Skip to content
17 reacties
2393 weergaves

Schaamhaar

Ik heb nogal veel schaamhaar en krijg het niet makkelijk weg. Het zit (sorry voor de nogal heftige informatie) op heel mijn schaamlippen en rond mijn anus. Hebben nog meisjes (of jongens) dit probleem? En vinden jullie dit on aantrekkelijk bij een meisje? Of vies? Ben hier zo onzeker over

16 jaar
11 maanden geleden

17 Reacties

  • Ik zou me niks aantrekken van wat andere mensen denken. Gewoon je zelf zijn als jullie je er prettig bij voelen

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @meisje van 22 Gelukkig dat ze er dan niet negatief op reageren. Uiteindelijk is het jouw lichaam en jouw eigen keuze.

    Ik was een paar weken geleden op vakantie ook met mijn vriendin in een sauna. Toen merkte ik dat er ook wel naar ons gekeken werd. Ik ben helemaal geschoren beneden en mijn vriendin heeft dus juist een volle bos, en aangezien we ergens waren waar verder niemand haar kende durfde ze dat wel aan. Dus zat ze daar met haar harige poes, dat was ook duidelijk te zien. Maar die combinatie van een geschoren jongen en een meid met een volle bos valt natuurlijk wel op. En andere koppels van onze leeftijd die daar waren, die waren veel meer standaard: de jongens vooral goed getrimd, de meiden vooral kaal. Ik vraag me dan ook af wat mensen over mijn vriendin en mij denken, want ik weet zeker dat er ook veel jongens zijn waarvoor zo'n harige poes zoals mijn vriendin heeft een enorme afknapper is, en dat ze dan beseffen dat ik daar seks mee heb.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • @jongen 23, nee geen negatieve reacties. Wel waarom ik me niet scheer. Mn vriendinnen hebben wel een streepje en éen een driehoekje schaamhaar en een aantal helemaal kaal. Maar ik ben wel de einige met volle bos.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @meisje van 22
    Ik snap dat dat soort situaties wat ongemakkelijk kunnen zijn. Mijn vriendin ging ook wel eens met vriendinnen naar de sauna en soms ging ze zich dan wel scheren. De laatste keren liet ze dan wel een brede streep staan en ging ze niet meer voor helemaal kaal, maar met een volle bos voelde ze zich ook niet prettig. Maar heb je er wel eens negatieve opmerkingen over gehad van je vriendinnen?

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • @jongen23 tja die onzekerheid is meer als ik ga zwemmen of met andere vriendinnen naar de sauna ga. Je ziet echt wel behoorlijke bobbel in mn bikini of badpak van mn schaamhaar en soms piept er wel eens wat naast. En in de sauna ziet iedereen het natuurlijk. Maar goed...ondanks dat ik op die momenten onzeker ben, ga ik me niet meer scheren. Vind wel jammer dat ik éen van de weinige meiden ben, maar ik vind het mooier en fijner bij mezelf. Mn zusje (19)heeft trouwens nu ook haar schaamhaar laten staan. En gelukkig vind mijn vriend het geweldig dat ik veel heb

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik had een teek in mn lies mn mam wist niet hoe ze het moest verwijderen toen heeft ze mn buurvrouw geroepen die heeft mn schaamhaar verwijderd en met een pincet de teek verwijderd na dat ze het ontsmet had met alcohol kreeg ik een stijve heb mij zo geschaamd smaandags een antibiotica kuur gekregen mam die heeft steeds de beet ontsmet gelukkig alles goed afgelopen

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Je hoeft je daar toch niet onzeker om te voelen? Anderen zullen dat niet zo gauw te zien krijgen en zullen dus niet weten dat jij een volle bos hebt, iets wat ze misschien niet bij jou zullen verwachten. Een leuk geheimpje voor jou en je vriend.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb al ruim 4 jaar niets meer aan mn schaamhaar gedaan. Zelf en mijn vriend vinden het mooier en sexy staan. En ik vind het super fijn om er niets aan te hoeven doen. Toch ben ik soms nog wel onzeker hoor omdat de meeste wel scheren. Maar ik blijf toch lekker behaard

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik knip het haar op mijn schaamlippen en de driehoek boven mijn gleufje kort en ik hoor mijn vriend er niet over klagen als hij me beft.
    Ik scheer mijn driehoek alleen in de vorm van een streep wanneer ik op vakantie ga, aangezien ik geen haren onder mijn bikini wil hebben uitsteken.
    Ik heb ook haartjes in mijn bilnaad en daar doe ik verder niks aan. Ik heb het ooit geschoren en dat ging irriteren.
    Ik.heb het ooit gevraagd aan mijn vriend hoe hij dat eruit vindt zien en hij heeft er geen moeite mee.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Denk dat dit heel persoonlijk is, wat zowel jij als je (bed) partner fijn vind. Ik ben zelf altijd volledig geschoren. Daarbij draag ik altijd alleen maar strings en ook string bikini en voel ik me er niet fijn bij als ik dan schaamhaar heb. Doen waar je je goed bij voelt.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb veel schaamhaar. Op mn lippen en ook bij mn anus. Ik vind het niet erg en mijn vriend heeft met beffen geen problemen. Vind het juist mooier om veel schaamhaar te hebben dan kaal

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Mijn vriendin is een paar jaar geleden gestopt met het scheren van haar schaamhaar en laat alles staan. Haar lippen zijn ook behaard, maar ik heb daar geen last van bij het beffen en ze scheert dus ook daar niet. Rond haar anus zit vrijwel geen haar, ook daar scheert ze nooit.

    Ik vind het juist wel leuk en aantrekkelijk dat ze een harige poes heeft. Ik vind dat leuker dan als het kaal is.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb niet zoveel schaamhaar, maar natuurlijk zijn mijn lippen ook wel behaard. Maar met begfen is het gewoon niet fijn om haartjes in je (zijn) mond te krijgen, en dus scheer ik mijn lippen en ook mijn anus. Om dag dag, en door dat geregelde scheren is mijn huid gewend. Nul last meer. Wel laat ik mijn driehoek gewoon staan, kroelen daardoor vinden we allebei prettig.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb dit ook, en ik scheer dit af in de zomer. In de winter laat ik het lekker staan. Ik zeg niet dat jij dit ook moet doen, want dit is gewoon je eigen beslissing. Als jij het liefst kaal bent, dan zou ik het scheren, maar als het jou niet uitmaakt, ik zou het niet doen. Ik heb heel gevoelige huid dus het irriteert wel echt heel erg als ik het scheer, maar het resultaat is het waard.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik was eerder ook onzeker en scheerde alles kaal. Nu sinds 4 jaar niets meer geschoren. Ik dacht echt voor wie doe ik het en steeds weer die jeuk, ingegroeide haartjes, bultjes etc. Laseren is duur en vind ik zelf niet nodig. Nu ben ik blij met mn schaamhaar en mijn vriend vind het fantastisch. Ik heb ook erg veel maar vind het mooi en fijn

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • M16 wat vind je zelf? ik zou zeggen laat het gewoon staan. Bovendien wat is veel? Ik vind het lekker bij een meisje namelijk. Hoef je je niet onzeker over te voelen hoor, het maakt je vrouw. Mag je trots op zijn.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi TS volgens mij kun je als het zo extreem is het schaamhaar laten lazeren.
    En dan kan het zijn dat je het via de zorgverzekering vergoed krijgt.
    Ik zat te googlen naar IPL lazer behandeling en er zitten door heel Nederland klinieken die daarmee adverteren.

    Succes knuffel

    16 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten