Skip to content
13 reacties
3446 weergaves

Wat vinden jullie van jongens die open en bloot hun zwembroek aan doen?

De zomer begint nu en vanmiddag gaan we ( met 3 vrienden) al naar het strand. We hebben de gewoonte om onze zwembroek, een strakke boxer, daar pas aan te trekken en later weer uit. Gewoon naakt dus. Wat vinden jullie daarvan en hoe reageren jullie. We hebben vorig jaar allerlei verschillende dingen meegemaakt. Positief, uitgemaakt voor exhibitionisten, fluitende meiden. Meiden die hetzelfde daarna deden. Achter zonnebril gluursters. Wij genieten er van. Onderling dat we niet moeilijk hoeven te doen, maar ook de reacties van vooral meiden.
Wat vinden jullie?

18 jaar
11 maanden geleden

13 Reacties

  • Ik heb daar wat jaren terug wel eens met een vriendin naar zitten kijken, jongen 22. Dat ging gelukkig niet zo vlug en een jongen hielp ons door zijn buurman die op een been stond om zijn broek aan te doen een zetje te geven. Stortte het in. Piemeltjes overal. Flauw van me dat piemeltjes want ze zagen er gezond uit..
    Potloodventen is als het opgedrongen wordt of om te laten schrikken. Dat was juist niet zo.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Precies dames: bliksemsnel, zo hoort het. Niks mis met bloot omkleden maar wel graag in een fractie van een seconde. Anders wordt het al gauw potloodventen. Wij doen het al jaren zo met de jongens. Plus : voor onze privacy gaan we in een kring staan zodat jullie enkel onze kont zien en daar hebben jullie toch niets aan. Jammer maar helaas dus.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • J18 ik lees jouw vraag nu pas.
    De andere meiden doen ook wel omkleden op het strand maar die zijn wat preutser dan ik.
    Die doen nog wel een handdoek om en proberen zo min mogelijk te laten zien.
    De meeste jongens uit mijn vrienden groep doen niet zo moeilijk.
    Maar ze doen het meestal wel snel.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind jongens, die open en bloot hun zwembroekje aan doen, leuk. Vooral als ze daar alle tijd voor nemen. Dus jongens, jullie doen mij daar een groot plezier mee!

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Dat hadden wij gistermiddag toen we waren zonnen. Twee jongens met echt grote piemels. Ik denk dat de een half een stijve had want die hing niet omlaag maar stond vooruit.
    Ze keken ook even naar elkaar en hadden het er over. Al die tijd konden mijn bf en ik er naar kijken . Ik wilde het ook wel zo doen, maar zij durfde niet. Toen moest ik daarna heel heel nodig plassen en in het water was het zo koud. Dat heb ik toen maar bij het hek gedaan en zij keken. Stond het weer gelijk en ik was opgelucht. Ik ga dat ook maar doen. Hoe meer jongens het ook gaan doen hoe leuker het wordt. Die ene die een beetje stijf werd denk ik nog vaak aan. Je zult hem als vriend hebben.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik doe het zelf ook zo. Mijn beste vriendin ook altijd al.we gaan wel meestal naar het stillere strand en daar zonnen en zwemmen we ook naakt. Nu we een vriend hebben gaan die ook mee. Met onze vriendinnengroep blijven we altijd op het drukke familiestrand en daar kleed ik me niet om of onder een handdoek en heb ik een bovenstukje aan. De meeste jongens en mannen zwemmen daar met een baal vodden om zich heen. Onze vrienden nu wel een strakke zwemboxer. Allemaal preutsheid. Ga vooral zo verder jongens en ja ik kijk dan. Daar kan ik gewoon tegen.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Inderdaad, daar is helemaal niets mee. Het is wel het mooiste als ik het "toevallig" zie, dus niet jongens die expres zo lang mogelijk bloot staan om maar bekeken te worden. Dat wil niet zeggen dat je haast moet maken, maar als je uitgebreid naakt wilt staan kun je beter naar het naaktstrand gaan.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Gewoon doen.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Leuk, allemaal positieve reacties. Gisteren ook. Positief is ook als mensen niet reageren en gewoon met een glimlach kijken of meiden die het er kennelijk let elkaar over hebben. Vraagje voor M16. Doen de andere meiden uit je vriendengroep ook mee?

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Na drie reacties van geile meisjes, gewoon doen, daar heeft tegenwoordig toch niemand meer problemen mee!

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind het alleen maar stoer als jongens dat doen.
    Drogen jullie jezelf ook af terwijl jullie helemaal naakt op het strand staan?
    Ik kijk er gewoon naar, de jongens uit mijn vrienden groep doen het ook zo als we samen op het strand zijn.
    En ik doe het zelf ook. Al mijn kleren uit trekken en dan mijn bikini pakken die zit dan meestal nog in de knoop.
    En na elke keer zwemmen trek ik altijd een droge bikini aan. Dan trek ik de natte bikini uit en ga ik me afdrogen en daarna pas mijn droge bikini aan.
    Ik vind het wel spannend dat iedereen me naakt kan zien.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Vooral blijven doen, en niet haasten :P

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • JongenTS18. Ik vind dat juist leuk. Jullie zijn een groepje vrienden en jullie willen lekker genieten en het gezellig hebben en daar is niks mee, integendeel. Dat jullie je dan omkleden en een mooie strakke speedo aan doen. Wouw, als ik hierbij in de buurt was, dan zou ik denken: you make my day! Ik zou het zeker niet kunnen laten om naar jullie te kijken, zoveel mooi mannelijk schoon. Dat is verwennerij voor mijn ogen. Ik hoop dat ik jullie op het strand tegenkom. Alleen al als ik eraan denk, dan raak ik al opgewonden, laat staan als ik jullie dan in het echt zie. Wat zijn jullie leuke jongens, mijn complimenten.

    17 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten