Skip to content
10 reacties
1893 weergaves

Fantasie- meerdere mannen

Hallo
Misschien raar maar ik fantaseer de laatste tijd erg vaak over sex met meerdere mannen ( het liefst donkere mannen ), terwijl ik zelf helemaal niet op donker val en juist best verlegen ben. En helemaal voor een meisje van 15! Ik voel me wel een beetje een sletje en dat terwijl ik het nog nooit gedaan heb.
Ben ik de enige of hebben meer meiden zo’n fantasie of hebben mss zelf al zon ervaring? Ben superbenieuwd
Groetjes S

15 jaar
10 maanden geleden

10 Reacties

  • Tja, wij jongens hebben ook zo onze fantasie. Ikzelf fantaseer vaak over Aziatische of Japanse types die een man letterlijk verwennen en dan vaak met hun mond terwijl ze zelf onze pikken mooi en groot vinden t.o.v. hun Aziatische vriendjes. Ze pijpen en slikken dat het een lieve lust is en zou dat ook wel eens mee willen maken. Zo zullen we allemaal wel een fantasie hebben waar we enorm geil van worden en dan ook vaak klaar komen.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi @meisje15!

    Ook dat is heel erg normaal, blijf lekker door fantaseren! Bij jou zou ik ook zeggen: denk wel heel goed na voordat je dit in het echt zou proberen (lees mijn reactie hierboven).

    Verder kan een seksspeeltje helemaal geen kwaad. Veel plezier!

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Hallo lieverds,
    Mijn eerste keer op dit forum en al is het geen ‘gangbang’ ik fantaseer al een tijdje over een trio met 2 lekkere mannen. Ik heb nu geen relatie, maar de gedachte maakt me super ondeugend en ik heb vorige week zellfs met de gedachte gespeeld om zon lange dildo te kopen, maar toch niet gedaan. Beetje ‘chicken’ he :-)

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Helemaal niet raar!

    Juist als je jong bent is dat niet vreemd. Je zit in de puberteit en je hormonen (dus je seksuele drift ook) gaan alle kanten op. Heb ik zelf ook altijd gehad.

    BELANGRIJK ADVIES: Als je van plan bent dit soort dingen in het echt te doen, meid, beloof me dat je er 100x over nadenkt. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de meiden die een hook-up hebben gehad hier spijt van hebben. En dat is een gewone hook-up! Laat staan een ‘gang bang’. Het klinkt een beetje christelijk, maar ik zeg dit als overtuigd ongelovige: seks is persoonlijk en intiem, je lichaam maakt stofjes aan tijdens seks waardoor je je hecht aan een persoon. Veel bedpartners hebben, brengt je lichaam in de war. Het wordt dan in het algemeen ook gelinkt aan een laag zelfbeeld. Wees dus echt super super super voorzichtig.

    Maar onthoud dat je je nooit hoeft te schamen, en zeker niet voor een fantasie!

    Groetjes

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik denk dat bijna elke jongen fantaseert over meerdere vrouwen tegelijk. Dus niks geks aan zou ik zeggen lekker blijven doen

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • mooi fantasie mijn vriendin en ik hebben vaak sex met meerdere mannen liefst donkere mannen nou dat vind ze heel fijn en lekker ik kijk graag maar meisje 15 weet dat de donkere mannen groot en dik geschapen zijn en en kutje goed opvullen zo heeft mijn vriendin laatst een pik van 25 cm in haar kutje mogen ontvangen daar moet je wel tegen kunnen ook houden de donkere mannen van lang en diep!! veel plezier als je het werkelijkheid laat worden!!

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Heel veel meiden fantaseren over verkracht worden, met klaarkomen en al. Maar echt beleven wil je dat natuurlijk echt niet. Of je moet, maar dan ben je er samen bewust mee bezig, in het volste vertrouwen dat het goed komt, met sm bezig gaan, best spannend overigens. Maar aangerand of verkracht worden, echt, nee. Hou het maar lekker bij dromen, dat je door forse pikken genomen wordt zonder er verder nog iets tegen te kunnen doen.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Fantaseren over meerdere mannen doe ik ook. Van die dingen die ik in het echt helemaal niet wil, dat ze me kleren van me af trekken en me gebruiken en dat ik er niks tegen kan doen. Over vrouwen fantaseer ik zo niet. Ik wil best met meerdere vrouwen maar geen dwang? Past daar niet bij.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Fantaseren is altijd lekker en pornofilms en foto's ervan bekijken terwijl je vingert.
    Ik heb van die periodes de ene keer fantaseer ik over dit en dan weer een tijdje over wat anders.
    Foto's en filmpjes van hele grote stijve piemels heb ik ook wel vaak bekeken.
    Dat zijn meestal donkere mannen met blanke vrouwen.
    Als ik naar dat soort dingen heb gekeken speelt dat ook wel een tijdje door mijn hoofd.
    Ik zal me waarschijnlijk nooit door meerdere mannen of jongens tegelijk laten neuken.
    Dat lijkt me wel eng ook.

    Wat ik wel een paar keer heb gedaan is mezelf uitgekleed waar al mijn vrienden en vriendinnen bij waren.
    Dat is ook zo'n fantasie van me geweest waar ik geil van werd.
    Toen heb ik de eerste keer expres een weddenschap verloren. En dat vond ik zo spannend om te doen dat ik dat nog een paar keer heb gedaan.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb pcies hetzelfde, maar dan met 2 mannen. Gek op filmpjes met mannen met grote apparaten die samen een sletje verwennen. Mss een beetje jong om dat nu al te willen, maar ervan dromen is ook lekker. Niks mis mee

    17 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten