Skip to content
12 reacties
2208 weergaves

Bijna in mijn broek gedaan

Zo erg moest ik dus piesen maar ik kwam nog langs nogal hoge struiken en zelfs daar durfde ik niet. Dit had dus heel anders af kunnen lopen, als mijn moeder beneden op de wc had gezeten had ik het in de hal gedaan. In mijn broek dus. Hoe doen jullie dat, je overdreven fatsoen opzij zetten en wildplassen. Ik heb na 2 uur nog buikpijn. Kan niet goed zijn dit.

17 jaar
11 maanden geleden

12 Reacties

  • Jip, bijna al zo vaak. Maar voor dat echt gebeurt moet je blaas toch wel heel er vol zijn. Dan kan ik al niet meer stil staan of zitten en dan denk je maar aan 1 ding en dat is een toilet. Dat heb ik al vaker meegemaakt. Bosjes mogen dan ook, maar niet dichtbij huis. Dan zet ik het slot er op en zorg dat ik snel. thuiskom. Toen ik dit las moest ik er wel aan denken dat ik het dan ineens in mijn broek doe. Ik zou me geen raad weten. De laatste keer was toen ik 8 was en dat vond ik al zo erg en ik weet nog hoe erg ik toen moest plassen. .

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Bij mij niet bijna maar bijna alles al in mijn broek voordat ik op de wc was. Zoals jullie ook zeggen in je broek plassen kan bij iedereen gebeuren , maar je denkt toch bij mij gebeurt dat niet. Het is al een week geleden maar ik schaam me er nog steeds even erg voor als toen het gebeurde. Antwoord op de grapjes van mijn vrienden en vriendin heb ik dus niet. Hier lezen dat ik de enige niet ben helpt ook weinig. Elke keer dat je er aan herinnerd wordt voel je het weer. Echt heel stom.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • In je broek plassen kan gebeuren, maar ik heb het liever niet dus ik doe het soms gewoon achter een bosje, vind er persoonlijk niks raars aan.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Als ie bij die voetgangersoversteek in zijn broek heeft geplast hoe kan hij dan doorlopen of er niets is dat ziet iedereen dan toch. wel lief dat hij je hand beet pakte toen. hij zocht steun, gaf je die? stroomde het tot op de grond?

    13 jaar
    11 maanden geleden
  • Het is echt waar ts, dat kan iedereen een keertje overkomen. Jij weet nu ook dat bij je blaas vol=vol. Ergens in een drukke straat gaan plassen is megagoor en verboden. Je krijgt 100 euro boete en als ze je kut of je lul zien 400 euro en een strafblad. Zelfs mijn broer had het toen hij 26 was. We waren in de binnenstad en hij kon echt nergens naar toilet door corona. Hij moest echt erg dus namen de kortste weg uit de drukte. Voor een voetgangerslichtje dat veels te lang op rood stond pakte hij mijn hand en kneep er in. Ik keek en ja ik zag het. Ik keek natuurlijk vlug niet meer, maar iedereen zal het daar gezien hebben. Volwassen man dus eigenlijk, maar bij pech op pech op pech krijg je dat. Geen drama van maken. Hij liep weer verder of er niets aan de hand was en we hebben er weinig woorden aan besteed. Zo snel mogelijk naar huis. Hij kon er niets aan doen, dus ook niet schamen. Niet nodig.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Ts; Je hebt groot gelijk M17. Ze hebben wel gezien dat je daar geplast hebt, maar ze hebben je niet zien plassen. En jij was het lekker kwijt en zat relaxed op vakantie. Ik te wiebelen en in de zenuwen. Jij bent dat meisje dat naast de auto heeft geplast of in de bosjes ik straks dat meisje dat het op 18 nog in haar broek deed. Kan iedereen overkomen zeggen ze dan, dat zei ik ook tegen mijn vriendin in haar plas met twee natte pijpen. Ze voelde zich een kleuter en dat was toch ook zo. Ik heb me nu voorgenomen om het de volgende keer echt in de bosjes te doen, desnoods tussen de autos. Doe ik het weer niet dan weet ik hoe het afloopt.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Vorig jaar stonden we in de file bij de Gotthardtunnel in Zwitserland, op weg naar Italië. Het was aanschuiven. Ik moest erg plassen en die tunnel is 17 km of zoiets. In de tunnel jan je niet stoppen, dus moest ik daarvoor plassen. Ik ben toen gewoon in de file tussen het voorportier en het achterportier gaan zitten met mb broek omlaag. De auto achter ons heeft dus mijn voeten gezien en mb plas zien lopen. Masr dat deden er daar wel meer..

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Ts; Dat nooit M19. Maar dat was wel aan het gebeuren. Het had geen 10 seconden later moeten zijn en de waterval was door mijn pijpen gegaan. De kramp was er al. Mijn moeder zei me had het maar een keertje in je broek gedaan maar dat dus nooit. Ik was 4 voor het laatst, zo beschamend daar zou ik nooit meer overheen gekomen zijn. Ik had gewoon eerder wild moeten plassen maar dat durf ik ook niet. Ik moet dat maar een keer gewoon doen ook al gaat dat een beetje mis. Daar verzin je een smoesje voor.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben niet het sacherijnige meisje van 19, maar ik moest pas ook zo plassen als jij. Midden in de stad tussen de auto’s ga ik ook niet in blote billen. Dus ophouden, nog erger ophouden, druppeltjes in me broek, proberen nog sneller te lopen, straaltje, kramp en psssssssssst, waterval. Schaamde me rot maar die avond had ik op feestje weer het grootste woord. Er zijn ergere dingen. Vertel het net als ik lollig. Dat er om gelachen wordt is niet erg, het blijft menselijk.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik had dus bij die struiken moeten plassen, daar kreeg ik grote spijt van. Jullie zijn er in geoefend en als er alleen jongens langskomen die mooie billen roepen en fluiten dan is dat het ergste niet. Ik ben bang voor erger. Ik heb het wel met kamp en in het bos gedaan maar er werd ook altijd iets nat/vies.
    Ik’zie er dus tegenop en ik heb het nu voor de 2e keer voelen komen voordat ik op de wc zat. Laatste waarschuwing, de volgende keer weten jullie ook wel. Ik heb de vorige keer al in de douche geoefend, maar dan kan er niemand langskomen.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ga gewoon in de bosjes of wat dan ook.
    Als ik echt nodig moet maakt het me niks meer uit dan ga ik zo snel mogelijk ergens plassen.
    Ik doe het ook rustig als mijn vrienden groep met jongens en meiden eromheen staat.
    Ik heb ook wel eens gehad dat ik zo nodig moest en er nergens een beschut plekje was om te plassen.
    Ik was aan het fietsen midden in de polder geen struiken of bomen daar.
    Toen ben ik gewoon in de berm gaan zitten plassen.
    Komt er natuurlijk net een groepje jongens langs fietsen. Die begonnen te roepen mooie billen en fluiten naar me.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • je schrijft dat je langs nogal hoge struiken kwam , nou ik was in de struiken gaan zitten . lang ...te lang ophouden is niet goed ... ik moet bekennen dan ik ook wel bij hoge de struiken in duik ...

    22 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten