Skip to content
7 reacties
1003 weergaves

Het erover hebben of niet.

Het gaat om een jongen van mijn klas. Hij is nog net 15 en we hebben geen echte afspraakjes maar lopen samen naar huis en nu het lekker is gaan we ook langs een parkje. Houden elkaar nu vast, alleen hand en arm en sinds maandag krijg ik zoen en hij ook en aai hem door zijn haar. Daar krijgt hij een stijve piemel van. Dat zie ik, eerst zijn bobbel en nu paal rechtop. Hij zegt niets en ik zeg er ook niets over. De laatste keer wond dat mij op. Ik wil wel verder aan hem zitten. Zal ik er over beginnen dat ik dat zie en wat ik zelf voel? Of verpeun ik het dan?

16 jaar
11 maanden geleden

7 Reacties

  • Is er helemaal niemand hier die ook een micropenis heeft
    Voel me soms echt de enige
    1x heeft een vriendin mij vreselijk uit gelachen toen ze mij piemel zag
    Maar zijn heeft mij toen wel afgeknepen trekken gaat niet te klein en te dun daarna nooit geen contact meer gehad maar had toen wel genoten

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Valt niet mee om met die leuke jongen je broekje droog te houden meisje 16 ts. Vooral als je hem met knuffelen aaien en zoenen regelmatig een opsteker bezorgt en je je allerlei voorstellingen maakt. Je hebt al genoeg tips gekregen. Je hebt al tien keer met een half oog gegluurd wat er dan in zijn broek gebeurt dus mag hij toch wel eens weten wat er bij jou gebeurt.
    En moeten die broekjes niet een keer uit? Als je zo doorgaat komt hij er de volgende keer in klaar. Zit hij daar weer mee.
    Gewoon voor de dag er mee!

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Dat ga ik allebei doen, maar heel rustig aan. Moeilijk hoor dat rustig. Hij kan het beter dan ik. Het zijn zijn hormonen dat weet ik maar bij mij gieren ze ook. Inderdaad nat daar dus en gisteravond weer. We maakten een ekstra ommetje om elkaar tegen te komen. Ik ben natuurlijk wel blij dat hij dat niet nat ziet worden, maar nu wordt hij als enige door zijn piemel verraden waar hij aan denkt. Makkelijker als je allebei iets hebt.
    Niet direct over beginnen, dacht ik al, maar laten merken dat ik het heerlijk vind en meer aan hem zitten. Bovenaan zijn billen kan toch wel om hem tegen me aan te drukken. Stapje voor stapje terwijl je wel weet wat ik zou willen. Ik ben ook zo benieuwd of hij ook aan mij denkt als hij masturbeert, maar kan ik ook nog niet vragen.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb een micro penis
    Stijf 3 cm slap 1en een halve cm ik schaam mezelf om bloot te zijn bij andere mensen of bij de sportclub ga dan niet douchen maar doe dat dan thuis daar woon ik met mn moeder en mn oma ik ben al zoveel gepest door andere jongens
    Alleen bij mn moeder of oma voel ik me veilig en sta vaak genoeg in mn nakie voor hun maar die lachen mij niet uit

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Gewoon doorgaan met hem teasen en knuffels geven
    Dicht tegen hem aan gaan staan buik aan buik.
    Dan voelt hij jouw tietjes en jij voelt dan ineens zijn stijve piemel.
    Dan kun je wel ineens net doen of je dat nu pas door hebt.
    En dan kun je heel onschuldig zeggen hey wat voel ik hier.
    En em ff met je hand voelen.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Puberjongens hebben hun piemel nog niet in bedwang. Ze worden stijf op de meest ongewenste momenten en wanneer ze het wel willen dat hij stijf wordt. Die jongen zal jou toch ook wel heel leuk vinden en dan is het 'bingo', een stijve.
    Jij wordt dus ook nat, maar dat ziet hij helaas niet. Misschien schaamt hij zich, maar dat zal later wel verdwijnen.
    Zeg er niks over zolang hij er nog niks over zegt.
    Met knuffelen kan jij wel jou lichaam wat tegen hem aandrukken en dan zeggen dat het lekker aanvoelt. Dan weet hij wat jij bedoelt.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Erover beginnen is misschien iets teveel ;). Dan betrap je hem min of meer. Wat je wel kan doen is hem ontzettend uit gaan dagen. Bijvoorbeeld door het puntje van je neus tegen de zijne aan te houden, net of je wil gaan zoenen. En dat dan zo laten. Als hij dan niet begint met zoenen kan je zelf de eerste stap nemen. Je kan hem uiteraard ook lekker kroelen met je vingers over zijn rug ofzo. Of iets in zijn oor fluisteren.

    22 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten