Skip to content
6 reacties
1127 weergaves

Mag dat of me too?

Er waren jongens oefeningen op een bankje aan het maken en een waar ik wel een beetje wat mee wil zijn broek was half afgezakt. Stratenmaker dus. Dat trok ik toen verder omlaag. Zijn piemel zat er nog in hoor, maar wel helemaal blote billen.
Hij begon toen over me too. Plagen alleen denk ik, maar ik moest het ook doen. OK hij ook bij mij, vond het leuk. Maar dat is onzin toch, dat is nog geen me too. Hij daagt het nu ook uit om verder te gaan. Hoe zorg ik dat het geen me too is?

16 jaar
12 maanden geleden

6 Reacties

  • Seksueel getinte spelletjes dat is een beter woord. Bedankt voor je uitleg j18. Me too kwam van hem maar hij heeft het er ook niet meer over. En we zijn bekenden hoor, goede bekenden.
    Er zijn ook eerder wat dingetjes gebeurd. Misschien is hij wel begonnen want hij had ook zelf zijn broek in orde kunnen maken in plaats van steeds af laten zakken. Ik heb hem ook wel eens volle inkijk gegeven. Nou ja vol, ze zijn klein, maar hij keek graag. Ik bij hem ook. Wil hij stoppen dan stop ik. Dat zou ik wel jammer vinden want het windt me op en alles is verder saai. Morgenmiddag hebben we weer vrij en al afgesproken dus voorlopig stop ik niet.
    Ik vind hem wel een heel leuke jongen m15, het ergste gevolg zou kunnen zijn dat hij mijn vriendje wordt, maar dat denk ik niet. Daar ben ik ook lang niet aan toe misschien wel nooit.Aan eksperimenteren met een jongen wel heel erg. Nieuwsgierig dus. Jij nog niet denk ik.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik snap niet veel van je laatste stukje. Als jij denkt dat het goed zit moet je het doen maar er kunnen gevolgen aan zitten. Ik zou hier niet blij van worden. Ook niet met jongens die ik wel leuk vind.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • MeToo is wanneer een persoon al dan niet gedwongen seksuele handelingen moet uitvoeren om gedaan te krijgen dat de andere partij die persoon zal bevoordelen. Met andere woorden, de ontvanger heeft een machtspositie, waarbij die de eerste persoon iets te bieden heeft wat zonder de ontvanger niet of moeilijker voor elkaar zal komen (denk aan het standaardvoorbeeld van de filmproducer en de actrice). MeToo is dus niet hetzelfde als seksueel getinte spelletjes tussen vrienden en/of bekenden. In het laatste geval is het vooral zaak dat beide partijen het willen, het hele 'consent' verhaal dus. Met MeToo heeft het niets te maken.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Jullie hebben gelijk (m23 en j17). Als een griezel het bij mij gedaan zou hebben, had ik hem geslagen. Maar we kennen elkaar wel een beetje en hij heeft ook wel eens iets geprobeerd. Daagde gelijk uit om verder te gaan. Dat durfde ik ook best bij hem, maar natuurlijk niet toen al buiten. Hebben wel gisteren gedaan. Nee was niet mijn eerste keer. En ja heel spannend. Piemels zijn toch verschillend, hij groter maar was al stijf. Dat had ik al gezien gebeuren. Vond hij genant. Ik ben dan een beetje een pestkop maar niet gemeen hoor. Ik genoot.
    Ik bedoelde je moet niet overal toestemming voor moeten vragen. Als de een iets doet mag je net zoiets toch ook bij hem en je moet met iets beginnen en een beetje verder gaan. Het is allemaal al saai genoeg en dat was mijn pinksteren nu niet. Ik heb er dus geen spijt van.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik denk niet dat je ervoor "kunt zorgen" dat het geen MeToo is, dat hangt van de context en beide personen af. De broek van iemand zomaar naar beneden trekken is erg gewaagd, als jullie geen vrienden/relatie/familie zijn, is dat vrij snel MeToo denk ik. Vooral als hij het niet kan waarderen. Ik denk dat wanneer een jongen hetzelfde bij een meisje had gedaan, hij een groot probleem had (en terecht). Wellicht zou TS het wel kunnen waarderen, maar dat zal zeker niet voor alle meiden gelden. Het lijkt mij overigens ook wel eerlijk dat TS hetzelfde moest doen.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Als ik het zo in mijn gedachten zie gebeuren moet ik alleen maar lachen, maar het is toch ook seksueel dus moet je toestemming hebben. Zou jij het leuk vinden als je daar aan het oefenen was en een jongen trekt je broek omlaag? Waarschijnlijk alleen als hij het doet en dan zijn er ook nog anderen die je blote billen zien. Als je verder gaat zou ik dat thuis , bij hem of op een stil strandje doen. Uitdagen is denk ik ook gelijk toestemming geven. Spannend , eerste keer?

    23 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten