Skip to content
7 reacties
640 weergaves

okselhaar bij vrouwen

Mijn vriend wilde dat ik mijn okselhaar liet groeien. dat vind hij mooier en wel sexy. Ik scheerde me elke dag onder mn oksels, Ik heb zwarte haren en een hele sterke beharing onder mn oksels. Dus elke dag scheren was echt nodig om geen grijs tapijtje met stoppels te zien. maar omdat mn vriend het zo mooi vind heb ik me al een jaar niet geschoren, en ik heb een flinke bos inmiddels. In het begin had ik er wel moeite mee, maar nu helemaal niet meer. In de zomer draag ik ook gewoon topjes en iedereen mag het zien. En toch is het bij de meeste vrouwen een enorm taboe. Heb jij je okselhaar wel een lang laten groeien? En zou jij okselhaar laten groeien als je vriend dat mooi vind?

16 jaar
12 maanden geleden

7 Reacties

  • Verschilt per persoon denk ik ook. Ikzelf heb geen last van stank. Was mn oksels elke dag en ruik zelden zweet. Heb mn oksels ook al aantal jaren niet meer geschoren net als mn schaamhaar. Mijn vriend vind het juist aantrekkelijk en mooi. scheelt mij veel gedoe en ikzelf vind het ook mooier.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Als ik het zie bij leuke meiden vind ik het wel aantrekkelijk. Ik heb mijn vriendin ook wel eens gevraagd het te laten groeien. Ik dacht dat ze het misschien wel wilde proberen, want haar schaamhaar laat ze ook staan. Maar haar okselhaar laten groeien, dat ziet ze zelf niet zitten. De langste periode zonder scheren was bijna twee weken, en dan groeit haar haar nog traag ook, dus veel meer dan een paar millimeter was het niet.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Ja, houdt je geur vast, vieze zweetgeur.... En maar deo spuiten. Nou, als jij een oerwoud onder de oksels hebt kun je deo spuiten wat je wilt..... Die stank zit in je haren. Wij hebben op school een heel mooi meisje. Maar het okselhaar is al zichtbaar als een shirtje aan heeft en de stank is gewoon een afknapper

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik zou mijn okselhaar leten groeien als *ik* dat leuk vind.

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik vind het soms leuk als ik meisjes met wat okselhaar zie in de turnles.
    Heel veel vind ik dan niet leuk.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Okselhaar is prachtig, stoer, houdt je geur vast en is al met al heeel erg geil. Maar inderdaad, maar weinig meiden willen het, en vinden het van anderen maar viezig. Dat hoeft het dus zeker niet te zijn. Het kan juist uiterst sexy zijn. Ben ongetwijfeld niet de enige die er zo over denkt.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik heb al 4 jaar een enorme bos schaamhaar en ook okselhaar. Ik knip mn okselhaar soms in de zomer beetje korter maar voor de rest doe ik er niets meer aan. Mijn vriend vind het juist mooi en aantrekkelijk

    22 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten