Skip to content
154 reacties
11195 weergaves

Strings dragen

Ik heb voor eerst strings gekocht bij de action omdat ik dat wilde proberen en dat aan mn bestie verteld
Toen zei ze nou dat is voor oudere meisjes en vrouwen en niet voor onze leeftijd.
Mijn moeder vond het ook goed en ik heb maar S en pas ze gewoon .
Ben ik te jong of maakt dat niet uit want niemand ziet het toch ?
Hoe oud waren jullie ?

11 jaar
1 jaar geleden

154 Reacties

  • Zelf vind ik dat het gwn kan! Ik bedoel je moet dragen wat je zelf fijn vindt toch? Mijn jongere zusje is ook 11 en draagt zelf geen strings, maar als ze naar me zou komen en zeggen dat ze dat wil, dan zou ik die met haar halen. Dus ja ik vind dat je gwn moet doen wat je zelf fijn vindt!

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik draag 24/7 strings en zit gewoon lekkerst .
    Want zit tussen mn kont voel het niet en als ik slip draag boxer of hipster kruipt dat juist tussen mn ass en ga ik trekken want stof wat ertussen trekt is meet stof dan die string aan stof heeft .
    En koop strings met fijn zacht materiaal en niet te strak en je voelt helemaal niks

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Bij de meiden waar ik mee om ga is er ook niemand die een string draagt. Ik moet er ook niks van hebben. Heel de dag een string tussen je reet. Fucking irritant

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik was 11 toen ik met strings begon en 4 meiden in me klas nu op de middelbare ook .
    En verder moet iedereen voor zichzelf weten toch of je lekker vind zitten of hoe oud je moet zijn is geen leeftijd voor gewoon dragen wat je fijn vind

    12 jaar
    6 maanden geleden
  • Met zo reet vreter loop je binnen onze vriendinnen groep uit de pas,Ga eens naar een goede lingerie winkel en koop een kanten slip of een body stocking.Dan ben je cool.Wat mijn dan afvraag wat voor bh heb je dan aan. Met 2 flappies er voor aan een touwtje?

    12 jaar
    6 maanden geleden
  • Nou idd. 8 jaar is wel erg jong. Ik heb nog een jonger zusje en die is inmiddels 10. Die vroeg laatst altijd waarom ik altijd in me blote kont loopt en me onderbroek tussen me billen zit haha. Dus wel verteld hoe en wat, maar zelf dragen zie ik haar nog niet zo snel doen. Draag ze zelf vanaf mn 15e, sindsdien wel elke dag en slaap er ook in. Wil alleen nog maar string dragen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • M13 een kind van 8 met een string? Lijkt me wel heel erg. Ik zit net in de brugklas en bij mij is er eentje die strings draagt. Ik vind het echt geen gezicht. Dan sta je bij gym met omkleden als enige in je blote reet met een touwtje er tussen. Mij niet gezien. Ik draag wat ik lekker vind en dat zijn altijd strakke boxers.

    12 jaar
    6 maanden geleden
  • Zelf vind ik 11 een hele jonge leeftijd. Ik draag geen string de hele tijd zo'n touwtje in je reet verschrikkelijk. Draag wat je wilt zolang je er zelf goed in voelt zit in de 2e en geen meisjes dragen strings was ook best geschokt toen ik las dat meisjes al van 8 strings droegen.

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn ding is het niet. Loopt heel de dag dat touwtje tussen mn reet vandaan te trekken. Draag meeste hipsters, ook vaak boxers. Maar wel mooie van kant enzo.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik snap de reacties van vele echt niet dat ze zeggen dat een string irritant zit. Je voelt dat kleine stukje stof tussen je billen gewoon echt niet zitten. Ik draag ze echt al jaren, denk vanaf me 13e ofzo. Vind het heerlijk zitten. Moet er niet aan denken dat ik meer stof om me billen heen heb zitten wat er tussen ksn kruipen. Dat zit pas irritant en voel je wel ja. Ik draag ze echt dag en nacht, heb ook niets anders meer liggen dan strings.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik draag ze eigenlijk niet meer. Wel veel gedragen. Op jonge leeftijd mee begonnen. Nu wel klaar mee heel de dag string tussen me billen te hebben. Doe mij maar iets wat lekker zit ipv sexy is.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Draag als sinds mn 12de strings heb niks anders en ik hoor veel dames klagen ik vind het irritant zitten maar waarom voel ik het bijna nooit of nauwelijks?
    Koop 1 maatje groter dat zal een hoop schelen doe ik ook en dan zit het comfortabele zelfs .
    Trek niet te hoog op dat doen een hoop girls ja dan zit het irritant maar slips boxers en hipsters ertussen uittrekken is nog irritanter lijkt me dat is meer stof dan een dun touwtje tussen je reet

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Draag hipsters en boxers. Toen ik 14 was tijdje met string gelopen omdat de meeste meiden ze droegen. Heb het niet lang vol gehouden, voel het constant. Sindsdien draag ik hipsters of strakke ck boxers.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • m14. Ja precies. Mijn zusje van 17 draagt ook alleen hipsters( ik alleen maar strings) soms trekt ze er wel is voor de grap aan en als ik hem dan goed trekt zegt ze, lekker he zo ding tussen je reet. Maar zelf zit ze heel vaak der ondergoed goed te doen. Dus dan zeg ik weer, makkelijk he zoveel stof om je reet haha. Ik vind strings gewoon het lekkerst zitten en voel eigenlijk niet dat die tussen mn ass zit.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • String is mn ding ik heb of draag niks anders . Iedereen zegt ja slip of hipster is beter maar als die stof tussen je kont gaat is het meer stof dan string aan stof heeft.
    Dat is jezelf voor de gek houden.
    Mn zus draagt boxers en hipsters die zie ik meer trekken dan ik

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik draag echt alleen maar strings. Slaap er ook in. Heb geen eens wat anders meer. Moet er niet aan denken een slip ofso te dragen die tussen je billen kruipt. Zit ook voor geen meter. Doe mij maar gewoon een string, dat zit altijd lekker.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • M11. Mijn zusje is 14 en zit ook op turnen en draagt ook geen string. Ten eerste wil ze het zelf niet en met het naadloze slipje wat ze draagt zie je toch de lijnen niet zitten. Ik draag heel soms een string maar voel ze ook zitten. Trek er uiteraard niet aan, haal hem alleen vaak tussen me naad vandaan. Draag eigenlijk altijd hipster

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • M17
    Ik zit op turnen en droeg strings tijdens training en wedstrijden toen ik 10 was . Ben nu bijna 12 en draag sinds een tijdje gaan dragen omdat ik het best fijn vind zitten en ik voel het niet tussen me billen ik trek er nooit aan

    11 jaar
    6 maanden geleden
  • Ts 11 is wel jong voor een string vind ik. Waarom wil je die dragen? Niet omdat het zo lekker zit lijkt mij? Ik draag ze zelf niet, wel is een van me zus aangehad maar niet mijn ding zo irritante string.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik was 16 toen ik voor het eerst een string had. Even gedragen...vind totaal niet fijn. En ook niet zo mooi. Draag liefst slipjes of hipsters meestal slips

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten