Skip to content
16 reacties
2872 weergaves

Schaamhaar

Hey, ik ben super onzeker over mijn schaamhaar. Sorry voor de vele details maar zit er echt mee. Ik heb heel veel schaamhaar op mijn vagina. Het loopt zelfs helemaal door tot aan en rond mijn anusgaatje, waardoor ik het niet helemaal weg kan scheren. Het zit zelfs tussen mijn schaamlippen. Ik heb al geprobeerd het weg te scheren langs de voorkant maar helemaal glad is nog nooit gelukt omdat er altijd stoppeltjes over blijven… iemand raad??? Weet er iemand waar je het misschien goedkoop kan laten weg laseren en of het pijn doet? Help me out! Vind het zelf echt vies… groetjes

16 jaar
12 maanden geleden

16 Reacties

  • Zoals M16 al opmerkte kun je die bultjes vermijden door een ladyshave te gebruiken. Dat scheert net iets minder glad dan een normaal scheermes, waardoor de teruggroeiende haartjes veel minder irritatie opleveren.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Hey TS hier!!
    Bedankt voor al jullie reacties! Ik zou het graag schoon en verzorgd houden maar is bijna niet mogelijk… heb het gisteren helemaal proberen af scheren en heb nu MEGA grote bultjes op de plekken waar ik me geschoren heb… is echt vies!!! Weet met mijn schaamhaar gewoon geen blijf meer…

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Vind schaamhaar super sexy en mooi. Ik doe er zelf al jaren niets meer aan.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hars het zelf met suikerwax, op YouTube een filmpje gevonden hoe je het maakt, je hebt alleen suiker, water, citroensap en een snufje zout (niet vergeten) nodig. Het doet veel minder pijndan ik dacht en is super glad, en je komt bij alle plekjes! Alleen hele korte haartjes blijven zitten. Ik doe het elke twee of drie weken.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn vriend heeft geen problemen met beffen en ik heb echt een enorme bos schaamhaar. Hij scheert ook niet en met pijpen ook geen problemen. Af een toe een haartje vinden we niet erg. Hoort erbij.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Het scheelt haartjes in de mond? Het is niet zo alsof schaamhaar zo makkelijk losraakt. Hou de lippen als het nodig is een beetje uit elkaar tijdens het beffen en je hebt nergens last van. Mijn vriendin heeft een harige poes, en ik bef haar een paar keer per week, maar ik heb bijna nooit een haartje in mijn mond.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Hou het netjes scheelt haartjes in je mond. Ik ben kaal en mijn vriend trimt het.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Heb zelf flinke bos met schaamhaar maar wil t het nog? niet kwijt. Heb ook bijna geen borsten en zonder de haartjes zie ik er uit als 10 of zo

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik vind schaam haar totaal geen probleem. Eerlijk wel tot mn 18e kaal geschoren. Maar sinds dien niet meer en nu enorm veel schaamhaar ook tussen mn billen. Ik heb er vrede mee en vind het heerlijk om er niets aan te doen. Mn vriend vind het geweldig om erdoorheen te kroelen

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik gebruik voor m’n schaamhaar een elektrisch scheerapparaat wat speciaal gemaakt is voor je schaamhaar zegmaar. Haalt alles heel goed weg en je snijd jezelf ook niet zo snel. Zelf heb ik ook veel minder last van scheer bultjes enzo dan bij gewoon normaal scheermes je.
    Zo’n apparaatje is ook niet duur trouwens en is weinig werk!

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoooi, ik heb hetzelfde als jou, ik heb echt ontiegelijk veel schaamhaar maar ik ben er erg blij mee. Maar ik ben chinees en bij ons is dat wat meer normaler dan westers geloof ik. maar ik zou het gewoon lekker laten. bedenk voor wie je het eigenlijk doet.

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Aan M"13"
    Ben jij wel 13 en hoe voelt het, als het waar is, om gebruikt te worden door een getrouwde man?
    Ik vind het fake. Of zoek je aandacht?

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik heb ook nogal veel schaamhaar, maar ik heb gehoord dat er mannen zijn die er van houden en er geil van worden. Ik heb ook een al wat oudere vriend en die vind het gewoon lekker als hij mij klaar likt en al mijn kutsap in het schaamhaar ziet zitten, ook zijn vrouw heeft een enorme bos schaamhaar,ik vind het gewoon lekker geil en scheer het zeker niet af

    13 jaar
    12 maanden geleden
  • Zelf een laser-ontharingstoestel kopen is dan goedkoper. Maar je moet wel zeer goed opletten en weten wat je doet:

    - Altijd zeer donkere bril gebruiken. Nooit in flits kijken of je bent blind, wellicht permanent.
    - Begin op allerlaagste stand, en kijk welke (neven)werking het heeft. Kan brandwonden en permanente littekens of overgevoeligheid geven bij te hoge stand.
    - En ja, het duurt lang: je moet een tiental beurten hebben, verspreid over meerdere maanden, om alle nieuwe haarworteltjes mee te hebben.

    Maar daarna blijft het wel heel lang mooi kaal en glad.

    Er is hier ooit een topic over geweest met veel uitleg over het soort toestellen, en met links. Zoek dat eens terug. En zoek op internet naar de soorten toestellen voor eigen gebruik.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Laseren is denk ik duur misschien met die hars-strips of ontharingscrème maar weet niet of dat op zo’n plek handig is

    12 jaar
    12 maanden geleden
  • Goedkoop en goed laseren is een nee het js gewoon duur je wil niet verminkt worden, het is ook niet pijnloos maar goed te doen met de verdovende crème beetje alsof ze kleine Elastiekjes schieten.

    Plus haar komt altijd beetje terug want nieuwe haarzakjes vormen zich het is nooit permanent weg hoe ze ook adverteren.

    Goed Scheren is een heel routine idd maar schaalbaar is er nou eenmaal.

    19 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten