Skip to content
13 reacties
1392 weergaves

Kleding: wanneer te sletterig?

Heeyy, als ik op vakantie ben en er is toch niemand die ik ken draag ik altijd hele korte kleding, meestal korte broekjes dat je zegmaar de onderkant van me billen net kan zien en altijd crop tops

Ik vga niet met vreemde jongens naar bed ofzo dus ben echt geen slet. Maar k vroeg me wel af of mijn kleding te sletterig is? Wat zeggen jullie

18 jaar
10 maanden geleden

13 Reacties

  • @M21, ik vind t niet erg om een slet te zijn hoor me vrienden noemen me ook zo ahahaha

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Tja TS je bent er één

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • M22, voor het grootste gedeelte met je eens. Alleen vind ik dat iedereen er zo bij moet lopen als ze zelf willen. Dat het niet altijd even mooi is om te zien is dan pech, maar als iemand zich zo lekker voelt wie ben ik dan om er iets van te vinden. Bovendien ken ik wel vrouwen van 50 en ouder die beslist nog niet "oud" zijn en nog makkelijk korte kleding en een beetje bloot kunnen hebben. Laatste m18: topless aan het strand is toch niet sletterig? Dat is alleen een keuze om wat meer huid te laten kleuren. Als ik aan het strand ben zou ik niet anders willen.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • ach joh boeie ik loop er ook bij als een slet. Ik heb zelfs topless+string op t strand en super short hotpants met korte crop tops (of zelfs alleen beha) in de stad. Boeit me echt niet wat mensen vinden

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • TS hier. Hahaha @m22, ja helemaal met je eens hoor.

    En inderdaad, wat jongens zeggen boeit me dus ff geen ene reet, daarom deed ik het bij meidenvragen. Veel jongens roepen juist slet/hoer als ze je niet kunnen “”fixen””. Het zijn nooit de zelfverzekerde jongens met een stabiel liefdesleven die slet roepen.

    Ik vroeg me af wat jullie vonden, en thanks voor je reactie :-)

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik vind vooral te zware make-up sletterig: een vette, klodderige zwarte rouwbrief rond de ogen, een dikke papperige brij op de wangen, vette rode lippenstift, geverfd haar waarvan de kleur vloekt met de huidtint en met uitloop. En grote vieze tattoos op armen en benen. Ieder zijn smaak, maar ik vind dat creepy.

    Daarentegen, korte kleding, hotpants, strakke leggings, of een diepe decollete storen mij helemaal niet, integendeel, ik vind dat mooi, dat accentueert het figuur. Schoonheid mag getoond worden, vind ik.

    Tenminste toch bij iemand van onze leeftijd. Als een vrouw van 50 of 60 met hotpants en een cameltoe rondloopt, dan past het niet meer en lijkt het weer wel op een verlopen hoer. Oudere mensen moeten waardigheid uitstralen.

    En ook: van goede bekenden en mensen die je graag ziet, kan je gewoonlijk meer hebben dan van onbekenden of mensen die je niet kan uitstaan. Dat scheelt ook.

    Overigens: wanneer sommige jongens je uitmaken voor hoer, is dat gewoonlijk omdat je net GEEN hoer bent en niet met hen naar bed wilt, wat hun gekrenkte egootjes niet kunnen verkroppen. En waarbij zij zelf de hoerenlopers zijn. Dus dat is een 180 graden inversie van de waarheid. Van de visie van zulke figuren moet je je niet teveel aantrekken.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoe leg ik het dan uit m18. Een meisje van jouw leeftijd dat vakantie viert in een kort broekje en crop top is niet sletterig. Je ziet zelfs meisjes van de basisschool met een crop top. Hetzelfde meisje dat er opvallende make up bij op doet en zich uitdagend gedraagt kan dat wel zijn. Het is dus niet zozeer de kleding maar gedrag en wat je aan het doen bent. Als je uit eten gaat of naar een theater kan het ook weer sletterig zijn. Maar bij gewoon lekker buiten zijn wordt het pas te sletterig als je iets aan hebt waar je dwars doorheen kijkt en dan geen ondergoed draagt. Iets in die richting, maar het blijft lastig uitleggen.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Wat J22 zegt.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • TS hier. Ja doen wat ik wil enzo maar, mijn vraag was meer: wanneer vinden jullie kleding te sletterig?

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Lekker dragen wat jij wil. Er is altijd wel iemand die het te sletterig vindt. Boeien

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Op deze leeftijd gewoon lekker doen

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik vind kleding eigenlijk nooit sletterig, gaat meer om iemands houding. Aller belangrijkst is of jij het fijn vindt!

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Meisje, het is vakantie. Dan doe en draag je toch lekker wat je wilt, als jij je er maar goed bij voelt. Als je lastig gevallen wordt is het misschien een kledingkeuze waar niet iedereen mee om kan gaan, maar dat weet je zelf het best. Verleden jaar hebben een paar vriendinnen en ik zo'n beetje vakantie gevierd in onze onderbroekjes, alleen als het echt moest hadden we meer aan. Geen problemen mee gehad. Sletterig zit volgens mij dan ook meer in hoe je je gedraagt dan in wat je aan hebt. En dat zit bij jou wel goed, schrijf je zelf.

    21 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten