het feit dat hij er hangt- is het toppunt van plezier en trots. Dankjewel God dat U dit verrukkelijke orgaan bedacht heeft.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Een van mijn zussen en een vriendin van school spreken daar ook wel over en vragen me uit.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Jaaa leek mij altijd zo leuk om een piemel te hebben en dan mee spelen en stijf maken. Nu ben ik blij met wat ik heb. En denk er zijn ook jongens die heel graag willen weten hoe het is om een vagina te hebben.

    14 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten