Skip to content
22 reacties
4207 weergaves

Vibrator maar te jong??

heyy, ik wil echt heel graag een vibrator of een ander speeltje gebruiken, maar ik ben onder de 18 en wil ook niet dat me ouders erachter komen

heeft iemand tips??

16 jaar
10 maanden geleden

22 Reacties

  • Ik net voor mijn 16e verjaardag een buttplug gekocht in een fysieke winkel. Voor mijn 16e verjaardag heb ik van mijn ouders een fleshlight gekregen. Paar maanden later heb ik een dildo besteld en deze gewoon thuis laten bezorgen. Op moment van bezorgen was ik niet thuis. Toen ik thuis kwam zei mijn moeder dat er een pakje was en vroeg wat ik besteld had. Toen gewoon eerlijk gezegd inmiddels heb ik meer speeltjes en deze liggen gewoon in lade onder het bed.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Als je nou echt niet wil dat je ouders kunnen zien dat je iets gekocht hebt.
    Ga je gewoon een paar weken statiegeld rapen.
    Ok een blikje is maar 15 cent maar als je een beetje handige plekken uitzoekt raap je er zo een stuk of 10 op.
    Winkelcentra liggen er zat en als je prullenbakken gaat graaien heb je er nog veel meer. Moet je wel willen en durven natuurlijk.

    Je vibrator verstoppen is wel lastig.
    Vooral als je moeder je kamer nog opruimt en schoonmaakt.
    Ik heb een laden kastje waar achter de laatjes ruimte zit. Daar heb ik em achter liggen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • @M20 inderdaad, het is helemaal niet nodig om bloot of sexualiteit te moeten verbergen. Wij zijn thuis ook niet preuts en schamen ons niet. Als mijn zusje ergens onzeker over is ofzo, loopt ze naakt mijn kamer in en vraagt ze om mijn mening of moet ik ergens naar kijken. So what? Ook in de badkamer zien we elkaar soms naakt en ja, soms krijg ik daar een stijve van. Dat hoort er gewoon bij. Wil je een sexspeeltje? Doen! Ook daar is niks geks aan.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ben 1 gekocht bij kruidvat gewoon zelfscan en niemand weet het toch en ze hebben best leuke speeltjes ook satisfyer

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb een vibo van mama gekregen een x en ik schrok toen ze gaf ze zegt kijk is is super handig en heb intussen satisfayer besteld en gewoon thuis laten bezorgen en toen vroeg ze hee er is een pakketje gekomen wat heb je besteld en gewoon gezegd

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Tjonge, dat jullie allemaal zo stiekem moetedn doen! Kunnen jullie er niet gewoon over praten met je moeder/vader?! Bij ons zijn we daar gelukkig erg vrij in. Mijn broer van 22 had zelfs een heel mooi vibrator aan mij gegeven en ik hem een (ook zuigende) masturbator en we genieten er allebei van. Fijn toch dat we zo met elkaar om kunnen gaan. We zien elkaar ook vaak gewoon bloot en ja, hij heeft weleens een stijve, net zoals mijn vader trouwens, en ik kan dat alleen maar heel erg mooi vinden om te zien gebeuren en wordt er zelf ook geil van. Heel gewoon hier dat niemand zich er aan stoort. Dit is toch veel fijner dat alles, ook je gevoelens, te moeten verbergen?!

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Nee hoor ik heb ook al speeltjes besteld en bij een ophaalpunt bezorgen .
    Te jong sws niet en snap wel dat je bang ben dat je ouders het vinden.
    Maar of je nu met je vingers doe of met een hulpmiddel het blijft masturberen en dat doen mensen vanaf jong tot oud hoort bij de mens

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb stiekem bij easytoys besteld en staat op afschrift geen afzender en heb het met ID bij de Jumbo afgehaald en op die dag zelf iets gekocht en op mn kamer gezet . Mn moeder kwam dag later hee ik zag dat je wat had besteld en ik liet iets zien wat ik bij marskramer gekocht had met cash geld .
    En ze liep weg en ze geloofde het maar intussen had .Ik heb een satisfayer besteld echt een aanrader .
    En wat is te jong of je nou net vingers doet of met speeltje

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Waar ik verbaasd over ben is dat de meeste meiden hier zo bang zijn dat hun ouders het ontdekken. Die ouders zouden toch moeten weten dat hun kinderen zich vanaf de puberteit ook seksueel ontwikkelen en nieuwsgierig worden. Bij mij thuis was het zo dat het belangrijk gevonden werd dat we zelf gingen ontdekken wat we fijn vonden. En dus kreeg ik op mijn 14e verjaardag toen de visite weg was nog een cadeautje. Waar ik wel rood van werd overigens. Later nog wel eens met mijn moeder in de shop geweest om wat uit te zoeken.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Hoi ik ben 14 en heb 2 speeltjes inmiddels en bij ophaalpunt opgehaald .
    Op je rekening zie je geen afkomst waar het vandaan komt alleen het bedrag dus als ze vragen wat zorg dat je ergens wat koop en in huis heb als ze erom vragen . Maar bij mij deden ze dat niet omdat ik wel is vaker wat bestel gewoon .
    Maar te jong voor een speeltje bij je niet je masturbeerd en dat mag ten alle tijden dus een speeltje ook als je er behoefte aan heb .

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb ook gewoon besteld ergens afgehaald bij een afhaalpunt (legitimatie meenemen anders krijg je je pakket niet mee) en verstopt in me kamer in een sok tussen de sokken een lade waar mn ouders nooit komen omdat ze was goed op bed zetten en ik het zelf moet inruimen .
    En ik heb het nu een jaar en gaat helemaal goed.
    En op je afschrift zie je heel wat anders dan easytoys dat zeggen ze ook op hun sites en ook op andere sites waar je zulle dingen kan bestellen

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • @M14, fijn dat je moeder zo reageerde. Hoe kwam je achter die van je moeder en wat heeft ze dan voor een en welke heb je nu zelf?

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb een bed met van die grote lades eronder daar zit mijn beddengoed in maar ook andere zooi.
    Ik heb helemaal achterin mijn vibrator liggen maar dan in een oud etui in een tasje.
    Tot nu toe heeft mijn moeder em niet gevonden.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • 18 is inderdaad niet nodig! Heb je geen plekje waar niemand kijkt?

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Verstop hem achter in een la met ondergoed of sokken. of ergens in een kastje waar je toch al wat rommeltjes in hebt waar je moeder toch niet goed in kijkt. en je moeder is ook jong geweest..

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • voorheen gebruikte ik stiekem de viberator van mijn moeder,na gebruikt waste ik die af.
    Maar ze kwam er acher en heeft toen samen met mij een uitgezocht bij easytoys.
    Dus ik hoef hem echt niet te verstoppen maar doe hem gewoon in de lade van mijn nachtkastje.

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • TS hier! Dus je hoeft helemaal niet 18+ te zijn voor seksspeeltjes?? Ja en me andere probleem: hoe verstop ik het? Me moeder ruimt wel s me kamer op

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Je koopt een cadeaubon van Bol.com bijvoorbeeld met contant geld. Voordeel is dat er niks op je bankrekening te zien is.
    Je besteld een vibo en laat deze afleveren bij een ophaalpunt. Niemand die het merkt en jij kan gaan genieten.
    Een dingetje.... verstop hem goed ;)

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi hoi
    Ik ben zelf 14 en heb al een paar maanden een vibo gekocht bij easytoys online en bij een afhaalpunt opgehaald en legitimatie meenemen anders krijg je pakketje niet mee.
    Op je afschrift zie je niks van easytoys wel dat iets afgeschreven is en bij afhalen weten ze niet wat het is kijken niet naar leeftijd en zorg thuis dat je een goede verstopplek heb .
    En heb iets stel je ouders zien je afschrift dat je iets in huis haalt dat je kan zeggen ja ik heb dit besteld maar jullie waren niet thuis en vergeten te zeggen want nogmaals op je afschrift zien ze een bedrag afgeschreven maar staat niet bij easytoys

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • Heeej
    Je kan tegenwoordig vanalles bestellen online, zo heb ik mijne dildo en vibrator ook besteld.
    Ze worden verstuurd alsof t heel wa anders is dus ouders gaan da nie weten

    15 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten