Skip to content
25 reacties
4876 weergaves

lange clitoris

Ik ben een meisje van 12 (bijna 13) en mijn clitoris is al heel lang best lang ik weet niet wat de oorzaak is. PS ik heb mijn regels nog niet

12 jaar
11 maanden geleden

25 Reacties

  • bij mijn ongeveer 1 cm. Dat is helaas te kort voor een piercing door de clitoris daarom zit die in de hood. Bij de meeste meisjes is de clitoris te kort voor piercing volgens piercingshop

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • M12/bijna 13 hoe lang is je clit dan?

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Zoek eens op internet naar: female anatomy. Dan vind je allerlei afbeeldingen. Een clitoris eigenlijk een mini-penis. Hij is zo'n 10cm lang, maar zit bijna helemaal ingebouwd: alleen het mini-eikeltje komt bij sommigen een beetje naar buiten. De rest zit als een soort gesplitste wortel met twee aftakkingen rond je vagina. En ja, bij de een is het wat langer dan bij de ander. Maar het groeit ook in de pubertijd, net als je binnenste schaamlippe, dus het kan ook dat zijn.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat heerlijk meiden dat jullie vaker geil en vochtig zijn en zelfs klaarkomen met een langere clitoris, wat een zegen om meidcte zijn.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Sommige meisjes hebben inderdaad erg lange clitjes als ze stijf zijn en die zien er dan uit als een mini-pikje. Ik denk dat veel jongens dat wel opwindend vinden. Haha zulke meisjes kunnen dan net als jongens gaan vergelijken wie de langste heeft.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Bij mij is die ook groter en steeds uit maar is hypergevoelig echt niet handig vaak omdat ik opgewonden raak zomaar en best vaak dat is soms niet handig maar moet er mee leren leven .

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • Bij mij steekt die ook beetje uit en schuurt tegen me onderbroek vaak en dat voel ik als ik loop fiets enzo als ik stil zit niet en het kriebelt soms

    12 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik voel me clit ook soms tegen mn onderbroek dat randje waar dubbel stof meestal begint omdat mn clit ietsje uitsteekt en soms voel je kriebels

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb dus een best lange clitoris maar tis best gevoelig sommige momenten net wat ik aan heb en wat ik doe maar omdat je het gevoel soort van gewend ben leer je er mee leven maar mn strings zijn onbewust toch vaak vochtig als ik gesport heb of gefietst of bij sommige broeken waar die naad meer tegen je clit aan drukt en geeft dan toch een opwindend gevoel of anders gezegd je ben toch vaker geil

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • @M16
    Wat heb je gezegd aan die jongen ?

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Klaar komen is natuurlijk altijd wel leuk en lekker.
    Maar toen op de mountainbike kon ik het niet tegen houden.
    Ik moest wel doorfietsen want we fietste met de hele klas achter elkaar aan.
    Maar ik wilde ook eigenlijk niet eens meer stoppen het was echt zo lekker.
    Dat zadel trilde zo hard tegen mijn clit het was net een vibrator.
    Toen ik klaar kwam gaf ik een gilletje en een paar kreunen.
    Vlak daarna moesten we stoppen en zaten ze naar me te kijken.
    Mijn gezicht was knalrood en ik zwete helemaal.
    Eén van de jongens vroeg ook of ik klaar gekomen was. Omdat hij achter me had gefietst had hij me horen gillen en kreunen en toen hij mijn gezicht zag wist hij wel wat er aan de hand was.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb ook een clitoris wat een beetje uitsteekt en soms is mn ondeebroek onbewust wel is vochtig door opwinding omdat je soms voelt schuren beetje maar ben er gewend aan dus kan er weinig aan doen

    13 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik snap dat dit eigenlijk niet leuk is, maar het lijkt mij wel lekker om zo klaar te komen. Kan je het echt niet tegenhouden? Of neemt de geilheid het over?

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ander M16 ik heb dus ook een lange clit hierboven heb ik al gepost.
    Ik kom af en toe wel klaar ja.
    Als mijn clit tegen mijn onderbroek aan schuurt en zeker als ik dan ook nog een strakke spijkerbroek aan heb.
    Dan gaat het tijdens het fietsen zo erg schuren dat ik wel eens klaar kom.
    Ik heb ook wel eens op een mountainbike gefietst door het bos. Op een mountainbike zit natuurlijk zo'n smal zadel en door het klapperen en trillen tijdens het fietsen. Zat mijn clit tegen het zadel aan ik had toen alleen een string en een korte legging aan dus er zat weinig tussen.
    Ik werd helemaal gek van de trillingen tegen mijn clit toen kwam ik klaar.
    Het ergste was dat we met school aan het mountainbiken waren en dat klasgenoten het wel een beetje door hadden.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb een lange denk ik.want als ik zeg maag bloot ben en naar beneden kijk zie ik hem een beetje en bij sommige bewegingen of somme strakkere broeken of ondeebroeken voel ik hem heel goed of als ik fiets ook dat tintelt het

    13 jaar
    10 maanden geleden
  • Elke clit verschilt net als bij de piemels van jongens. ik snap dat je je er onzeker over voelt maar misschien krijg je wel een lange clit die dus flink stijf wordt bij opwinding. Er zijn echt meiden die wel een clit van 1,5 à 2 cm lang of misschien nog lange hebben in erctie!!!! Ik praat niet over de onnatuurlijke grote clits van vrouwen die aan bodybuilding doen en allerlei middelen nemen voor grotere spieren waardoor dat komt. Veel sjongens vinden dat spannend en opwindend.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb ook een beetje uitstekende clitoris want ik zie het altijd zitten en voel het tegen mn onderbroek schuren wel eens als ik loop of fiets of aan sporten ben en raak soms als het schuren erger wordt opgewonden maar ben dat wel geweld en kan er niks aan veranderen

    13 jaar
    11 maanden geleden
  • Het lijkt mij ongemakkelijk dat je erg opgewonden wordt doordat je clit ergens tegenaan schuurt. Komt het dan ook voor dat je zomaar klaarkomt?

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Mijn clitoris steekt ook iets uit en bij sommige boxers of strings voel ik dat of met sommige broeken dan drukt het ertegen en raak je met lopen of fietsen wel is onbedoeld opgewonden maar tis niet anders

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoe weet je dat het lang is? Heb je al vergeleken met andere? Die van mij kan je ook duidelijk zien die van mijn bff is een stuk kleiner. Dus weet niet wat lang is.

    14 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten