Skip to content
13 reacties
1315 weergaves

Raar?

Ik heb nu al bijna een jaar een relatie met mijn vriend en ik heb hem nog nooit naakt gezien... Is dat raar?

16 jaar
12 maanden geleden

13 Reacties

  • J22, dat was voordat hij samen was met mij...

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Dus hij gaat wel helemaal naakt met zijn vrienden maar jij moet maar raden? Vreemd hoor. Maar mss ben je te passief. Wat houdt jou tegen om zijn boxer uit te trekken of op zijn minst de elastiek op te lichten voor een inkijkje? Jullie zijn verdraaid een jaar samen, dan kan dat toch? Dat is allang geen aanranding meer toch?

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben ts
    Bedankt voor jullie reacties!
    Laatste J22, Hij is niet gay hoor, hij heeft in het verleden wel al dingen gedaan met andere jongens (piemel vergelijken, samen aftrekken, elkaar aftrekken) maar seks en pijpen enzo niet.

    Ik heb hem ook al heel vaak in boxer gezien, en die ziet er toch altijd goed gevuld uit...

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik zat nog wat te denken : zou het kunnen dat hij gay is? Homojongens hebben vaak een hartsvriendin met wie het buitengewoon klikt. Een heuse soulmate waar ze harstikke dol op zijn en oprecht van houden. Alleen de seksuele aantrekking ontbreekt. Er zijn een paar dingetjes die in die richting zouden kunnen wijzen. Is hij overdreven met zijn uiterlijk bezig? Heeft hij vrouwelijke of kunstzinnige hobby's? Neemt hij het initiatief om te knuffelen of moet jij dat altijd doen? Kijkt hij net iets te lang naar andere jongens?

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben de m18 van het andere topic erecties en ik ben het wel eens met de jongens hierboven. Raar is het niet maar een jaar is wel erg lang. Je hebt als jongen nu eenmaal een lul en daar kun je het gewoon over hebben en die mag je vriendin toch ook wel zien en ja die wordt stijf. Dat hoeft niet de eerste avond dat je elkaar ontmoet maar in en jaar toch wel. Mogelijk schaamt hij zich ergens voor. Meestal is dat onzin, bijvoorbeeld dat hij hem zelf klein vindt. Weet je wat het is, hoe langer hij wacht om zijn broek uit te doen, hoe moeilijker het wordt. Jij hebt het goede voorbeeld al gegeven en ik ga dat binnenkort ook maar doen. En dan moet hij er ook mee voor de dag komen.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik vind het ook een beetje vreemd. Dat je niet meteen uit de kleren gaat snap ik, maar dat hij zich na een jaar nog niet heeft laten zien... Hij zou zich ergens voor kunnen schamen, of bijzonder preuts zijn opgevoed. Je zou het heel direct kunnen vragen, dan heb je een antwoord. Als je dat niet wilt kan je hem ook in een situatie zetten waarbij normaal de kleren uit gaan. Denk aan samen douchen of samen gaan zwemmen en dan voor en na het zwemmen een hokje delen. Een andere mogelijkheid is om hem bij het zoenen en knuffelen langzaam uit te kleden.

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • Jongens mogen gerust ook reageren hoor, je hoeft je niet te verontschuldigen J22

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Doe het gewoon rustig aan, het heeft geen haast. Als jullie er klaar voor zijn om elkaar naakt te zien dan komt dat vanzelf wel.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Sorry dat ik me bemoei met meidenvragen maar een heel jaar samen en hij is nog nooit helemaal uit de kleren gegaan? Tijd denk ik dat je hem een beetje gaat helpen. Anders komt er nooit wat van. Ik vind het met alle respect toch wel een ongewone situatie zo lang zonder fysieke intimiteit. De meeste jongens kunnen gewoon niet wachten om hun broek te laten zakken. Vaak al bij de eerste date. Is hij verder normaal qua bobbel en zo en beweegt er wat als jullie knuffelen? Je zal toch op de ene of andere manier zijn zaakje moeten checken. Anders koop je mss een kat in een zak.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben ts
    M18, hij heeft mij wel al verschillende keren naakt gezien
    M16, hij is soms wel verlegen en qua tijd verschilt het... Soms hebben we veel tijd samen, soms ook niet

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Hm, misschien niet. Heeft hij jou al naakt gezien?

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Op zich niet echt raar misschien is hij verlegen?
    Of hebben jullie weinig tijd om echt samen alleen te zijn?

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Tempo waarin jullie dingen doen is alleen aan jullie, raar is niet van toepassing

    19 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten