Skip to content
9 reacties
2331 weergaves

Gesprek over masturberen met een jongen.

Is dat normaal? Ik bedoel niet dat je er open over bent dat je dat doet, maar zoals je het er met je beste vriendin over hebt. En hij zoals hij het met zijn vrienden over praat. Hij is wel een heel goede vriend waarmee ik heel eerlijk over alles praat en ook vaak zware onderwerpen zoals de oorlog, islam en klimaat. Ook weet hij dat ik geen vriend voor mijn 25e wil en hoe onafhankelijk ik ben. En hij ook.
Het kwam ook omdat we nogal hadden gedronken en ik raakte opgewonden. Hij ook en toen we dat zagen zijn we met dat onderwerp gestopt. Dat wil zeggen dat hij wilde stoppen want eerlijk wilde ik nog wel meer weten en zelf ook vertellen. Hij weet nog een hoop niet en dat kan hij beter weten. Of kan ik het er maar beter niet meer over hebben.

18 jaar
10 maanden geleden

9 Reacties

  • We zijn een beetje laat@m16 maar beter laat dan nooit. Zo zijn we ook begonnen maar ik ben snel verder gegaan. Kon er niet meer afblijven. Hij was geweldig, zeker als je weet dat het ook zijn eerste keer was. We gaan verder.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Toen ik 14 was was ik ook nieuwsgierig hoe jongens zich aftrekken.
    Ik had het erover met een vriend van me.
    We hadden allebei geen verkering nog.
    Hij wilde ook weten hoe een meisje zichzelf vingert.
    We hebben het voor elkaar gedaan.
    Eerst allebei helemaal naakt uitgekleed.
    En ik mocht kijken hoe hij zich aftrekt en klaar komt.
    En hij ging kijken hoe ik mezelf klaar vingerde.
    Was heel spannend om te doen.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Nee, niets houdt mij tegen. Geen geloof, mag van mijn ouders jongens meenemen. Hij kan morgen hier blijven slapen. Ik wil mezelf niet binden dat is het. Ik fantaseer daar wel over en steeds erger.
    Dat hij mij klaar laat komen en ik hem. Ik heb hem dus die stijve zien krijgen van die geile praatjes. In zijn broek hoor maar ik sta dus op overkoken, dat weet ik zelf wel. Hij is zo ver nog niet, gisteren ook nog niet. Hij houdt zichzelf tegen. Vanmiddag zie ik hem weer dan ga ik voorstellen dat hij mee gaat. Hij wil de ergste niet zijn, dat moet ik dan maar zijn. Zo zit het denk ik.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • @ TS, wat is het doel, waar wil jij naar toe met deze jongen? Je geeft aan nog veel te willen bespreken, kan toch! Wij jongeren praten toch veel over dit soort dingen, jongen met jongens, meiden met meiden, maar ook door gemengd. Ik heb er ook geen moeite mee, het houdt ons toch allemaal bezig.

    Vorige week zondag een vriendin op bezoek geweest, zij erg vrij over FWB gepraat, daar is toch niets mis mee!

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Praten over masturberen, hoe mooi kan het zijn....

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Je hoeft inderdaad ook niet gelijk voor fwb te gaan. Bij dat moeten jullie toch wel een klik hebben anders werkt het niet. En je wilt het ook rustig opbouwen. Is er bij jou niet iets wat je tegen zou kunnen houden zoals geloof, ouders of iets anders?

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik ben ts en ik heb bijna de hele nacht over dat soort dingen gedacht. Ik weet ook wat fwb is. Vanmorgen zei hij dat hij te ver was gegaan met zijn praatjes. Dat heb ik al uit zijn hoofd gepraat. Ik was de ergste, maar alleen bij hem zag je wat en dat weet hij nu. Dronken waren we ook niet, maar goed nuchter ook niet. Verder dan dit konden we daar niet, het viel al op dat we in een hoekje zaten te fluisteren en te lachen. Of ik behoefte heb om dingen te doen, er is geen reden voor mij om die niet te doen. Binnenkort ben ik 19 en dan hoef ik niet te kunnen zeggen dat ik nog ‘never been touched’ ben. We gaan samen wat drinken waar we ongestoord verder kunnen praten. Jammer is dat het niet meer zo spontaan als gisteren is. Ik zal me wel heel open opstellen, meer kan ik niet. Zo ben ik ook.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Als jij zo nieuwsgierig bent, dan is die mogelijkheid er toch om meer te weten te komen. Ik vind alleen dat jullie dit wel nuchter moeten bespreken.
    Heb jij eigenlijk de behoefte om wat dingen met hem te doen zonder dat het een relatie wordt. Het mag ook fwb zijn.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Wel eens vergaande grapjes met jongens over gemaakt en natuurlijk met mijn vriendjes in het begin. Dan weten ze wat ik lekker vind en wat er juist storend is. En ik bij hen.
    Echt een heel gespreksonderwerp met een jongen waarmee ik niets had of wilde, dat niet, maar er is ook niets verkeerd aan.
    Juist goed als een jongen weet hoe dat bij ons werkt, daar zal zijn uiteindelijke vriendin blij mee zijn en weet je wel zeker dat jij dat nooit zal zijn? Een beetje verder dan alleen alles uit de school flappen is ook niet erg hoor en nog leerzamer hihi.

    23 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten