Skip to content
17 reacties
1272 weergaves

Per ongeluk op mijn ballen gaan zitten, ongemakkelijk gevoel

Hoi allemaal! Ik ben een jongen van 21 jaar en zoals het topic al zegt ben ik onlangs per ongeluk op mijn ballen gaan zitten. Omdat het warm was en ik wist dat ik last zou gaan krijgen van hangballen, had ik een losse boxershort met daarover een sportshort aangedaan.

Ik had met een paar vrienden en vriendinnen afgesproken om iets te gaan eten in de MacDo in de stad, maar toen ik wou gaan zitten, zette ik me per ongeluk op mijn ballen! Het was enorm pijnlijk, dus zakte ik ineen op mijn stoel. Toen mijn vrienden vroegen wat er was vertelde ik hun dat ik per ongeluk op mijn noten gaan zitten was. De meiden moesten hier natuurlijk hard om lachen. ik vond het heel erg ongemakkelijk, heel de dag ben ik met dat gevoel blijven zitten alsof ik een blunder begaan heb bij mijn vriendinnen. Ik weet dat ik pieker voor niets, maar toch had ik een paar vragen voor jullie.

Zijn er meiden die dit al eens hebben zien gebeuren of op een andere manier jongens of vrienden iets (per ongeluk) in hun ballen hebben zien krijgen?
Hoe was jullie reactie hierop?
Vinden jullie het ongemakkelijk als je een jongen of een vriend iets in zijn noten ziet krijgen?

Dank jullie alvast voor de antwoorden!

21 jaar
11 maanden geleden

17 Reacties

  • M17 laat me raden, als het begint te vervelen gooi je als een konijn je kont omhoog en ga je ervandoor? Correct?

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Jongen van 17. Niet zo boos op mij reageren. Ik heb het ook niet over mijzelf, maar over mijn vriendje. En ... gelukkig heeft hij wel ballen!

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Jij hebt nieteens ballen

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ja, dat klopt. Toen ik verliefd op hem werd dacht ik dat hij bijna even oud was, hooguit 1 jaar jonger, maar hij is teee-en-een-half jaar jonger. Ik ben dolgelukkig met hem. Hij heeft ook heel veel humor.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vraag me nog steeds af hoe je op je eigen ballen kunt zitten. Ik heb het even geprobeerd, maar het luktbme niet.
    @m16 als je wat ouder was en je vroeg het lief, dan zou ik misschien ja zeggen

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ander meisje van 17. Dan heeft jouw vriendje best wel een grote zak. En zeker voor een jongetje van 15 jaar. Dat lijkt mij wel heel indrukwekkend om te zien. Hij is dan ook al wat volwassener dan de meeste andere jongetjes van 15, denk ik.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Meisje18. Ja, hij draagt meestal slips met extra ruimte voor zijn zak, een soort cupmaat zeg maar. Deze slips bestaan. Dat houdt alles een beetje op z'n plek. Gewone slips zijn meestal te strak, zeker voor de zak van mijn vriendje. Hij vindt dat niet prettig en zegt dat dan zijn kloten omhoog gedrukt worden en dat het dan net voelt alsof hij steeds in zijn kloten wordt geknepen. Vandaar deze slips met wat extra ruimte voor mijn vriendje.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Je vriendje moet een soort BH dragen voor z'n ballen, hahaha

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Mijn vriendje (15) moet bij het zitten gaan er echt om denken dat hij niet op zijn kloten gaat zitten. Hij heeft echt een hele grote hangende zak met daar onderin twee lekkere grote zware kloten. Ik denk dat zijn zak wel 17 tot 18 cm lang is (veel langer dan zijn lul). Ik wil er alleen maar mee zeggen dat het dus wel kan dat een jongen op zijn kloten kan gaan zitten.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind het wel grapig. Ik zou het ook wel eens willen veroorzaken, maar denk niet dat er een jongen zich vrijwillig zal opgeven

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Hai, TS hier. Er blijkt nog al wat verwarring te zijn over hoe ik op mijn ballen ben gaan zitten maar dat is mijn fout! Ik had het wat beter moeten uitschrijven, sorry. Hier even een rechtzetting.

    "toen ik wou gaan zitten, zette ik me met mijn benen over elkaar gekruist op de stoel, waardoor ik per ongeluk op mijn ballen ging zitten!"

    Ik kruiste mijn benen, zodat de knieholte of kuit van het ene been op de bovenkant van de knie van het andere been kwam. Veel meiden zitten ook zo, ik denk dat jullie hier wel een beeld bij kunnen vormen.

    Meestal zit ik zo en heb ik geen last als ik zo zit, maar die keer wel, waarschijnlijk door de hangballen en de losse kledij. Vandaar dat ik "op mijn ballen was gaan zitten". Ik was niet letterlijk OP mijn ballen gaan zitten want zo laag hingen ze natuurlijk niet, dat kan ook niet en bedoelde ik zeker niet, maar zo voelde het wel voor mij. Net alsof ik op mijn noten gaan zitten was. In feite werden mijn kloten geklemd tussen mijn 2 benen, waardoor ze erg pijn deden. Dit bedoelde ik met "op mijn ballen gaan zitten"

    Ik had dit blijkbaar in het begin moeten schrijven. Ik dacht dat jullie mee zouden zijn met de hele situatie, maar blijkbaar niet dus. Hopelijk heldert deze post wat dingen op en heb ik voor niet al te veel ongemakkelijkheid gezorgd!

    Sorry voor de verwarring iedereen, dank jullie aan de mensen die al geantwoord hebben en voor de mensen die dat nog gaan doen, ik hoop dat jullie dit bericht ook eerst lezen voordat jullie antwoorden

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Nog nooit van gehoord dat een jongen op z'n eigen kloten kan gaan zitten. Die hangen toch vooraan tussen hun benen dacht ik.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Zit te kijken hoe je op je ballen kunt gaan zitten, zonder een bijzondere ondergrond lijkt het mij vrij mogelijk!

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Bij gym heb ik per ongeluk een bal in een jongen zijn noten getrapt, heel zielig maar stiekem wel grappig. Vooral wanneer zo’n boze stoere jongen dan in elkaar stort

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Jongen21. Als ik gezien zou hebben dat jij op jouw zak en jouw kloten was gaan zitten met zichtbare pijnscheuten in jouw kloten tot gevolg, dan zou ik als meisje dat vooral heel sneu voor jou vinden. Ik vind het verdrietig om te zien dat jij als jongen last van jouw zak zou hebben. Dat lijkt mij trouwens ook heel gevoelig voor een jongen, aangezien een jongen daar het meest kwetsbaar is. Ik zou dus vooral medelijden met jou hebben. Waarschijnlijk zou ik jou dan vragen of ik iets voor jou zou kunnen doen. Misschien een handdoek gedrenkt in koud water pakken om voor jou de pijn in jouw kloten te verlichten. Misschien vragen of ik jouw heel zachtjes aan jouw zak zou mogen voelen om de pijn in jouw kloten te verlichten. Ik zou vooral met jou meeleven en proberen of ik jouw pijn iets zou kunnen verlichten.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Dit is mij nooit overkomen. Gelukkig maar.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • ts nee meisjes alleen grappig niet ongemakkelijk en ja ik heb het meerdere keren gezien soms heb ik het ook perongeluk veroorzaakt bijv met mijn vriend toen ik op zijn rug zag en dan mijn voet en zomaar tegenaanschopte of in het zwembad bij men broertje. ik vind het zielig als ik het heb veroorzaakt of iemand anders en hij veel pijn heeft maar als het op een grappige of domme manier gebeurt is het wel grappig xx

    16 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten